2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bir şey soracağım. Sizce sıcak soğuk buhar makinesi gerekli bir şey mi bebek için? Sürekli karşıma çıkıyor tam anlamıyla idrak edemedim gerekliliğini. Siz aldınız mı ya da ne kadar mantıklı almak?

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Minik abla nasıl bebeğe karşı ilk tepkisi nasıl oldu?

Valla bence hic gerekli degil canim.
Ben almistim kizim 5 aylikken bronsiolit olmustu. Biz de iyi gelir diye almistik ama hic bir faydasini görmedim. Hatta ozellikle doktoru kesinlikle kullanmayin demisti. Acikcasi her doktor da baska birsey soyluyor kafa karistiriyor o da ayri. Zaten makinanin amaci havadaki nem dengesini saglamak ve geniz kurumasini önlemek. Makina yerine ben peteklere takilan suluklardan aldim icini suyla doldurduktan sonra bir parca da vicks atiyorum icine ohh misss gibi. Makina da bi kenarda bekliyo iste..

Mide yanması için rennen kullanabilirsin

hmmm anladim canm sagliklinsihatli kavusuruz bebeklerimize insallah

ben bir yherde zararlı olduğunu okumuştum seneler önce havadaki bakterileri ağız burun yoluyla nemli bir şekilde alıyoruz vs gibi bişiler yazıyordu o zamandan beri baya ön yargılıyım ama dediğin gibi bu aralar benimde karşıma çok çıkıyor bebek nemli ortamda rahat uyuyor vs diye. nem normalde sevilmez ama ağzı burnu kurumasın diye gerekli mi acaba diye bende düşünür oldum

Şimdi alıcak eşim canım inş iyi gelir korkuyorum zorlanirken doğumu tetiklicek diye kaç kez kullanabiliyorum yada ne kadar kullanmalıyım bilgin var mi
ben mide yanmamı cep sodasıyla çözdüm çay kaşığının ucuyla çay bardağına koyup eritiyorum bir dikişte içiyorum maden suyu içiyordum ama artık o bile kar etmiyor

Cevabın için sağol kuzum vallahi ilk bebek olunca aşırı cahil oluyor insan bu konularda. Her şey tamam olsun ne gerekiyorsa diyorsun ama verdiğin bilgiler çok iyi oldu. Kalorifer sulukları var zaten bendede onun içine vicks atarım bende dediğin gibi ohh bizimde içimiz açılır :) :)

Aynen arifoğlunda fln vArmış eşime söyledim bulabilirse getirecek işten gelirken.

Aa süpermiş bende arifoğluna bakarım o zaman. Sağol tatlım inşallah buluruz. Bende 37+0 da içmeye başlıyım diyorum. Erken sayılmaz heralde. Daha zamanım var. Sen ne zaman içiceksin?

Aa süpermiş bende arifoğluna bakarım o zaman. Sağol tatlım inşallah buluruz. Bende 37+0 da içmeye başlıyım diyorum. Erken sayılmaz heralde. Daha zamanım var. Sen ne zaman içiceksin?
İnternette okudugum kadarıyla 35ten sonra içilebilir diyo ama o tamamen bireysel verilecek karar. Benim em büyük korkum 40. Haftalara kalmak ona kalmamak için bulur bulmaz içmeye başlıcam inşallah

İnternette okudugum kadarıyla 35ten sonra içilebilir diyo ama o tamamen bireysel verilecek karar. Benim em büyük korkum 40. Haftalara kalmak ona kalmamak için bulur bulmaz içmeye başlıcam inşallah

Canım Allah biliyor ya bende böyle 38+ larda normal şekilde gelse keşke diye hayal ediyorum tabi Allah bilir en hayırlısını hakkımızdaki. Bende o zaman 36-37 arası başlıyayım anca etki eder heralde hemen çat diye açılmaz heralde

Hastalık zamanlarında çok lazım oluyormuş. Ama şimdilerde şeyde görmeye başladım, bu sıvı serum fizyolojiği buhar haline getiren makinalar. Bebek uyurken tutyorsun yüzüne doğru uzaktan ciğerleri vs. Rahatlıyormuş. Acaba onlar daha mı mantıklı diyorum lazım olduğu durumlarda. Vallahi aklım karıştı. Şimdi kış bebesi olacakları için illa ki hasta olucaklar ne kadar korusakta

Allahim ne zaman baksam bir dogum haberi
Anasinin karninda sabredemeyen bebisler topigi olsun bari :) Taze anneler tebrik ediyorum sizi.
Nemlendirme konusu konusulmus. Peteklere konulan suluklar haricinde ben fazla kuruluk hissedersem havluyu islatip peteklerin uzerine seriyorum guzel nemlendiriyor. İlk çocuğumda kış bebegiydi cok sukur oksuruk, enfeksiyon vs olmadan atlatmistik o seneyi.

ben mide yanmamı cep sodasıyla çözdüm çay kaşığının ucuyla çay bardağına koyup eritiyorum bir dikişte içiyorum maden suyu içiyordum ama artık o bile kar etmiyor
Sen akşam aklıma geldin canım yazdığını okumuştum daha önce denedim ama oda fayda etmedi aksam en son sadece istifra etmek iyi geldi gerçekten bende herşeyi dener oldum ama git gide daha kötü oluyor bu yanma durumu

Aynen aynen bugun 36olduk biz o yuzdn bulur bulmaz baslıcam inşallah

Kızlar bu arada göğüs uçları için bebe yağı da iyi geliyor.ben iki gündür denedim baya baya yumuşattı göğüs ucunu da etrafını da.37.haftada kullanmaya karar verdim tekrar.bir haftalık bu şekilde yumuşatma yeterli diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…