- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.881
Bebeğe kilo aldıran gıdalar muz, bulgur, et, süt , yoğurt vs. imiş canım. Her gün bunların ağırlıklı olduğu şeyler yersen faydalı olur bence çok şeker içeren besinler de değil. Haftada 250 gram alabiliyorlar çünkü son haftalarda özelliklebir garip oblomov YaKaMoZz-z kızlar siz halen seker için diyet yapıyormusunuz acaba ben devam ediyorum bozsam bişey olur mu ki zaten bebiş az kilo alıyor diyetten dolayı heralde. meyve falan yemiyordum hiç başlasam mı yemeye acaba :) az kaldı zaten doğuma bundan sonra iri bebek olacağını sanmam ama bilemedim yinede
canım 26. haftalardan beri sürekli kanlı akıntın varmış acaba damar çatlaması falan mı yaşıyorsun dedim kendi kendime ne bileyim rahim büyüdükçe olan bir şeydir bebişin iyiyse hiç sorun etme anlattığına göre doktorlarında rahat.plasentanın ön duvarında olmasından da kaynaklı rahim büyümesiyle olan bir şey gibi geldi bana. çalışıp çalışmaman da ağrıların belirleyici olsun işin rahatsa ayaklarını uzatıp belinin arkasına yastık koyup günlerini geçirebilirsin.ben bazen tamam bırakıyorum dedim ama inan insan dayanıyor bana hep yatman lazım dedi doktorum 34. haftamda açılmam başladı ama bebişim şükür hep iyiydi evde yatmayacağımı bildiğim için çalışmayı tercih ettim çünkü ayaklarımı uzatıp oturma imkanım var akşam saatlerine doğru ağrım oluyor ama onada katlanıyorum. doğum sonrası çalışacaksan bebişle geçireceğimiz 1 hafta bile çok önemli ama baktın çalışamıyorsun 33.haftadan 37. haftaya kadar herhangi bir haftada raporunu çalışamasa çevirtebilirsin
Bende doktoruma sormuştum su gelmesi kanama vs olmazsa sancı ne sıklıkla geldiğinde hastaneye gelmeliyim die doktor 10 dakikada 3 kere geldiğinde gel dedi canım tansiyonun yükselirse de muhakkak gel dedi sancı vs bekleme dedi şu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık artık hepimizde bi telaş olduAradım sancılar dayanılmaz olunca gel dedi. İnan bende anlamadım. İlk kez böle akıntım oldu.
Aaaa ben de deneyeyim o zaman :)saolasın canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. ben cevapla kısmının yanında dosya yükle kısmı var ya ordan yapıyorum ilk yapamadım telefondan birkaç foto sildim sonra oldu bazen hafıza yetersiz olunca da yükleme yapmıyor
bir garip oblomov çok tatlı oglusun maşallah canim Allah nazardan saklasın
@MinikKelebegimm naptın canım :)
Bizde bugun kontroldeydik sancilar 20 30 arasiydi hep bir sıkıntı yok şükür haftaya tekrar kontrolumuz var 2860 Gr 49 cm. olmuş bizim cimcime :) cati muayenesinden falan bbahsetmedi hiç acaba daha önce doğum yaptım diye mi ki :) başı asagida dedi doktor zaten doğum kanalına girdiğini söylemişti daha önce başı aşağıda yani her an gelebilir mi demek acabaay bende eşimle oğlum arabada bekliyorlar diye aceleden soramadim hicbisey
Maşallah minnoşa canım, sağlıcakla al kucağına inşallah
bir garip oblomov YaKaMoZz-z kızlar siz halen seker için diyet yapıyormusunuz acaba ben devam ediyorum bozsam bişey olur mu ki zaten bebiş az kilo alıyor diyetten dolayı heralde. meyve falan yemiyordum hiç başlasam mı yemeye acaba :) az kaldı zaten doğuma bundan sonra iri bebek olacağını sanmam ama bilemedim yinede
İlk bebeğim önden gidiyormuş ve 40 haftayı tamamlamamış ya bir şey soracağım. Maaşallah benim bebeğim de sat a göre hep önden gidiyor ama doğumu neye göre olacak bilemiyorum.bebeğin önden gitmesi doğum tarihini öne çekiyor mu?Kızlar herkese selam normal doğumdan çekinen arkadaşlar için birkaç şey söyleyeyim dedim
Ben ilk doğumumu epidural normal yaptım kızım hep önden gidiyordu 38+2 de ilk önce nişan sonra hemen suyum geldi
Normal doğum öyle korkulucak bir durum kesinlikle değil hele de epidural alıcaksanız prenses doğum dedikleri tam olarakeğer çatınız müsaitse bebeğiniz döndüyse bence normal doğumdan korkmayın benim kızım 3720 gr doğmuştu bunun gidişat da öyle hatta biraz daha önde bile olabilir 4kiloyu geçene kadar da sezeryan düşünmüyorum ne ben ne de doktorum o da bana cesaret veriyo 3700 ü doğuran 4 ü de doğurur diyo sonrası da gayet rahat oluyosunuz tabiki dikişler falan oluyo ama sonrasında inanın doğum yapmamış gibi oluyosunuz
2.üyelik yasak diye biliyorum, attığın fotodan kaynaklıdır diye düşünüyorum.Selam kızlar. Ben Nirodhaa. Sebebini bilmediğim bir şekilde engellendim. Neden bilmiyorum. Bu yüzden yeni üyelik aldım sırf bu nişan olayı için.
Bir kaç arkadaş yazmış çok çok teşekkür ediyorum.şuan sancım yok yoklayıp gidiyor ara ara . O resim attığım akıntım da şuan yok ara aa geliyor.beklemedeyim. eğer devam ederse dr.a gideceğim.inşallah birşey olmaz.
aa attığın fotodan dolayı şikayet mi ettiler acabaSelam kızlar. Ben Nirodhaa. Sebebini bilmediğim bir şekilde engellendim. Neden bilmiyorum. Bu yüzden yeni üyelik aldım sırf bu nişan olayı için.
Bir kaç arkadaş yazmış çok çok teşekkür ediyorum.şuan sancım yok yoklayıp gidiyor ara ara . O resim attığım akıntım da şuan yok ara aa geliyor.beklemedeyim. eğer devam ederse dr.a gideceğim.inşallah birşey olmaz.
Benim de ilk bebeğim hep önden gidiyodu 38+2 de doğum yaptım canım normal doğumla suyun geldi bu bebiş de önden gidiyor büyük ihtimalle bu da öyle olucak gibi yani 40 haftayı tamamlamaz büyük ihtimalle doktorum da öyle dedi çünküİlk bebeğim önden gidiyormuş ve 40 haftayı tamamlamamış ya bir şey soracağım. Maaşallah benim bebeğim de sat a göre hep önden gidiyor ama doğumu neye göre olacak bilemiyorum.bebeğin önden gitmesi doğum tarihini öne çekiyor mu?
Ayy o sarı alıntı bendende geliyor ara ara korkmalımıyım yarın doktor randevumuz var doktoruma bi soruyumArkadaslar ben sezeryanliyim normal dogum surevini bilmiyordum fakat kiz kardesim 2 ay once normal dogum.yapti dogumdan 2 gun once sari sumuksu az akintisi olmustu ertesi gun aksam bu sari sumuksu akinti daha fazla geldi ama icinde yinr kan yoktu sonra arastirdimki nisan kanli olmak zorunda degilmis sari sumuksu kivamli olanda nisanmis o cok yogun akintinin geldigi gunu vajinasinda gun boyu agri vardi o gecenin sabahinda once belinde baslayan sonra kasiklara vuran agrisi basladi agrilardan 2 daat sonra hastaneye gittik hemen alttan muayene ettiler 7 cm acikmasi vardi 2 saat sonrada dogum gerceklesti
Anladım Canm zaten bizimkinin başı bayağı önde istesem de 38 den öteye Dr izin vermeyecek doğum çok zor olur diyor bende en azından normali denemek istiyorum. Cuma randevum var bakalım bi tarih verecek herhalde o tarihe kadar kendi gelmezse Sezeryan olacak gibi. Hayırlısı artık hepimiz için size de hayırlı doğumlar dilerimBenim de ilk bebeğim hep önden gidiyodu 38+2 de doğum yaptım canım normal doğumla suyun geldi bu bebiş de önden gidiyor büyük ihtimalle bu da öyle olucak gibi yani 40 haftayı tamamlamaz büyük ihtimalle doktorum da öyle dedi çünkü
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAnladım Canm zaten bizimkinin başı bayağı önde istesem de 38 den öteye Dr izin vermeyecek doğum çok zor olur diyor bende en azından normali denemek istiyorum. Cuma randevum var bakalım bi tarih verecek herhalde o tarihe kadar kendi gelmezse Sezeryan olacak gibi. Hayırlısı artık hepimiz için size de hayırlı doğumlar dilerim
Olabilir canım bence hemen doktorunu arayıp sormalısın daha haftası erken çünkü belki önemli biley değildir ama yine de sor benceKızlar az önce pembe bi akıntım geldi nişanmı oluyor şimdi doktora gidiyoruz cok korkuyorum
Ben hiç diyet yapmadım kibir garip oblomov YaKaMoZz-z kızlar siz halen seker için diyet yapıyormusunuz acaba ben devam ediyorum bozsam bişey olur mu ki zaten bebiş az kilo alıyor diyetten dolayı heralde. meyve falan yemiyordum hiç başlasam mı yemeye acaba :) az kaldı zaten doğuma bundan sonra iri bebek olacağını sanmam ama bilemedim yinede
Kızlar az önce pembe bi akıntım geldi nişanmı oluyor şimdi doktora gidiyoruz cok korkuyorum
kızlar günaydın. gecen hafta baş dönmem oldu ve sonra bi gözüm tamamen bulanıklastı diğer gözümde ucusmalar vardı .acile gittik tansiyonum yüksekti.nöroloji gördü mr cekmek gerek ama biraz bekleyelim belirtiler artarsa cekelim dedi.1 hafta oldu gözüm düzeldi ama yüzümün bi tarafında uyusukluk var hala bugun tekrar gidecegim kontrole sürekli tansiyon takibi yapıyorum bi yüksek bi normal.dün tekrar doktorumu aradım bugun kontrolum vardı zaten.doktorumda bakalım yarın olmazsa alırız 36 hafta olmus zaten dedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.ben normal bekliyordum ama bu sorunumu cözemediler.damar tıkanıklığı falan olabilirmiş.
Aaaa ben de deneyeyim o zaman :)
bir garip oblomov oğluna maşallah :) ben de Gökdeniz ismini istemiştim eşim ise Mustafa Kemal i istedi ama kızımın ismini ben bıraktım bu nedenle eşimin isteği olsun dedik ve Mustafa Kemal oldu :) Oğlunun ismi çok güzel bahtı açık olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?