2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
T tulperde ben pompa ve biberon hic almadım. Onların evde hazır olduğunu bilmek istemiyorum. Inşallah Allah nasip ederse sutum de olacak, bebek de emecek. Böyle düşünüyorum. Aksi bir durumda zaten hastanenin önü eczane dolu, biri gider alır. Evde de öyle. Stok yapmak istemiyorum umarım ihtiyaç olmaz.
Ama emzik kullamasini çok istedigim icin hazır edip hastaneye goturecegim. Begenmezse de sürekli yeni emzik deneyecegim

cn8m ben ciger gelistiriciyi 28+3de yaplmstm smd 33+1 etkisi devam ediyomudur

Tıbbi bilgim yok canım. Ama mantıken bu iğne akciğerdeki keseciklerin olgunlaşması için yapılıyor. Yani etkisi kısa süreli olacak birşey değildir, olamaz galiba. Kortizonlu bir iğne, vücutta bir yerleri uyararak akciğerlerin gelişimini hızlandırıyor diye biliyorum. Oğlumda 2şer dozdan 2 iğne olmuştum, şimdi 2şer dozdan 4 iğne oldum. Sanırım duruma, riske, haftaya göre falan değişiyor. Sana uygun görülen doz ve zaman o imiş, ben de farklı. Doktorumun dediğine göre genelde 34.hafta bitiminde bebeklerde ciğer gelişimi tamamlanıyormuş, bazen 36.haftaya sarkabiliyormuş ama bunlar hep genellemeymiş. İğnesiz olarak miadını doldurup doğan bebeklerde de solunum sıkıntısı görülebildiği gibi, iğne vurulmadan 34.haftasında doğan bebekte solunum sıkıntısı görülmeyebiliyormuş da. Gelişimsel farklılıklar yani tamamen :)

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Böyle rahat doğumlar okudukça korkum biraz azalıyor sanki...

Allah yardimciniz olsun kolay dogum olur Allahin izniyle saglikli hayirli evlat olmasini nasib etsin RABBIM

Ay kızlar doğumları okudukça çok heyecanlanıyorum ya bir çoğumuz ekim annesi olacağız galiba. Bebeğini dünyaya getiren annelerimizin gözü aydın olsun, darısı biz bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah

Ay masallah cok aceleci bebiskolatalarimiz var ALLAH hepsine sağlık sıhhat versin inşallah darısı bizim bebislere
aslında çokta aceleci değiller tabi 30. ve daha önce doğanları saymazsak 3 kişinin haftası bizden önceydi. kasım anneleri grubunda olduğumuzdan sanki erken gelmişler gibi oluyor ama benim mesela 38. haftam ayın 30unda yani sezeryan olursam bende ekim annesi olacağım 13 kasım gösterirken

Selam kızlar iki gün önce yazmıştım düzenli sancı var ama sertleşme yok die gece sertleşmelerde başadı hastaneye gittim 40 50 lerde çıktı sancılar tansiyonum yüksekti gebelik zehirlenmesi var die yatırdılar iki gündür hastanedeydim ilaçlarla sancıları durdurdular tansiyon hala yükseliyo kendi isteğimle taburcu oldum evde tansiyon takibine devam edecem kilosu 3 kilo 35 haftalık açıklık muayenesi yaptı ebe hiç bi acı hissetmedim çok korktuğumu canımın ne şiddette yanacağımı sordum canını acıtmıycam dedi nefes al dedi bitti dedi ne bi acı ne bi kanama oldu bana o kadar kötü şeyler demişlerdiki şöyle acıyo böyle kanıyo galan die gerçekten 0 acı hissettim o an sizde korkmayın doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah uzun ömürler varsin

Evet sanırım kasim annesi grubu oldugumuz icin oyle geliyor aman sağlıklı olsunlar yanimizda olsunlar da once sonra hic onemli degil. Benimki baya Kasım sonu gorunuyor gelmez inat ederse aralik annesi bile olabilirim cogu uyemiz dogum yapmis olir o zamana kadar bebislerle dolu olur buralar ay ne guzel

Begumsav canım k.bakma. ben gerçekten düşüncesizce konuştum. Belki bana rast geldi. Onda olabilir. Yada korktuğum için gözümde kocaman oldu. Msjı silemedim de. Okumazdan geliverin

Canım senin yaşadıkların az buz şeyler değil. Senin durumunu o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki, asla söylediklerinle seni itam edemem. Ama az kaldı sabır edicez ve sağlıklı zamanda gelmelerini beklicez. Bak ne zamanlardan geçtik artık bebeklerimiz kocaman oldular. Doğsalar bile çok büyük bir sıkıntı yaşamayacaklar çok şükür ki. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun kuzum. Hiç dert etme eşinide ya da başka bir şey söyleyeni. Sadece bedenini dinle.

aynen canım hiç bir acı vs olmuyor benim o anlık bel ağrım oldu biraz baskıdan dolayı o kadar o da normal diye üstünde durmadım hemen geçmişti zaten sana da çok geçmiş olsun aman iyi takip et tansiyonunu

Eylül Ekim annelerini takip ettim hep merak ettiğim için:)) çoğunluk 1 ay önce doğurdu sezeryan falan oldugu için

Gözün aydın canım allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin anneyle babayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…