2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Giydirmeden denedim az da olsa emdi kuzum insallah daha da iyi emecek zamanla :)birazcik emse moralim duzeliyor hemen:)

Doktorumuz cumartesine randevu verdi kontrol icin ama bu sure zarfinda sararma oluraa hemen getirin dedi.ama nasil anlicagimi bilemiyorum gozlerinden bir nebze anlasilir ama yuzunden nasil anlicagimi bilemiyorum.sarilik renkten baska nasil anlasilir ki

Bebekler ilk 40 gün hep uyurmuş bu sebepten çok da sıkıntı yapmayın bırakın uyusun uyuması gelişimi için gerekli acıkırsa uyanır merak etmeyin

Deniyorum canim ama korku sardi icimi sarilik olur kuveze falan girer diye cok korkuyorum

Hiç öyle bırakın uyusunlar diye düşünmeyin. Kuzucuk da söylemiş yukarda, yenidoğan bebeğin emmesi lazım. Biz bugün 5. günümüzü doldurduk. Ben de bazen geçiriyordum vakti 4 saat, 5 saat... uyku da lazım diye. Dün bi gittik doktor kontrolüne baya sarılık çıktı. Bütün gece ışık tedavisi gördük. Çok şükür şuan değerler normale döndü. Meğerse çok önemliymiş 2 saatte bir uyanıp emmesi. Süt yetmiyor olsaydı hiç istemememe rağmen mama verecektim. Allahtan sağmayla falan arttırdım şimdi miktarını.
Sararmayı gözlerinden biraz anlar gibi oldum yani acaba mı dedim. Sonra beyaz ışıkta farkettim baya göz beyazı sarı olmuş bebişimin. Siz de dikkat edin nolur. Haftalarımız çok ileri olmadığı için bizlerde sarılık ihtimali daha da yüksek olabiliyormuş. Ama korkulacak bişey yok. 8 saatlik tedavi ile sarılık değeri baya geriledi. Şimdi saat tuta tuta emziriyorum :)

Geçmiş olsun..

Doktorun endiselenme dediyse rahat ol canim streste iyi bisey degil.benim doktor normalde rahat biriydi ama benim su miktarina bayagi endiselendi yarin sabah tekrar bakacaklar dua et insaallah

Şuan için sorun yok dedi. Nst de sancı çıkmadı. Bende progestan kullanıodum bıraktım. 15 kasıma gün verdi. Sezeryan için o da. 39. Haftada alırım bi sorun olmaz ise dedi. Bakalım bekliyoruz artık :)

Gözün aydın canım sende geri sayıma başlıyorsun maşallah istediğin gibi olmuş bak. Artık sağlıkla gününü beklesin bebişin

Çok geçmiş olsun büyüklere kalsa zaten aman uyuyan bebeğe dokunulur mu aman elleme şudur Budur artık hemşireler doktorlar bilhassa büyüklerin yanında tembihliyor 2 saatte bir uyandırın diye

Benim 2800 kilo 46 cm di canım çok kısa değil bence 2 3 cm den bişi olmaz sağlıklı olsun ağrısız acısız kucağına al inş

Sürekli uyuyup zor uyandırıyorsan birde benim doktorum parmagınla tenine hafif batırıp çekerken teni sararıyorsa sarılık anlaşılır demişti.
Sarılık olsa bile hemen telaş yapma dediğim gibi nerdeyse tüm bebekler geçiriyor 1 gece küvezde yattık sonra evde elektrikli sobayı yakıyordum üşümesin diye soyundurup güneşe yatırıyordum zaten kısa sürede geçti. İnşallah senin bebeğin olmaz sarılık.

Benimde bacaklardan hic rahatim yok ya kipir kipirim surekli gece falan cok kipirdatiyomus bacaklarimi esim soyluyor. Insaallah dogumdan sonra gecer
Bende öyle canım çıldırıyorum bu bacak sıkıntısından int demir eksikliği yada kalsiyum eksuliginde oluyormuş yazıyor ama onlarida içtiğim halde doktorda kalsiyuma devam et dedi sen kullaniyormusun

Yeni doğan bebek 2 saate bir acıkırmış 2 saati geçince açlıktan şekeri düşermiş ve buda uyku yaparmış emzirme eğitimi almıştkm oradaki kadın anlattı eğer uyanmıyorsa pamuğu ıslatıp hafifce ayağının altına yada göğsüne yumuşak yumuşak deydirin biraz ağlar ama uyanır demişti çok uzun süre uyutan sonrada bebek uyanmıyo deyip doktora getirenler oluyormuş o yüzden naapıp edip 2 saatte bi emzirin diorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…