- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.741
Aaa evet gecen bi denk gelmişti en organik olan hipp miş bencede hipp i dene istersenBugun doktora sordum canim hipp onerdi kararsiz kaldim:/
Ee nasıl odalar falan sefaköy medipolcüleri aydınlat canım34+2 2300 gram 47 cm. Kilosu 5 6 gün geri ama hiç önemli değil artık dedi. Ben de rahatladım biraz. Doğuma kendi doktorumuzu istersek artı 700 lira ekleniyormus doğum fiyatına. Bugün hastaneyi, dogum odalarını falan gezdim, ay iyice heyecan bastı
Ben de 34+0 da kontrole gittigimde kilosuna 2320 gr dedi, gayet haftasiyla uyumlu bir bebek her sey yolunda dedi. Sizin bebeginizin de kilosu gayet iyi bence.34+2 2300 gram 47 cm. Kilosu 5 6 gün geri ama hiç önemli değil artık dedi. Ben de rahatladım biraz. Doğuma kendi doktorumuzu istersek artı 700 lira ekleniyormus doğum fiyatına. Bugün hastaneyi, dogum odalarını falan gezdim, ay iyice heyecan bastı
Normal doğumun olduğu katta 2 büyük, 2 küçük, 2 de çok küçük oda var. Hangisi musaitse ona alıyorlar. Dogumhane zaten 2 adım dibinde. Sancini odanda çekip, dogumhanede dogumu yapıp, yine odana geliyorsun. Ama mesela ben sancı çekerken bagirsam, yan odadaki bebeği ziyarete gelenler falan hep sesimi duyacak. Koridorda surusem, milletin ziyaretcisi o halde beni görecek. Ben biraz fazla hassasim o yüzden bu kısmı pek sevmedim ama çözümü olan bir durum olduğunu sanmıyorum. Dogumhaneye eş alıyorlarmıs.Ee nasıl odalar falan sefaköy medipolcüleri aydınlat canım
Benim doktor tombik seviyor herhaldeBen de 34+0 da kontrole gittigimde kilosuna 2320 gr dedi, gayet haftasiyla uyumlu bir bebek her sey yolunda dedi. Sizin bebeginizin de kilosu gayet iyi bence.
Ben de 9 kilo aldim toplamda. Son aya girdik artik, hadi 2 bilemedin 3 kilo alırım diyorum. Siz de 5 kilo almazsınız ya bence:) 12-13 le bitirsek allahın izniyle , bence çok iyi.Benim doktor tombik seviyor herhaldeortalamaya yakin olsun gerisi hic mühim değil.
Ben de bu arada 10 kiloyu tamamlamışım39da doğum olsa, muhtemelen 15i rahat bulur
Kizlar bugun kontrolum vardi. Normalde sezaryen icin 1 kasim tarihini kararlastirmistik ama bugun de kontrolde tansiyonum 16/10 cikinca doktorum bu tansiyonla tarihi daha one cekebilecegini soylediBu arada sordum 34. haftayi gectikten sonra ciger gelistirici igneye gerek yokmus. Haftaya yine kontrole gittigimde duruma gore tarihi netlestirecegini aksi bir durum olmazsa bir ihtimal 27 ekime gun verebilecegini soyledi. Evde olcuyorum 12/9u gecmiyor tansiyonum doktorda ise tavan yapiyor deli olucam. Kisacasi moralim cok bozuldu ama herseyin hayirlisi.. haftaya gittigimde yine yuksek cikacak tansiyon biliyorum. Sirf bu yuzden erken dogum yapmakta istemiyorum ama...bilemiyorum dua edin kizlar lutfen..kafamda deli sorular....
Mama olarak hipp aldim ama bebegimi uyandirmanin yolunu hala bulamadim sagip verdim ama o da cok azcok uzuluyorum
Merhaba arkadaşlar ben yıkadım ama etiketleri kesince3-6 ay ölçüleri gider diye kesmedim giydirirsen keseriz dedim. BilginizeBen de daha yıkamaya başlamadım yarın falan başlarım yavaştan etiketlerini geceden kesmeyi düşünüyorum küçücük kıyafetlerde kpca koca etiketler zaten tenleri narin kuzucukların
Altini acinca uyaniyor memeyi agzina veriyorum emmeden uyuyorHipp sevmezse aklınızda olsun evolvia da güzel. Bebeğinin altını açtığında da mı uyanmıyor? Benim kızım da çok zor uyanırdı, uyandırmak gerek ama annesi, sonra vücudu alışacak kendi kendine uyanacak iki saatte bir merak etme
Ben de uzun süreli uyuyamıyorum, lavabo su derken parça parça. Bir de çalışıyorum şükür yoksa evde sıkılarak oturacağım. Bazen diyorum uyusam ne olacak ki depolanan bir şey değil kiNe mutlu sana bu o kadar büyük bir nimet ki.
Ben kendi adıma konuşayım, artık doktor bu uykusuzluğun anormal olduğunu düşünüp birkisel uyku ilacı bile verdi bana ama o bile işe yaramadı. Sanırım doğurana kadar huzurlu uykular biraz zor. Sonrasındada belki eşim annem bakarken bi iki saat uyuyabilirim deliksiz
Altini acinca uyaniyor memeyi agzina veriyorum emmeden uyuyor
Luks hastaneleri bilmem ama normal ozel olanlarda sancini odanda cekiyorsun tam doguma yakin dogumhaneye aliyorlar. Bu genelde boyle sanirim. Bizzat bende de oyle oldu. Esim son anima kadar odada yanimdaydi. Anne nasil olunur gozleriyle sahit oldu. Bu yuzden beni cok iyi anlar bu konuda. İyi de oldu aslinda.Normal doğumun olduğu katta 2 büyük, 2 küçük, 2 de çok küçük oda var. Hangisi musaitse ona alıyorlar. Dogumhane zaten 2 adım dibinde. Sancini odanda çekip, dogumhanede dogumu yapıp, yine odana geliyorsun. Ama mesela ben sancı çekerken bagirsam, yan odadaki bebeği ziyarete gelenler falan hep sesimi duyacak. Koridorda surusem, milletin ziyaretcisi o halde beni görecek. Ben biraz fazla hassasim o yüzden bu kısmı pek sevmedim ama çözümü olan bir durum olduğunu sanmıyorum. Dogumhaneye eş alıyorlarmıs.
Sezeryan olursa, dogumhaneyle hic alaka yok, direk ameliyathane. Cikinca da baska katta odalar, 4 büyük, 3 küçük oda. Ama dogumdan sonra diğer katlarda boş büyük oda varsa oda degistirebiliyormussun. Kapi suslerini begenmedimkendim götüreceğim. 2 tane ebeyle uzun uzun konustum çok ilgililerdi. Eğer suslemek istersen masa falan da veriyorlarmis.
Ama kadin anestezistin mesai saatleri 9 5 arası. Bunun dışında nöbetçi doktor erkek de kadin da olabiliyormus. Ben tesettürlüyüm o yüzden sormuştum. Kendi doktorunu çağırmak istersen de ek 700 lira daha istiyorlarmis
Bebekler ilk 40 gün hep uyurmuş bu sebepten çok da sıkıntı yapmayın bırakın uyusunAy canım kıyamam ama sen niye bu kadar üzülüyorsun normal Ki çok çabuk yoruluyor onlar sen dürtüklemeye devam et :)
Deniyorum canim ama korku sardi icimi sarilik olur kuveze falan girer diye cok korkuyorumAy canım kıyamam ama sen niye bu kadar üzülüyorsun normal Ki çok çabuk yoruluyor onlar sen dürtüklemeye devam et :)
Evet böylesi rahatlatan ifadelere bayılıyorum hep böyle şeyler söyleyin içimiz rahatlasın yaaLuks hastaneleri bilmem ama normal ozel olanlarda sancini odanda cekiyorsun tam doguma yakin dogumhaneye aliyorlar. Bu genelde boyle sanirim. Bizzat bende de oyle oldu. Esim son anima kadar odada yanimdaydi. Anne nasil olunur gozleriyle sahit oldu. Bu yuzden beni cok iyi anlar bu konuda. İyi de oldu aslinda.
Bir de normal dogumdan tirsan arkadaslar var okuyorum surekli. Bana cati muayenesi zor gelmisken dogum daha kolay geldi. Sanci cekmek ayri mesele ama rabbim oyle bir ayarlamis ki orasi kendiliginden aciliyor ve hoop bebek gelmis:) dogduktan sonraki o rahatlama hissini anlatacak kelime yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?