2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Slm hanimlar grubun sessiz ama sıkı takipcilerindenim.20.hafta tek damar teshisi kondu bebegimin gelisimi 10gun kadar geriden geliyordu bu yuzden yememe ve dinlenmeme olabildigince dikkat ediyorum.bugun 34+6 da bebegim 1968 gram geldi gerilik 3 haftaya cikmis ayrica 2 haftada bebegin suyu 4.5 cm dusmus ve ilk nst bebegin kal atisi birazcik yuksek cikti ikinci nstde kalp atisi normaldi o yuzden yatis yapmadim.acil ciger gelistirici vuruldum yarin bir doz daha vurunacam ayrica carsamba bebegin suyu kontrol edilecek.sizden birinci istirhamim cok cok dua etmeniz ikinciside bebegin suyu minimum ne kadar olunca dogumu gerceklestirirler acaba bir fikri olan var mi?ayrica hakkinizi helal edin biraz uzun oldu.

Allah acil şifalar versin inşallah bebeğine, sağsalim biraz daha dursa keşke minik güzelce beslense gelişse
@Nirodhaa arkadaşımız su oranları konusunda detaylı yazmıştı. Belki görürde bir daha yazar kaç olması gerekir diye.

Kilosu tabikide ikinci planda oglum birbucuk yasina kadar 4 ameliyat gecirdi o yuzden biliyorum.ama insan genede geriden gelmesin ilerde olsun istiyo herseyini .rabbim sağlıklı dogmalarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Insallah seninkide saglikli,gununde kolayca gelir kucaginiza

Kızlar ya göğüslerim çok sızlıyor sizde de oluyor mu? Süt mü oluşuyo acaba? Bşrde humananın çayını içmeye başladım ondan mı acaba?
Bu çaydan bende bugün aldım ama doğum sonrası kullanırım diyordum ama önce mi başlanıyor ne kadar içiliyor ve bebeğe bir zararı yoktur inşallah bilen arkadaşlar yanıtlarsa iyi olur

Az önce iç çamaşırımda beyaz sümüksü bir akntı gördüm. Bir kac kere daha olmustu boyle ama henuz o zaman gebeligin başlarındaydım. Karnımda da kasılma çok. Bu nişan denilen şey nedir tam olarak? Nete beyaz sümüksü akntı yazdıgmda direk karşima nişan çıktı. Ama bu akntının belli bir miktarı ve ya başka yanları var mı anlayabilecegim?

Canım erken doğum olacağını bildiğimden sürekli kaşar peyniri, muz yedim. Her akşam mutlaka süt içtim ama içine pekmez katarak. Hatta bu sütü sabahları öğlenleri bile içiyordum bazen. Bunların yanında canım ne istiyorsa yedim. Çiğ fındık kırdım kırdım yedim. Haftasına göre güzel bir kiloda doğum yaptım

Kızım 2.780gr doğdu minicik bir şeydi :) şimdi 16 aylık ve yaklaşık 9 kilo (9 kilo çok az) ama o kadar tatlı o kadar neşeli bir bebek ki teyzesi maşallah diyeyim kolay kolay da hasta olmaz

Ama gene de insan zayıf olmasına üzülüyor :) bakalım oğlum 3 kiloyu yakalayacak mı

her sabah ac karnina pekmez ic canim 2,3 kasik ceviz ye benimde geriden geliyordu dikkat edince simdi 1 hafta ilerde dedi doktor hetgun muz ye

Canım ben 2.hamileliigmde aynen 36+0 da progestan ve nidilat i biraktirdi doktorum.sezeryan olacağım kesindi zaten.38+2 de doğdu bebiş çok şükür.o iki hafta herhangi bir sorun yaşamadım klasik bel backa ağrısı dışında

Benimde erken doğum riskim var canım senin menünün aynısını bende yaptım pekmez hariç bolca kaşar muz süt fındık badem falan yedim içtim şimdi 35 haftadayım 3 kilo olmuş hatta geçmiş bile şimdi de az yiyim diyorum bu seferde kilolu die doğuramıycam sağlıkla gelsin bebişler inşş

Kızlar dün bir arkadaşım 2. Çocuğunu ilki sezaryen olduğu için yine sezaryen şekilde doğurdu. 3100 gr bekliyorlardı 2700 gr doğdu bebiş. Yani bunlar beklenen oranlar 300-400 gr oynama oluyor ama ne biliyim insan bir üzülüyor. Artık pek güvenemiyorum ultrasonda ki kilosuna. Artık doğunca emin olucaz

Kizlar tum yazilanlari okuyamadim o yuzden alintilayamiyorum.spinal sezeryanla aldim kizimi kucagima Allah'a sukur:)iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin:)

Oyyy maşallah canım benim bir bebişimiz daha geldi demek ki. Allah bağışlasın canım bolca sütün olsun inşallah bebişinde cokur cokur emsin amin amin amin

Doktor da bana aynen böyle dedi. Eskiden ebeler falan elleriyle kontrol edermis, vücudu nerede vs diye. Şimdi ben elle muayene eden doktor hiç duymadim, ultrasonla bakılıyor. Tek veri kaynagimiz o, o da güvenilir degil Allaha emanetiz valla. Aynı gün iki farklı doktor 300 gram farklı ölçtü. Bi o kadar da arti eksi payı var zaten. Inşallah 2 kilo doğmaz

Ay canım gülsem mi bu duruma ağlasam mı bilmiyorum cidden düşününce sinirim bozuluyor. Yani ne kadar doğru bilmiyorum gözümle görüp şahit olmadım ama arkadaşımın çalışanı yakın zamanda doğum yapmış 3600 bekliyorlarmış bebeği 1900 doğmuş yani bu kadar farkıda ilk defa duydum ve acaip korktum yani

O biraz anormal olmus. Ben 200 300 gram dışında pek fark duymadım, bilemiyorum. Ama tahmini rakamlar olduğu kesin. Sağlıklı olsunlar en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…