- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.701
Kizimi emdirmek icin iki saatte bir uyandirmaya calisiyorum ama bazen uyanmiyor memeyi tutmuyor uyandirmak icin napabilirim:/
en son kontrolüm 34+2deydi ve 2 hafta sonra yine gel dedi ve yarın 36+2 olacağım randevum var 34ten sonra 2 haftaya düşürmesi lazım 38de gidersen çok geç 36dan sonrada 1 haftaya düşüyor diyebiliyorum.Merhaba hanımlar. 34 +1 deyim. Doktorum kontrol aralığını hala belirlemedi. Ayda 1 kontrole çağırıyor ama artık sıklaşması gerekmez mi Sizin doktorunuzun muayene aralığı nedir? Doktor çağırmadan gitsem mi bilmiyorum
Takip edilecek birsey varsa haftada bir de çağırıyor beni. Ama normal şartlarda 2 haftaya düştü artık kontroller. Benim de 34+2 bugün randevum var. Bakalım bir sonrakine ne zaman çağıracak. Her şey yolundaysa ve bir şikayetin yoksa sık çağırmaya gerek duymamistirMerhaba hanımlar. 34 +1 deyim. Doktorum kontrol aralığını hala belirlemedi. Ayda 1 kontrole çağırıyor ama artık sıklaşması gerekmez mi Sizin doktorunuzun muayene aralığı nedir? Doktor çağırmadan gitsem mi bilmiyorum
Nasıl dayanıyorsun canım ya benim evde 2. Haftam daha ama geçmiyor zaman napsam ne etsem bilemedim ya sabah erken kalkıyim dedim bu sefer gün icinde uyuyorum yine aynı hesap oluyor kukuman kuşu gibi oturuyorum bildiğin
kızlar dün sağlık ocağından aramışlardı tahliller için gel diye sabahtan gittim verdim kanımı bebeğimin dönmediğini söyledim bu saatten sonra zor 2. 3. çocuk olsa döner ama ilk bu haftalara kaldıysa zor dedilersezeryan için yüreklendirdiler beni makat geliş özel bir durumdur hiç korkma millet keyfi oluyor sen normali gözün kapalı istiyorsan sezeryanın üstesinden de gelirsin falan diye yarında kadındoğumda randevum var suyuna vs kontrol ettireceğim 39. haftaya kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim 39. haftada hangi gün müsaitse doktor o güne randevu alacağım.
Valla canim benim bebek yan olsa ya da kanala yakin vs olsa sanciyla doner belki dicem ama yok dimdik bildigin popo asagida oturuyor bazen saga sola kayiyor hissediyorum ama sonra yine gogsumun altina geliyor yerlesiyor kafasi. Ben benim durumumda pek ihtimal vermiyorum sanciyla donecegine ben insikak suresini okuyorum bu gibi zor durumlarda ise yariyormus Rabbime sigindim artik hayirlisi neyse onu nasip eder insallahbende sezeryandan korkardım ama bebiş hala dönmedi. Sancıyla bile dönen oluyo diyolar ama son ana sancı gelene kadar mı beklemek lazım. Ne zaman sezeryan olacağına karar vermemiz gerekir bilemedim
Kizimi emdirmek icin iki saatte bir uyandirmaya calisiyorum ama bazen uyanmiyor memeyi tutmuyor uyandirmak icin napabilirim:/
Ben calıştıgım için 2 haftada cagırıyodu 32den sonra. İzne ayrıldıktan sonra sancı cıkıncada haftada 1 gitmeye başladımMerhaba hanımlar. 34 +1 deyim. Doktorum kontrol aralığını hala belirlemedi. Ayda 1 kontrole çağırıyor ama artık sıklaşması gerekmez mi Sizin doktorunuzun muayene aralığı nedir? Doktor çağırmadan gitsem mi bilmiyorum
bende sezeryandan korkardım ama bebiş hala dönmedi. Sancıyla bile dönen oluyo diyolar ama son ana sancı gelene kadar mı beklemek lazım. Ne zaman sezeryan olacağına karar vermemiz gerekir bilemedim
Ben de hep sezeryan için geçerli bir sebep olsun, kendi rahatim için tercih etmis olmayayim diye dua ettim ama bebek falan döndüBen de normal doğum istememe rağmen bazen korktuğum için keşke dönmeseydi de sezaryene mecbur kalsaydım diyom : ( her şey normal doğum için idealken sırf korktuğumdan sezaryeni tercih etmek mantıksız geliyo. tabii herkesin kendi tercihi.
Ben de normal doğum istememe rağmen bazen korktuğum için keşke dönmeseydi de sezaryene mecbur kalsaydım diyom : ( her şey normal doğum için idealken sırf korktuğumdan sezaryeni tercih etmek mantıksız geliyo. tabii herkesin kendi tercihi.
Ben de hep sezeryan için geçerli bir sebep olsun, kendi rahatim için tercih etmis olmayayim diye dua ettim ama bebek falan döndütek umudum çatı muayenesi eğer çok zorlanmazsam ve musaitsin derse, normali bi denemeye çalışacağım. Ama muayene zor gecerse benim için travmatik olabilir malesef, dogum boyu ayni muayeneyi kaldiramam. Allah herkesin gönlüne göre versin tabii ki
Seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim inşallah yuzlerini görünce unuturuz bunları sağ salim kavuşalım inşallah Rabbim sabırlar versinAh canım işte bu ve bunun getirileri yüzünden benim hamileliğim çok çok zor geçti. O yüzden belkide tek çocuk diyorum çünkü baya bir yıprandımen azından az bir zaman kaldı kuzum artık sayılı gün inşallah artık dayanıcaz
Ah canım bende çalışırken öyleydim ama evde kalıp dinlenince biraz uykusuzluk çok kötü başladı hatta bu bacak huzursuzluğu bende kalıcak diye korkuyorumKizlar siz uyuyamiyorum dedikce ben cok uzuluyorumhala kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum ben. Belki bu haftalara kadar calisip yoruldugumdan bilemiyorum. Gece uyaniyorum uykuya gecmekte zorlansamda uyuyorum yani buna da sukur diyorum.rezene falan icseniz sakinlesseniz yine uyuyamaz misiniz acaba.sonra cok uykusuz kalacaksinien azindan su son haftalar biraz uyusaniz
Ben de normal doğum istememe rağmen bazen korktuğum için keşke dönmeseydi de sezaryene mecbur kalsaydım diyom : ( her şey normal doğum için idealken sırf korktuğumdan sezaryeni tercih etmek mantıksız geliyo. tabii herkesin kendi tercihi.
Ben de hep sezeryan için geçerli bir sebep olsun, kendi rahatim için tercih etmis olmayayim diye dua ettim ama bebek falan döndütek umudum çatı muayenesi eğer çok zorlanmazsam ve musaitsin derse, normali bi denemeye çalışacağım. Ama muayene zor gecerse benim için travmatik olabilir malesef, dogum boyu ayni muayeneyi kaldiramam. Allah herkesin gönlüne göre versin tabii ki
Canim seni çok iyi anlıyorum, kızım uyuyunca 1 saat süt sagacağım diye uğraşıyordum, bir saatte de uyandiracagim diye uğraşıyordum, bu döngü gece gündüz devam ediyordu... uyanıyor 2-3 kez çenesini oynatıyor yine uyuyordu...Kizimi emdirmek icin iki saatte bir uyandirmaya calisiyorum ama bazen uyanmiyor memeyi tutmuyor uyandirmak icin napabilirim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?