- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.521
Gözün aydın canım,rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallahdl.darısı başımıza inşallah vaktinde.Kızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
Zaten spinal olanlar görecekler, karnınız temizleniyor silinip sonra 3 dakikaya bebek yanınızda, ağrı sızı his yok. Çok panik yaparsanız sakinleştirici istersiniz, sonra 15-20 dakika toparlanma hepsi bu.
Oğlum uyandı, sorularınız olursa daha sonra yanıtlarım.
Darısı tüm bekleyen annelere olsun, hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim hepinize.
Hayırlı olsun gözünüz aydın analı babalı büyütün.Kızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
Zaten spinal olanlar görecekler, karnınız temizleniyor silinip sonra 3 dakikaya bebek yanınızda, ağrı sızı his yok. Çok panik yaparsanız sakinleştirici istersiniz, sonra 15-20 dakika toparlanma hepsi bu.
Bende kesinlikle götürmicem ne emzik ne biberon süt gelmeyince hemen dayıyolar emzigi biberonu ceyda düvencinin anne tv sinde izlemiştim yeni dogan bebek bir müddet emmese bile sıkıntı olmaz panige kapılöadan sütün gelöesini bekleyin diyorduSelam kızlar bugün sağlık ocağında tahlil verdim bu son izlem dedi ebe bi de bebek doğunca 4.gün gidecekmişim topuk kanı alacakmış. Eliyle karnımdan, kasıklarımdan kontrol etti bebek doğum kanalına girmiş dedi ama perşembe doktor kontrolüm var zaten doktor çatı muayenesi yapacak. Bi de emzirmeyle ilgili bir şeyler anlatıyordu sakın hastaneye biberon, emzik götürme dedi halbuki ben süt pompası bile düşünüyordum götürmeyi sanırım vaz geçecem. Siz götürecek misiniz biberon?
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim iyi olmanızaKızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
Evet bunu bende okumuştum kesinlikle dogruBir de bugun yenidogan bebeklerin karacigerinde nisasta biriktirerek dogdugunu okudum anne sutu gelene kadar bebek bu nisasta deposunu kullaniyormus yani sutum gelmedi ac kaldi bebegimiz diye dusunmemeliyiz sanirim. Rabbi. Her seyi ne guzel ayarlamis
Evet bunu bende okumuştum kesinlikle dogruBir de bugun yenidogan bebeklerin karacigerinde nisasta biriktirerek dogdugunu okudum anne sutu gelene kadar bebek bu nisasta deposunu kullaniyormus yani sutum gelmedi ac kaldi bebegimiz diye dusunmemeliyiz sanirim. Rabbi. Her seyi ne guzel ayarlamis
Geçmiş olsun gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahKızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
Kızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
oy maşallah 3 günlük oğluşaKızlar selamm. Bugün üçüncü günümüz oğluşumla. İşitme testine gittik. Şimdilik herşey yolunda bakalım. Sadece uykusuzum ve çok ağrılarım var. Onlarada katlanıyorum oğluşumun hatrına. Sizler iyisiniz umarım, bizde haberler şimdilik böyle
Bir de bugun yenidogan bebeklerin karacigerinde nisasta biriktirerek dogdugunu okudum anne sutu gelene kadar bebek bu nisasta deposunu kullaniyormus yani sutum gelmedi ac kaldi bebegimiz diye dusunmemeliyiz sanirim. Rabbi. Her seyi ne guzel ayarlamis
Hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün bebişi niKızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?