2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ultrasonda 3.220 gr görünen kızım 2.780 gr doğdu :)

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim:)su an icin mama tavsiyesine ihtiyacim var siz hangisini veriyorsunuz ya da vereceksiniz arastirmadim hic daha once keske biraz arastirsaydim:/

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim:)su an icin mama tavsiyesine ihtiyacim var siz hangisini veriyorsunuz ya da vereceksiniz arastirmadim hic daha once keske biraz arastirsaydim:/
Canım yanlış anlama, takviye etmen gerektiğine nasıl karar verdin ?
sık sık emzir bebeğini, çünkü sütü en çok arttıran şey emzirmek, bebek emdikçe artıyor, emdikçe artıyor... vücudumuz ihtiyaca göre süt üretiyor, eğer mama vermeye başlarsak bebek bizden daha az emer ve sütümüz de ihtiyaca göre çok fazlalasmaz...
Sen de biliyorsundur belki yine de hatırlatmak, öneride bulunmak istedim

Sezeryan oldugu icin sutum yetmiyor canim dun butun gun direndik surekli emzirdim ama sarilik olmasindan korktuk ebeler sabaha karsi mecburen vericez dediler 30cc kadar verdik.hastanede hipp mama kullaniyorlarmis bilgim olmadigi icin danismak istedim.umarim kimse mama vermek zorunda kalmaz bizim de sutumuz artar insallah

Bende mama vermek zorunda kaldım canim.zaten erken doğdu bide ememeyince mecbur kaldık. Sütüm de gelmedi daha dogru duzgun eve gidince emer insallah

Amin canim insallah
Başka bi arkadaş daha yazmıştı. Bebeğin suyu karnın 4 köşesinden ultrasonla ölçğlüyor. En düşük oran baz alınıyor. 5 cm altında ise risk teşkil ediyor 5-8 arasında ise azalmış kabul ediliyor. 37.haftadan itibaren ise bu azalma normal kabul ediliyor. Doktor acil yatş önermedii ise veya acil doğum şuan bi sıkıntın yok diye umuyorum. Bol sıvı tüket dinlen birde armut ile havuç ye. Çok geçmiş olsun cnm. Korkma haftalarımız az buz değil Allah izin verirse

Canım sanırım nişan kanlı geliyor. Ama emin değilim. Daha deneyimli anneler burda olsalar kesin bilirlerdi. Ama şunu diyeyim kuşum sana aynı akıntıdan bende de oluyor. Elbetteki öyle yoğun değil. Ama oluyor ara ara. Sendeki çok katı lastik gibi bişiymi acep. Çünkü ben başka bir topikye öyle okuduydum. Lastik gibi diyolarlardı katı ve kısmen sert diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…