2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kent hastanesi ile ilgili fiyat bilgisi nasıl alabilirim_?İkiz doğumda fiyat değişiyor mu_?Kent hastanesinde doğum yapan var mı__?

Bende iri bebek gidiyordu ya sezeryana hazırlamışım kendimi ah keşke normal olsa diyordum laftaymış dediğim :) kilosu normalleşti , bebek doğum pozisyonuna döndü doktor normal gözüküyor hersey haftayada çatına bakalım dedi :) Amanın nasıl tırsıyom aynı senin gibi umudum çatı muayenesine kaldı :)

Tüm etiketleri kestim ben, hatta corapları ters çevir içlerine bak çoraplardada iplikler kalıyor onlarıda aldım.

Nunutte bide canım farklı bedende kıyafetler, zıbınlar varsa onları beden beden ayırda kes . Ben hepsini kesip sonrada hangisi 3 ay hangisi yeni doğan 6 ay die bayağı uğraşmıştım :)

Ne mutlu sana bu o kadar büyük bir nimet ki.
Ben kendi adıma konuşayım, artık doktor bu uykusuzluğun anormal olduğunu düşünüp birkisel uyku ilacı bile verdi bana ama o bile işe yaramadı. Sanırım doğurana kadar huzurlu uykular biraz zor. Sonrasındada belki eşim annem bakarken bi iki saat uyuyabilirim deliksiz

Kusura bakmayın ben bu afi değerini anlamadım. En son kontrolde doktor ölçtü 4 farklı değer var. Hepsi birbirinden farklı. Kimisi 3.97cm kimisi 14.50cm. Siz konuyu açtıktan sonra dikkatimi çekti. Hangi değeri baz alicaz 5 in altında olmaması için.

Bende aynı senin gibi idim uyku olayı bitmişti 1'de dalıp en geç 4'de uyanıyordum taaa ki 4-5 gün öncesine kadar :)
şuan çok acayibim uykuya doyamıyorum hiç uyanmadan uyumak istiyorum hatta eşim normalde çok sessiz uyurdun ama iki gecedir çok içli nefes alarak uyuyorsun dedi tesadüfen kontrolüm vardı doktoruma bile sordum bu kadar uyku normal mi diye herkeste farklı etki ediyor ama genelde doğum yaklaştıkça uyku gereksinimi artıyor dedi belki sende bir iki hafta sonra aynı duruma düşersin bence kafana takma çünkü uyku konusu çok derin en ufak bir şeyi kafamıza takmak bile bizi uykusuz bırakabilir.
sıkma canını ve uyumadan önce duş alıp ıhlamur içmeyi dene istersen rahatlarsın :)

KIzlar bizde kontrolden geldik Doğum için 30 ekim dedi ama o zamana kalamaz dedi doktorumuz nst de sancı da çıktı bakalım 13 günümüz var kilomuz 2843 olmuş boyumuzda 48 cm bakalım 10 günde 3 kilo olurinşl

Ne güzel tadını çıkar bari doğurmadan. Yok artık ben kafaya takmayı bıraktım ya konuşmuyorum bunu bile artık çünkü alışmak zorunda kaldım napiyim. Konu nasıl açıldı bilmiyorum da denk gelmiş oldu. Bakalım belki bende uykulara doyamam bir ihtimal:) olsun dedim artık ya sağlıkla gelsinlerde şurda az bir zaman kaldı zaten. Ekim bittiğinde her an her şey olabilir gözüyle bakıyorum

Ben de daha yıkamaya başlamadım yarın falan başlarım yavaştan etiketlerini geceden kesmeyi düşünüyorum küçücük kıyafetlerde kpca koca etiketler zaten tenleri narin kuzucukların

Kızlar nabız durumunuz nedir? Benim genelde 100 civarı ve ölüyorum 85-90dan yukarı çıktı mı. Nadiren 120ye kadar da çıkıyor. Ben mi aşırı etkileniyorum 100 nabızdan? Sizlerde durum nedir?

5-6 gun geri mi ? Benim oglum da 34+2de 2400 47 cm di doktorum gayet iyi kilosu boyu haftasiyla uyumlu dedi.

Haha bende aynıyım önce normal normal dedim sonra korktum. Doktor iri bebek ve 2 hafta gelişimi önde büyük ihtimalle sezeryan dedi rahatladım. Şimdi herşeyi normal ve döndü de. Yarında çatı muayenesi var ve görümcemle gidecem kontrole onun yanındada normal istemiyorum demek istemiyorum. Tek ümidim doktorun açılma yok demesi

Kızlar nabız durumunuz nedir? Benim genelde 100 civarı ve ölüyorum 85-90dan yukarı çıktı mı. Nadiren 120ye kadar da çıkıyor. Ben mi aşırı etkileniyorum 100 nabızdan? Sizlerde durum nedir?
Benim ilk zamanlar 110 120 civariydi. Şimdi pek bakmıyorum, doktor tansiyonu ölçüp normal diyor. Tansiyonunuz daha önemli, eger yukseliyorsa söyleyin doktorunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…