2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benimde dün akşam berbat ağrılarım vardı hele geceyi hiç söylemiyorum ağrıdan sırtım uyuştu o derece ama bugün nstde hiç bişi çıkmadı geçen hafta 30lardaydı bugün sıfırlardaydı anlamadım gitti ben bu olayı

Yatarken dönmek zaten tam bir ızdırap. Geceleri tuvalet için yataktan kalkarken bile çok zorlanıyorum. Sabah olunca ise hiç hamile gibi değilim. İş yapmadığım sürece gündüzleri pek ağrım olmuyor. Son kontrolüm 3 hafta önceydi çok merak ediyorum son kilosunu boyunu falan.

Oğlum da erken doğum için gittiğimde de aynı şekilde hafif adet sancısıyla gitmiştim doğum sancısı çıkmıştı yoksa gidilecek bir ağrı değil benimkiside ama korktum bi bakalım inşallah geliyordur kızım:)

Maaşallah annesi sağlıkla gelsin ve büyüsün inşallah. Ben foto yükleyemiyorum niyeyse
saolasın canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. ben cevapla kısmının yanında dosya yükle kısmı var ya ordan yapıyorum ilk yapamadım telefondan birkaç foto sildim sonra oldu bazen hafıza yetersiz olunca da yükleme yapmıyor

Kızlar sizdedr terleme cok oluyor mu inanılmaz bir terleme var boynum falan hep sivilce oldu terden kaynaklanıyor sanırım
bende inanılmaz derecede ateş basması oluyor eşime sürekli ateşim mi var baksana diyorum ama dışardan bir sıcaklık olmuyor içten geliyor sanırım.ama iş yerindeyken çok terliyorum sırılsıklam oluyor sırtım pantolonum falan

Arkadaslar ben sezeryanliyim normal dogum surevini bilmiyordum fakat kiz kardesim 2 ay once normal dogum.yapti dogumdan 2 gun once sari sumuksu az akintisi olmustu ertesi gun aksam bu sari sumuksu akinti daha fazla geldi ama icinde yinr kan yoktu sonra arastirdimki nisan kanli olmak zorunda degilmis sari sumuksu kivamli olanda nisanmis o cok yogun akintinin geldigi gunu vajinasinda gun boyu agri vardi o gecenin sabahinda once belinde baslayan sonra kasiklara vuran agrisi basladi agrilardan 2 daat sonra hastaneye gittik hemen alttan muayene ettiler 7 cm acikmasi vardi 2 saat sonrada dogum gerceklesti

Mahvetti beni bu terleme grip oldum bide gece terleyip üstümde sogudugu için yeni yeni atlatıyorum gribi ama terleme mahvetti beni

Evet doğru oldukça hızlı konuşuyor :) bir de beni 32.haftada durduk yere nst ye soktu halbuki kendimi iyi hissettiğimi söylemiştim bi sıkıntı yoktu. Haftaya da gidicem o zaman da girmemi ister mi sence?
Bir de hastanenin eksiği 3 boyutlu ultrason olmaması bence o da olsaydı keşke çok merak ediyorum bebeğimin suratını :) eşime başka yere gidip baksak mı diyorum az kaldı sürpriz olsun diyor o da

Ayy ne güzel kolayca doğum yapmış darısı bize :)

Merhaba kizlar bu mesaji cutemom yazdi aralik anneleriyiz biz ancak uyeligini sildirdigi icin yazamiyor. Gerisi kendi yazisinda buyrun;

selam kasim anneleri neredeyse her gun okuyorum sizi cunku ilk oglum 37. Haftada dogdugu icin muhtemelen doktorum bunuda o sekilde beklediginden yakinen neler oluyor diye yazilari en basindan beri takip ediyorum
Suanda 31+2 gunluk hamileyim. 26+ haftalardan beri bir turlu sebebi bulunamayan mukuslu kanli bazen kahveli bazen sarimsi bazen pembemsi akintilarim oluyor. Bu sebeble eylul ayinin yarisini raporlu geçirdim gittigim doktor perintalog kanamanin nereden geldigini bulamiyorlar. Vajinal muayne, spekulumla muayne hatta vajinal dis dudaklarin muaynesi hepsi yapildi neyseki bu akintilar belli belirsiz araliklarla ( hep isteyken) sadece bir anlik geliyor bende resim cekiyorum ki delilim oluyor yoksa inandirmam belkide mumkun olmayacak. Devam ettigim perintalog cem batukan , hatta biz artik herhalde bu adam anlamiyor diye ates karateke( plesantam on duvarda) ona randevu alip gittik ona gitmeden evvelde bahsettigim mukuslu renkli akinti(kanama mi ne desem bilemiyorum) gelmisti cati muaynesi elle aciklik muaynesi hatta makata kadar evirip cevirip bakti hicbirsey bulamadi. Kafana takma yavrucum plesantayla alakali drgil bir sebebi mutlaka var ama onu oan gelirken gormemiz lazim diyerek geri cevirdi beni. Uzerine 3 hafta hic birsey olmadi bu sirada normal hayatima devam ettim.
29+4 kadarda bisey olmadan drvam ederken yine beyaz akintinin icinde damarli kanli biseyler geldi yine ise basladigim ilk günlerdi ve bu defa agrim vardi zaten agri olmasada yasadigim stresten yoksada var gibi geliyordu. Onun uzerinden 10 gun gecmisti ki yani dun yine aynu sey oldu turumcumsu yapiskan uzayan renkli akinti daha oncekilerde heo doktora gittim hicbiaey bulamadilar ama artik dun gitmedim direndim. Oglen aksam ve gece az az yine oldu. Daha once hic boylr sik tekrarlamazdi. Her defasinda bu nisan mi diye aklim yerinden ucuyor..
Okuduguma gore dunden itibaren iki arkadasta bunu yasiyor benim akinti renkleri degisik bazen cok koyu sari bazen cok kahve bazen cok pembe bazen turuncu bazen kirmizi geldi. normalde cuma gunu son pazartesi calisir alacaktim doktorumda perintalog olan calis diyor ama kafam cok karisik belki aranizda bu yasadiklarimla alakali birsey soylrmek isteyen olur bilmiyorum o sebeble bu mesaji size iletiyorum . buarada isim rahat oturuyorum bolum sorumlusuyum ancak evime uzak 1 saat git 1 saat gel yapiyorum servisle bilmem bana iyi gelmeyen sey bumudur. Tesekkur ederim simdiden . bugun ve gelecekte dogum yapacaklara allah kolaylik versin diyorum, doguranlarada zamaninda benimde basima diyip sevgilerimi iletiyorum

canım 32. haftada başlıyor nst sonraki her gittiğinde muayene öncesi bakıyorlar yani benim doktorum öylee yaptı şimdiye kadar 3 kere bağlandım nstye

bir garip oblomov maşallah bebişine
O yanaklar şahane görünüyor sağlıcakla kucağına al inşallah minik paşayı bu arada bende sana benzettim

saolasın canım. ay bende merak ettim bakalım doğsun hayırlısıyla bana mı babasına mı benzicek eşimde bana soruyor bu çocuk kime benziyor diye bende arkadaşlarım hem bana benzetti dedim

canım 26. haftalardan beri sürekli kanlı akıntın varmış acaba damar çatlaması falan mı yaşıyorsun dedim kendi kendime ne bileyim rahim büyüdükçe olan bir şeydir bebişin iyiyse hiç sorun etme anlattığına göre doktorlarında rahat.plasentanın ön duvarında olmasından da kaynaklı rahim büyümesiyle olan bir şey gibi geldi bana. çalışıp çalışmaman da ağrıların belirleyici olsun işin rahatsa ayaklarını uzatıp belinin arkasına yastık koyup günlerini geçirebilirsin.ben bazen tamam bırakıyorum dedim ama inan insan dayanıyor bana hep yatman lazım dedi doktorum 34. haftamda açılmam başladı ama bebişim şükür hep iyiydi evde yatmayacağımı bildiğim için çalışmayı tercih ettim çünkü ayaklarımı uzatıp oturma imkanım var akşam saatlerine doğru ağrım oluyor ama onada katlanıyorum. doğum sonrası çalışacaksan bebişle geçireceğimiz 1 hafta bile çok önemli ama baktın çalışamıyorsun 33.haftadan 37. haftaya kadar herhangi bir haftada raporunu çalışamasa çevirtebilirsin

bir garip oblomov çok tatlı oglusun maşallah canim Allah nazardan saklasın

MinikKelebegimm naptın canım :)

Bizde bugun kontroldeydik sancilar 20 30 arasiydi hep bir sıkıntı yok şükür haftaya tekrar kontrolumuz var 2860 Gr 49 cm. olmuş bizim cimcime :) cati muayenesinden falan bbahsetmedi hiç acaba daha önce doğum yaptım diye mi ki :) başı asagida dedi doktor zaten doğum kanalına girdiğini söylemişti daha önce başı aşağıda yani her an gelebilir mi demek acaba ay bende eşimle oğlum arabada bekliyorlar diye aceleden soramadim hicbisey

bir garip oblomov YaKaMoZz-z kızlar siz halen seker için diyet yapıyormusunuz acaba ben devam ediyorum bozsam bişey olur mu ki zaten bebiş az kilo alıyor diyetten dolayı heralde. meyve falan yemiyordum hiç başlasam mı yemeye acaba :) az kaldı zaten doğuma bundan sonra iri bebek olacağını sanmam ama bilemedim yinede

Benim doktorum nişanda sonra 18 saat içinde bekliyoruz doğumu nişanın gelince haberleşelim dedi son kontrolde sen de bi doktoruna sor istersen

Kızlar afederiniz. Ama nişanı gelen anneler deneyimliler msj bekliyorumç bu şekilde parça parça geliyor akıntı ve belimden kalçama inen ağrım başladı

Tam şöyle anlatayım
Cumartesi günü az bir miktar nişan olduğunu düşündüğüm akıntı geldi, doktora gittim hemen 2 parmak açıklık vardı. Ertesi gün daha fazlası geldi . Bu arada da sürekli devam eden ağrılarım yoktu ama ağrı olduğu zaman belden gelen ve adet ağrısına benzeyen ağrılar oluyordu. Pazar günü 2.nişan gelince tekrar çağırdı doktor. Açıklık aynıydı incelme artmıştı. Genelde nişandan sonra en fazla 3. gün doğumu beklerlermiş. Bende çarşambaya kadar bişey olmadı, ara ara küçük akıntılar geldi. Çarşamba sabah ise saatte 1 gelen ve uykumdan uyandıran sancılar başladı. Bunlar yine belden geliyor ve adet oldum olucam hissi veriyordu. Ancak dolaşınca rahatlıyordum. Ama dediğim gibi saatte 1. Ha bir de sürekli tuvalete girdim. Her sancı geldiğinde direk büyük tuvaletimi yapasım geldi o zaman anladım. Çünkü Doğum öncesi içi temizlenir insanın derler. Şimdi bunlara göre senin de Doğumun yakın bana sorarsan hatta başlamış bile olabilir. Ben de aynı senin gibi 36.haftanın içindeydim. Hiç küvöz falan olmadı. Arkadaşların dediği gibi kritik zamanı geçtik gerisi artık kısmet.
Bence sen şimdi güzel bir duş al, panik olma. Çantalarını toparla. Hazır olsun herşey.

Kızlar bu arada depend acayip hayat kurtarıcı bişeymiş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…