2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla kuzum dün çok yordum kendimi sanırm. En son nefes bile alamyrdum yuruyemiyordum kasilmaktan. Bir baktm ki tuvalettw beyaz boyle senin deddgn gibi kati evet bir akntı. Nete yazınca hep nişan sonucları ciktı karşıma. Ama cok yogun degldi. Tuhaf :) Gunaydınlar bu arada

Aslında haftanda çok kötü değil. Nişan ise de korkma bence. Sanırım nişandan belli bi süre sonra geliyo bebiş :)

Bugün bende dr.a gideceğim. Yine nst çekecek 20 dk boyunca. Ay çok stresliyim. Bugün artık normal doğum mu sezeryan mı rahimdeki dikiş ne zaman alınacak sezeryan ise en erken ne zmn oğluma kavuşacağım herşeyi soracam. Kağıda yazmış gibi yazdım beynime bu kez heyecan yapmayacam. Ayrıca oğlumu da özledim. Güzel yüzünü gösterir inşallah annesine. Ah bi doğsa bi kokusunu çeksem içime. Avuç içlerini öpsem koklasam. Çok özledim oğlumu 5 senedir özlüyorum canımın ta içini. Allah bizleri en güzel en sağlıklı şekilde kavuştursun evlatlarımıza. Nolur hepimiz birbirimize dua edelim. Benim her zaman dualarımdasınız sizler. İsim olarak tek tek söylemiyorum Rabbim biliyor zaten ne geçtiğini kalbimden.

Anladım canım, benim normal doğumdu yine 2 gün süt az oldu, kızım küçüktü ememiyordu, olan azıcık sütü sağıp şırıngayla verdik, sonra yavaş yavaş emmeye basladı.Ay ne günlerdi zombi gibi geziyordum ortalıkta
inşallah gelir sizinki de, bebekler de emer güzelce, Allah yardımcımiz olsun

Günaydın herkese
P Pembe42 nişan denilen şey hafif kanlı geliyo canım benim ilk doğumumda öyle gelmişti jelimsi kanlı bi akıntı gelidkten sonra bikaç gün içerisinde de yapabilirsin doğumu bir kaç saat içerisinde de benim saatler içerisinde olmuştu çünkü nişandan sonra suyum da gelmişti
Senin akıntında kan yoksa nişan olmayabilşr yorgunluktan falan olabilşr bi de bu zamanlarda akıntı normal zaten

Evet canin dort koseden olculdu ve deger 4.5 cikti doktorum rahat bir kadindi ama dun cok endiseli gordum acil yatis istedi aslinda ama birtane oglum var ve bakacak kimsem yok evde dinlenmeyi teklif ettik doktora ikigunde bir hastane gitmek sartiyla musade etti.bebegim 35 haftalik ama gelisimi 32 haftalik dua edin insaallah

Canım bende de durum aynı hemen hemen arkadaş gece bilgi verdi. 5 in altında tehlikeli, 5-8 takip istiyor dedi. Benim de 6,5 a düşmüş 3 gün sonra geri gel dedi bakalım dua edelim birbirimize ben de çok stres yaptım

Kızlar herkese günaydın minik adamın tekmesiyle uyaniyoruz artık bir sorum olacak size göz önünde sinek ucusmalari gibi seyler goren oluyor mu acaba bende fazla miktarda mevcut bu aralar bilgisi olan var mi

Kızlar herkese günaydın minik adamın tekmesiyle uyaniyoruz artık bir sorum olacak size göz önünde sinek ucusmalari gibi seyler goren oluyor mu acaba bende fazla miktarda mevcut bu aralar bilgisi olan var mi

genelde tansiyonla alakalı oluyor canım tansiyon takibi yap bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…