2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
32. haftada aynı şeyi dr bana da söyledi, muzu ve pekmezi muhakkak yedim pekmez içmek zor olsa bile... ve özellikle dinlenmemi söyledi ben de temizlik misafir bayağı bi hareketliydim... 2 hafta dinlendim, canım istemese de yedim maden suyu içerek yer açmaya çalıştım ve kontrole gidince haftasından daha ileri çıktı çok şükür...

Çok teşekkür ederim, bu ara suyu çok az içtim ondan mı oldu acaba diyorum çok üzgünüm ama sakin olmaya Çalışacağım bide bugün itibari ile suyu çok içmeye başlayınca idrara çok çıkar oldum bunun sıkıntısı olur mu ?

Bende öyle dua ediyorum en azından 36 yı göreyim biraz daha toparlansın bebeğim diye şuan 2100 gr (33+4 teyiz)

Bana doktorum havuc suyu ve armut demişti su azalması için. Çok acil durumlarda hastaneye yatiriyorlar zaten. Bebeginin kilo almasi için de bol protein ve muz ye

Canım günde 1 muz yiyebilirsin büyütüyor dediler

Arkadaşlar belki faydası olur diye yazmak istedim, benim ilk kızım 38 inci haftada 2.230gr suni sancıyla doğdu,mecburen doğdu desek daha doğru olur,
son ayalara kadar haftasıyla uyumluydu son 1.5 ay hic büyümedi dr sürekli bu bebek minyon dedi durdu, hic öneride bulunmadı, ben de bilmediğimden ne dinlendim ne de şimdiki kadar yememe dikkat ettim(aslında ilkinde de hergun yumurta vs yerdim ama kendimi zorlamadan orta karar) bebek 3-4 hafta geriden gelince hastanede yattim 4 gün hep gözetim altında kaldım.
Bu kızım da yine kilo problemi olunca dr özellikle tavsiyelerde bulundu, ısrarlı bi şekilde( ki ilk kızım da hep özele gittim, bunda ise hep devlet hastanesine) dinlen, multivitamin kullan vs söyledi. Ben de daha da zorlayarak daha fazla dikkat edince çok şükür normal seyrinde devam ediyor( maşallah
Allah bizlere de bebeklerimize de sağlık sıhhat versin inş...
Küçük bebeğe bakmak daha zor oluyor, çenesinde süt emecek güç olmuyor, tabi hepsi geçiyor büyüyor normale donuyorlar ama ilk zamanlar anneye zor oluyor...

Nacizane tavsiyem kendinizi son haftalarda fazla yormayın, suyu artırmak, veya haftasına uygun boyutlara ulaşması için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapın, hamileliğin keyfini çıkarın
Herşey kendi zamanında güzel

Pekmezede basliyim sabah aç karnına ozaman tesekkurler

Ben 33.haftadan beri 10 dk da bir wc deyim. Normaldir. Sen 3 lt tüketmeye çalış. Ayrıca havuç ve armut faydalı fiye biliyorum. Bebeğin kilo alması için ise muz yumurta et süt bulgur pilavı ile beslen canım

Bende öyle dua ediyorum en azından 36 yı göreyim biraz daha toparlansın bebeğim diye şuan 2100 gr (33+4 teyiz)
Kuşum bu boy kilo ölçümleri ve hafta ölçğmleri dr kendi cihszı ile yaparken buluyor. Kabul etmeliyiz ki ne kadar dr olsalar bile kul neticesinde. Zaten tahmini ölçüler sen ona takma. Beniöim 33+2 de 2300 gram ölçtü akşama sancılandım yine gittim hastaneye aynı cihazla farklı dr 2400 gr ölötü. 6 saatte 100 gram almış olamaz . O yüzden sen sakın onu düşünme. Havuç ve armut tüket suyunu iç.stres olma ve dinlen. Ben inanıyorum ki 37 yi dr görürsün. Dualarımdasın canım haberdar et bizleri lütfen son durumdan

Benim 32+2 de 1700 gramdı. Bence küçük değil bebeginiz, üzülmeyin. Her gun muz yiyin, et yumurta yoğurt yani protein alın. Şu an suyu daha önemli aslında. Doktor almak isterse, mesela her gün kontrole giderek bir hafta daha muhlet isteyebilir miyim diye sorun. Arkadaşım 37.haftada su azaldığı için hastaneye yatti, çıkınca da her gun doktora gitti, düştüğü anda alacaklardi, sınırda gezdi gezdi sonra arttı. Yine doğmadı 41.haftada suni sancıyla başlattılar. Inşallah sizinki de artar. Havuç suyu ve armut tüketin.
Bana doktor dedi ki, ayni aletle ayni doktor iki kere ust uste ölçüm yapsa, aynı gram cikmaz, zaten 230 gram arti eksi yanilma payi var, bunlar tahmini rakamlar dedi

Allah razı olsun moral verdin bana çok muhakkak yazacağım teşekkür ederim çok

Ya ne iyi insanlarsınız üşenmeyip bi sürü şey yazmışsınız allah bin kere razı olsun inşalalh dediğiniz gibi olur hepsini uygulayacağım bu akşam itibari ile havuç suyu ve armuta başladım çok çok teşekkür ederşmm

Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Maşallah kilosu boyu çok iyi doğmuş. En güzeli nasıl olacak ne zaman olacak sıkıntıların bitti

Kızlar ya göğüslerim çok sızlıyor sizde de oluyor mu? Süt mü oluşuyo acaba? Bşrde humananın çayını içmeye başladım ondan mı acaba?

Bu kilo konusi gercekten 2. Planda olmali oncelik saglikla gelsin yavrularimiz ama insan yinede dusuunuyo benimde erken dogum riskim var progestn nidicard derken sukur 36. Haftaya geldik bu aksam kontrol vardi progestanida nidicartida biraktirdi dogsada sorun olmaz dedi Rabbime emanet insallah hepimiz sagsalim alalim kucagimiza kilosu da 35+5de 2300 bi hafta geriden geliyo kilo alimi yavas ama minyon olacak diyo ilkten neden acaba dedi muz sut yogurt vs herseyede dikkat ediyom oysaki sonradan saglikli olsun da rabbim ne uygun gordyse o olacak demekki dedim simdi ilacsiz ne kadar dayanicaz ve kilosu ne kadar olcak onun merakindayim kizlar

Canım yemeklerden sonra soluna yat bebeğinin beslenmesi için yatım saat ya da bi saat yatmaya calıs doktorun cok fazla sorun gormedi demekki suyu içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…