2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
2 arkadaşım dogum yaptı orda ikiside gayet memnun =) derya hoca iyi ama soru sormana bile fırsat vermeden dedğn gibi herşeyi anlatıyo hızlı hızlı kafam bulanıyo sonra ne soracagım varsa da unutuyorum girdiğimde de 5 dk sürmüyo zaten hemen cıkıyorum gibi oluyo sanırım yogunlukla alakalı , ben biraz erken gitmeye calışıyorum öncesinde nst ye girdiğim için 1 saat öncesi gidiyorum randevu saatimden

benim doktorumda aynı şimdiye kadar hep ben sormadan bütün her şeyi sıralardı ama bugün benimde sormak istediklerim var diyip her şeyi sordum. nişanım suyum gelirse sizi arayabilir miyim dedim tabi mutlaka ara ama gecenin köründe de olsa ararım dedim güldü hatta tabi mutlaka hiç tereddüt etme dedizaten artık ihtiyacımız olan sorular bunlar kaldı. bebişler büyüdü gelişimler tamam beklemekten başka yapacak bişi kalmadı

K
Ben fiyat etiketlerini ve içindeki etiketleri kestim. Kaç ay olduğunu gösteren etiketleri kesmedim. Onları da yıkayıp ütüledikten sonra ay ay ayırıp yerleştirirken keseceğim. Yoksa hepsini karıştırırım ben 6 aya kadar kıyafet aldım.

Kızlar afederiniz. Ama nişanı gelen anneler deneyimliler msj bekliyorumç bu şekilde parça parça geliyor akıntı ve belimden kalçama inen ağrım başladı

Kızlar afederiniz. Ama nişanı gelen anneler deneyimliler msj bekliyorumç bu şekilde parça parça geliyor akıntı ve belimden kalçama inen ağrım başladı
bana pek nişan gibi gelmedi canım ama tabi belli de olmaz. dünden beri mi böyle geliyor akıntın? doktorunun whatsaapı varsa atsan fotoyu belki kontrole çağırır

Kızlar adet sancısı gibi hafif sancım var doktoru aradım gel nst bakalım dedi ama kasılma hissetmiyorum. Oğlum uyansın gidicem

bana pek nişan gibi gelmedi canım ama tabi belli de olmaz. dünden beri mi böyle geliyor akıntın? doktorunun whatsaapı varsa atsan fotoyu belki kontrole çağırır
Canım dr sancı başlarsa gel dedi
Benim rahim ağzı dikişli ya. Zaten bir bütün olarak gelmezmiş. Parça parça gelirmiş. Sonuçta kapalı bir yer ve açılma olsa da dikiş var uçta. Birde okuduğum kadarı ile sümüksü sarı yeşil kıvamlı olabiliyormuş. Rahim ağzı açılmaya başlayınca kılcal damarlar çatlıyomuş ondan pembe oluyormuş. E benim rahim ağzı dikişli ya acaba mı die düşündüm. 2 hafta daha sabretse idi küvez riski olmasaydı

bir garip oblomov garip oblomov Dünden beri ara ara böle parça parça geliyor
Bebek çok hareketli değil dünden bu yana. Bir kaç kez harkeet etti o da çikolata yiyince. Birde ishal gibiyim.

Bebek çok hareketli değil dünden bu yana. Bir kaç kez harkeet etti o da çikolata yiyince. Birde ishal gibiyim.
Canım hatırladığım kadarıyla senin durumun riskliydi bence doktorunu ara ya da direk hastaneye git. Nişan parça parça da gelebilirmiş çünkü. Ama nişanın gelmesi tek başına pek bir şey ifade etmiyormuş. Suyun gelmesi ve düzenli sancıların olması önemliymiş. Ama senin durumun farklı olduğu için her ihtimale karşı git derim ben. İçin rahat eder en azından.

Aradım sancılar dayanılmaz olunca gel dedi. İnan bende anlamadım. İlk kez böle akıntım oldu.

Kızlar adet sancısı gibi hafif sancım var doktoru aradım gel nst bakalım dedi ama kasılma hissetmiyorum. Oğlum uyansın gidicem
Benim de geceleri adet sancılarım, çatı kemiği ağrılarım ve bacaklarımın iç tarafları ağrıyor. Aşağı doğru da makat bölgesine özellikle daha fazla baskı hissetmeye başladım. İshal de var. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Gündüzleri daha iyiyim bütün ağrılarım geceleri başlıyor.

Ben de aynı senin gibiyim,geceleri sabah olmuyor benim için.sagima soluma dönmek fayda etmiyor.sabahlari iyiyim.ogleden sonraları bir uyku haliyle kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor.benim de kontrol yarın.haftada bire düştü kontrollerim.

Kızlar sizdedr terleme cok oluyor mu inanılmaz bir terleme var boynum falan hep sivilce oldu terden kaynaklanıyor sanırım

canım tabi senin durumun farklı dikiş olduğu için ozaman güzelce takip et suyunu sancını falan doktorunla irtibatta ol. ve küvez olayını düşünme bebişlerimiz kurtardılar kendilerini kalacak olsa 40. haftada bile kalıyorlar küvezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…