2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım. 3600 52 cm. Şimdi yanımda uyuyor ben de kahve içiyorum. Bu sefer çok stres yaptım nedense anesteziste söyledim beni biraz rahatlatın diye o da sağolsun saç masajı yaptı yok dedim ilaç iğne falan, hemen şırıngayı enjekte etti, ohh dedim kuaförde falan saç masajı ya da son şekillendirme kısmı falan olur ya rahatlatıcı oh dedim 3 saat şu masada yatsam gıkım çıkmaz.

Zaten spinal olanlar görecekler, karnınız temizleniyor silinip sonra 3 dakikaya bebek yanınızda, ağrı sızı his yok. Çok panik yaparsanız sakinleştirici istersiniz, sonra 15-20 dakika toparlanma hepsi bu.

Oğlum uyandı, sorularınız olursa daha sonra yanıtlarım.

Darısı tüm bekleyen annelere olsun, hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim hepinize.

Gözün aydın canım,rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallahdl.darısı başımıza inşallah vaktinde.

Hayırlı olsun gözünüz aydın analı babalı büyütün.

Bende kesinlikle götürmicem ne emzik ne biberon süt gelmeyince hemen dayıyolar emzigi biberonu ceyda düvencinin anne tv sinde izlemiştim yeni dogan bebek bir müddet emmese bile sıkıntı olmaz panige kapılöadan sütün gelöesini bekleyin diyordu

Allah analı babalı büyütsün canım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim iyi olmanıza

Geçmiş olsun gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok çok geçmiş olsun darısı hepimizin başına :) bol bol kokla bebeğini de bizim yerimize :) Ayrıca sezeryana karar verdikten sonra böyle bir yazı okumak beni rahatlattı açıkçası :)

oy maşallah 3 günlük oğluşa ah analar çeker yükü diyorlar ya acıyı da çekiyoruz ağrıları da canları sağ olsun insan başka ne ister

Bir de bugun yenidogan bebeklerin karacigerinde nisasta biriktirerek dogdugunu okudum anne sutu gelene kadar bebek bu nisasta deposunu kullaniyormus yani sutum gelmedi ac kaldi bebegimiz diye dusunmemeliyiz sanirim. Rabbi. Her seyi ne guzel ayarlamis

Ben de sağlık sorunu yoksa bir bebeğin doğumdan itibaren 24 ya da 48 saat dayanabileceği şekilde doğduğunu okudum :) hatta önceden de yazmıştım; ceyda düvenci bi röpartajında bahsetmişti ordan öğrenmiştim ilk. Oğlu doğduktan sonra sütünün gelmesini beklemiş, hemen mama vermemiş.

Hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün bebişi ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…