2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün herhalde doktorum müsaitti, bebeği o kadar uzun gösterdi ki, mest oldum. Gözlerini açıp kapatıyor, ağzını açıp kapatıyor sürekli, dilini sokup çıkarıyor. Bayıldım bayıldım anlatamam. Eşim de ben de çok konuşkan hareketli insanlarız. Bebiş de şimdiden başlamış çene aktivitelerine ellerini kapatıp açtı defalarca. Uzun uzun izledik. O kadar güzeldi ki ❤

Kızlar umarım birileri vardır şuan nişanım geldi. Yarın sabah 11 de kontrolüm var. Napsam bilemedim şimdi acile gitsem mi sabahı mı beklesem. Sancım filan yok.
Hemen Nisan gelince Doğum başlamıyor diye biliyorum ama bu konuda tabii tecrübesizim eger hastane yakınsa git istersen riske atma canim

Kızlar umarım birileri vardır şuan nişanım geldi. Yarın sabah 11 de kontrolüm var. Napsam bilemedim şimdi acile gitsem mi sabahı mı beklesem. Sancım filan yok.
Nişandan başka belirtin yoksa bekleye bilirsin sabahı genelde tek başına nişan doğum belirtisi olmuyor ama istersen ara hastaneyi genede işin uzmanına sor ona göre git şimdi zaten sabah randevun varmış.
Allahım en yakın zamanda kolayca kucağına almayı nasib etsın.

Hemen Nisan gelince Doğum başlamıyor diye biliyorum ama bu konuda tabii tecrübesizim eger hastane yakınsa git istersen riske atma canim

Çok sağolun kızlar. Suyum da geldi hastanedeyim yatış yapıldı. Ama açılmam yok o yüzden beklemedeyiz. Büyük ihtimal sezeryan olacak bekliyoruz. Doktor gün içinde gelir dedi.

Çok sağolun kızlar. Suyum da geldi hastanedeyim yatış yapıldı. Ama açılmam yok o yüzden beklemedeyiz. Büyük ihtimal sezeryan olacak bekliyoruz. Doktor gün içinde gelir dedi.
Canim şu an ezan okunuyor hadi hakkinda hayırlısı olsun inş. Kolay bi doğum gecirirsin Allah yardimcin olsun

Canım düzenli tansiyon baktır ve sağlık ocağından b12 ne bakmalarını iste. Hamileliğin başında benim çok düşüktü b12 im. Ve çarpıntım çok oluyordu.

Günaydın kızlar.. öncelikle cansu0812 arkadaşımıza hayırlı doğumlar diliyorum...
Dünden beri düşmeyen 14-9 bir tansiyonum var ve moralim çok bozuk. Doktorumu aradım hemen alfamet yazdı günde üç kere sekiz saatte bir kullanıcaksın dedi. Dünden beri iki kere içtiğim halde 13,6-8,6 şuan bebeğime basınç etki edermi? 6 kasıma sezaryen tarihi almıştım o zamanı etkiler mi? Benim gibi tansiyon sorunu yaşayan var mı?

canim dualarim seninle insallah hayirla alirsin yavrunu kucagina.
Normal dogum diliyorsan sunni samci fln vermezler mi? Jel veya serum seklinde ?

Canım düzenli tansiyon baktır ve sağlık ocağından b12 ne bakmalarını iste. Hamileliğin başında benim çok düşüktü b12 im. Ve çarpıntım çok oluyordu.
b12 hamileligimden once cok dusuktu ilac tedavisi gormustum. Hamilelik esnasinda baslarda sinirdaydi gecen hafta verdim kan ins onumuzdeki gunler gelir sonuclar. B12 demek yapbiliyor rahatladim kebdimden korkmaya baslamistim cok tsk ederim canim

Selam kızlar. Ben dünde bahsettim ya. Dün akşam da bu sabahta çok az bali rengi ve kıvamında akıntım oldu. Netten okuduğum kadarı ile bu nişanın rengi aralarında sayılabilirmiş. Az az da gelebilirmiş çokta başıma gelen varsa beni aydınkatabilir mi 35+2 olduk

Bahsettiğin rengi tam anlamadım ama bana gelen mukus gibi sümük gibi birşeydi. Yani akıntıdan falan baya farklı bişeydi. İçinde küçük kan pıhtıcıkları olmasına rağmen kanlı vs değildi. Ve ilk nişan cumartesi geldi, perşembe doğjm oldu. Yani nişansa bile endişelenmene gerek Yok- eğer ki farklı bir durum yoksa- doktorum bana sancı dayanılmaz olursa, su gelirse ve kanama gelirse gelmemi söylemişti.

Canım bali varya . Hani yapışturıcı. Onun gibi idi rengi kıvamı. Peçeteye geldi silerken dün de bugünde. Ama öyle sancım yok . Dr.u aradım takip et dedi. Kasıklarım ve vajinam ağrıyır. Bebek az hareket ediyor bugün ama belimde çok ağrım yok.

Dün gece ve bu sabah benden de kanamalı ve aynı renkte az bi akıntı geldi ama nişanmı akıntımı dersen bence akıntı çünkü ikinci gebeliğimde nişan gelmişti ve gerçekten oldukça koyu kıvamlı ve lastik gibi canım belki farklı farklı da geliyordur ama bilemiyorum

Benim doktorum nişanda sonra 18 saat içinde bekliyoruz doğumu nişanın gelince haberleşelim dedi son kontrolde sen de bi doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…