2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bence kan da varsa dr.a git sen hemen. Nişan kısım kısım gelebilirmiş dağılabilirmiş zamana. Öle bi anda pat diye gelende oluyor yavaş yavaşta

kızlar günaydın. gecen hafta baş dönmem oldu ve sonra bi gözüm tamamen bulanıklastı diğer gözümde ucusmalar vardı .acile gittik tansiyonum yüksekti.nöroloji gördü mr cekmek gerek ama biraz bekleyelim belirtiler artarsa cekelim dedi.1 hafta oldu gözüm düzeldi ama yüzümün bi tarafında uyusukluk var hala bugun tekrar gidecegim kontrole sürekli tansiyon takibi yapıyorum bi yüksek bi normal.dün tekrar doktorumu aradım bugun kontrolum vardı zaten.doktorumda bakalım yarın olmazsa alırız 36 hafta olmus zaten dedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.ben normal bekliyordum ama bu sorunumu cözemediler.damar tıkanıklığı falan olabilirmiş.

Kızlar umarım birileri vardır şuan nişanım geldi. Yarın sabah 11 de kontrolüm var. Napsam bilemedim şimdi acile gitsem mi sabahı mı beklesem. Sancım filan yok.
Canim hayirli dogumlar guzel haberlerini bekliyoruz
Sağol tatlım öyle oldu valla neyseki can kaybı yok çok şükür bende doğurmadım:))
Cok cok gecmis olsun canim
2 haftada 700 gr, 3cm mı almş aboww =) ne yaptın ne ettin
Valla muz yedim kasar yedim simdiye kadar hic tuketmedim bunlari desem yeridir ama son 1 haftada yedim yani.

Darısı bana inşallah

yok yok diyodun fotosu göstermiş sonundaaa =)
aynen canım sonunda gösterdi sıpa 15. haftadan sonra 36. haftaya kısmetmiş senin bebiş kaç kiloydu yediklerine biraz dikkat et alıyorlar kilo. bu arada ben hiç kilo almamışım 66-67 ile tamamlarım inşallah

canım yüksekse tansiyonun hiç riske atma. arkadaşımın takibi olmadığı için kötü sonuçlar doğurdu malesef. bebeğinin gelişimi tamsa hiç tereddüt etme sezeryan konusunda. benimde arada gözümde yıldızlar uçuşuyor ama ya ayağa çok hızlı kalktığımda ya da yorulduğumda oluyor ama tansiyonum hep normal çıkıyor.

aynen canım sonunda gösterdi sıpa 15. haftadan sonra 36. haftaya kısmetmiş senin bebiş kaç kiloydu yediklerine biraz dikkat et alıyorlar kilo. bu arada ben hiç kilo almamışım 66-67 ile tamamlarım inşallah
35+1 de 2500 45 cm di , cuma gidicem bende bakalım ne durumda muz hep yiyorum ben pekmezde kaşarda alası yok benim oğlanın , çalışamaz raporu aldın mı;? devam mı çalışmaya bir de sezeryan için gün verdi mi?

pekmezle kaşarı ya da sütü bir arada tüketiyorsan iki besininde değerini nötürlersin pekmez demir süt ve kaşar kalsiyum deposu bir arada yenmemesi lazım hatta süte karıştırıp içenler varmış hiçbir yararı olmaz şekerli süt içmek gibi bir şey. muzu ara öğün yap kaşarı kahvaltıda pekmezi de ya yatarken iç ya da sabah ilk kalktığında. birde haftada en az 2 defa bulgur pilavı ye. yok ayrılmadım daha 25inde kapattıracağım raporu muhasebesel olarak eylül ayını kapatayım istedim faturalar falan cumartesi gelmiyorum ya o iyi oldu

MaşaAllah cnm sana benziyor bence bakınca seni anımsatıyor yüzü içimden öyle geçti

ay bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylediler yüzü bana benzesin ten rengi babasına esmer olsun oğluşum

Oy oy oy masallah Gokdeniz 'e. Daha benim de elimde soyle bir fotom olmadi hic yaaaa Saat 1 de de ben gidecem bakalim oglusu gormeye. Cigerleri gelisimini tamamlamis bakacaz

saolasın canım. valla nasıl moral oluyormuş bu şapşik suratı görmek inşallah senin oğluşta gösterir

Ben orda yapacağım bi aksilik olmazsa, doktorum yard. doç. derya yaşar
Aa aynı doktora gidiyoruz :) ben en başta elif hanımla başladım ama derya hanıma devam ettim sonra. Sağolsun bütün soruları ben sormadan kendisi anlatıp cevaplıyor elif hanım da iyi bir doktor ama o pek açıklayıcı değildi.
Yine de her gittiğimde sıra beklemekten sıkılıyorum randevu saatim geçiyor :/ bir de hastanede doğum yapanlar memnunlar mı orasını tam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…