2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Allahım bu yeni nesil nasıl böyle hepsi sabırsız erkenden geliyorlar şu grupta zamanını bekleyen ve o zaman gelen bir bebek henüz göremedim :) kardeşim de 36 da doğum yaptı geçen sene. Şimdi bi arkadaşım 35.haftada ona da erken doğacak kanala girmiş demiş doktor. Ben de anca dönecek mi diye bekleyeyim

Ay bebişlerin hepsi aceleci maşallah hepsine inşallah sağlıkla doğarlarda sorunsuz dualarımız sizinle güzel anneler güzel bebişler:)) bizim gripte geçmedi gitti cuma kontrolüm var inş ters bi durum yoktur ya çok korkuyorum bende grip bebeğime zarar verecek diye

Kızlar ya kendimi cok halsiz bitkin hissediyorum birde dün gece o kadar cok terledimki ama boyle soguk soguk ustumu acmak istemedim neden boyle olduki

Kızlar ne guzel yavas yavas herkesten geliyor guzel haberler bende akşam kötüydum mide yanması mafetti beni en son istifra ettim öyle rahatladım ama çok korktum bişey olucak diye esimde sayemde hic uykusuz ise gitti ne yaptıysam iyi gelmedi allahım hepimizi sağ salim sağlıcakla kurtarsin son zamanlar ne zormuş

Bende nazardan korkuyorum. Herkese daha 32 oldum diyorumç doğsa da erken doğdu diyecem. Nazar insanı diri diri mezara sokuyor derler.
İnsan gerçekten çekiniyo ya Allah korusun hepimizi bebeklerimizi inş normalde çok nazardan korkan bir insan değilim ama hamilelik insanı paranoyak yapıyo

Selam kızlar bugün sağlık ocağında tahlil verdim bu son izlem dedi ebe bi de bebek doğunca 4.gün gidecekmişim topuk kanı alacakmış. Eliyle karnımdan, kasıklarımdan kontrol etti bebek doğum kanalına girmiş dedi ama perşembe doktor kontrolüm var zaten doktor çatı muayenesi yapacak. Bi de emzirmeyle ilgili bir şeyler anlatıyordu sakın hastaneye biberon, emzik götürme dedi halbuki ben süt pompası bile düşünüyordum götürmeyi sanırım vaz geçecem. Siz götürecek misiniz biberon?

Dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcı olsun canım inş zamanında kavuşursun bebeğine
Kizlar suyum geldi hastanedeyim dua edin lutfen
Allah yardımcın olsun canım güEl haberlerini bekliyoruz bir avazda inş
Aslında çok da götürmeye gerek yok ilk doğumumda emzik biberon herşey götürdüm ama hiç kullanılmadı zaten mama verilceği zaman da iğnesiz şırıngayla verdiler tam ememediği için bi de ilk anneyi emsin diye ama yine de için rahat etsin koy lazım olursa kullanırsın canım

Buraya girmeyeli bayag olmuştu umarim hwrkes iyidir.görüyorum ki nekadar çok doğum yapan var allah herkesin yardımcısı olsun doğum yapanlarda hayırlı olsun gerçekten çok şaşırdım kasım değil ekim annesi oluyo herkes hakkımızda hayırlısı doktor bana 11 kasıma sezeryan gunu verdi bakalım bizim oğlus ta erken gelmeye niyetlenmezse 11 kasım yanımızda olacak inş

Kızlar bi de benim karnım hep yayvandı şimdiye kadar. son zamanlar öne doğru sivrildi ve daha çok aşağı indi. Geçen biri yazmıştı böyle olunca doğum yaklaşmış oluyo diye var mı gerçekten öyle bi şey?

Az önce bu konu hakkında bilgi edindim doktor bu seklin normal oldugunu soyledi hatta asagı inmesinin olması gerekiyor dedi zaten dogumumuz yaklastı canım korkma

Hepinize cok tesekkurler kizlar.Az once tekrar nst cekildi cok sukur sanci cikmadi verilen ilaclar ise yaradi heralde burda birbirimizi yuzyuze tanimasak bile arkadas olduk. Sikintini ,mutlulugunu paylasacagin birilerinin olmasi cok guzel.Hepimiz ayni durumda oldugumuz icin birbirimizi daha iyi anliyoruz Rabbim herkese saglikla sihhatle evlatlarina kavusmayi ve buyutmeyi nasip etsin insaallah

Benide az once aradilar saglik ocagindan yarin icin cagiriyor son kontroller tahliller sanirim. Emzik biberon ben koymayi dusunuyorum ama benim hastanemde hemen her katta bebegin ilk annesutu almasiyla ilgili kocaman yazilar var bazi hastanelerde ozellikle uyariyorlarmis cantana koyma diye bakalim carsamba gunu sorarim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…