2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebeğe kilo aldıran gıdalar muz, bulgur, et, süt , yoğurt vs. imiş canım. Her gün bunların ağırlıklı olduğu şeyler yersen faydalı olur bence çok şeker içeren besinler de değil. Haftada 250 gram alabiliyorlar çünkü son haftalarda özellikle

Çok teşekkür ederim cevabın için. Banada buna benzer sebebler sundular ancak evırıp cevırmelerıne ragmen hıc bır sebeb bulamayınca sen bunları gorme hatta gorme bu gelen seylerı dedıler. benım ılgınc olan cogunlukla tuvaletımı yaptıktan sonra kendımı temızlerken goruyor olmam bu sebeble bana ıdrar yaptıgın yerdenmı gelıyor acaba dıye garıp sorular soruyorlar ancak ben bunu nereden bılebılırım hıc anlayamıyorum . normalde 37 kadar degılde 35+0 da bırakmayı dusunuyordum 3 hafta aktarsam ıyıdır dıye dusunuyorum hem aktarmak hemde daha gecen haftada raporlu oldugum ıcın ve yerımede henuz bırı alınmadıgı ıcın cok yuzustu bırakmasam dıyordum ama nasıl olacak bılmıyorumş. oturdugum yerden ayaklarımı uzatamıyorum ancak gun ıcınde parca parca toplamda 1 saat uzanacak bır yerım var onu yapmaya basladım bugunden berı. Bılmıyorum artık nereye kadar gıdecek. bende senın ızne ayrıldıgını dusunuyordum yanı sankı oyle okumustum. normalde 40 hafta 18 aralıkta doluyor. bılmıyorum ıstıkrarlı devam edermı ama cuma gunu oglum(benımkınınde adı denız olacak) 2000 kg ıdı. cıger gelıstırıcı ıgne fılan hıc bısey verılmedı. mangrom ve progestan kullanıyorum progestan zaten hamılelıgın basından berı kullanıyorum.

bırde doktor kendılıgınden gelmezse 38+2 gıbı sezeryan yapmayı dusunuyor ama ben 37. gecemeyecegımı dusunuyorum. benımde aksam ustu cok kotu baskılar oluyor vajınadan cıkacak gıbı gelıyor bebek...

Aradım sancılar dayanılmaz olunca gel dedi. İnan bende anlamadım. İlk kez böle akıntım oldu.
Bende doktoruma sormuştum su gelmesi kanama vs olmazsa sancı ne sıklıkla geldiğinde hastaneye gelmeliyim die doktor 10 dakikada 3 kere geldiğinde gel dedi canım tansiyonun yükselirse de muhakkak gel dedi sancı vs bekleme dedi şu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık artık hepimizde bi telaş oldu

Selam kızlar. Ben Nirodhaa. Sebebini bilmediğim bir şekilde engellendim. Neden bilmiyorum. Bu yüzden yeni üyelik aldım sırf bu nişan olayı için.
Bir kaç arkadaş yazmış çok çok teşekkür ediyorum.şuan sancım yok yoklayıp gidiyor ara ara . O resim attığım akıntım da şuan yok ara aa geliyor.beklemedeyim. eğer devam ederse dr.a gideceğim.inşallah birşey olmaz.

Maşallah minnoşa canım, sağlıcakla al kucağına inşallah

kızlar çok teşekkür ederim Yushus canım ben dikkat ediyorum dersem yalan söylemiş olurum. eski iştahım pek yok ama yine yiyorum eski iştahım derken acıktığımda ağlayacak duruma geliyordum onlar kalmadı zaten kiloda almamışım ama iş yerinde çekmecemde çayın ya da nescafenin yanında yemek için ufak atıştırmalıklarım var onuda gün içinde 4 taneden fazla yemiyorum ben şekerden dolayı pek perhiz yapamadım bir tek ekmeğe falan dikkat etmiştim

İlk bebeğim önden gidiyormuş ve 40 haftayı tamamlamamış ya bir şey soracağım. Maaşallah benim bebeğim de sat a göre hep önden gidiyor ama doğumu neye göre olacak bilemiyorum.bebeğin önden gitmesi doğum tarihini öne çekiyor mu?

2.üyelik yasak diye biliyorum, attığın fotodan kaynaklıdır diye düşünüyorum.

aa attığın fotodan dolayı şikayet mi ettiler acaba dikkat et kendine canım her belirtini kontrol et

Benim de ilk bebeğim hep önden gidiyodu 38+2 de doğum yaptım canım normal doğumla suyun geldi bu bebiş de önden gidiyor büyük ihtimalle bu da öyle olucak gibi yani 40 haftayı tamamlamaz büyük ihtimalle doktorum da öyle dedi çünkü

Ayy o sarı alıntı bendende geliyor ara ara korkmalımıyım yarın doktor randevumuz var doktoruma bi soruyum

Anladım Canm zaten bizimkinin başı bayağı önde istesem de 38 den öteye Dr izin vermeyecek doğum çok zor olur diyor bende en azından normali denemek istiyorum. Cuma randevum var bakalım bi tarih verecek herhalde o tarihe kadar kendi gelmezse Sezeryan olacak gibi. Hayırlısı artık hepimiz için size de hayırlı doğumlar dilerim

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş benim de ilk doğumda doktorum 3 gün içerisinde geldi geldi yoksa normal doğum zor olur sezeryan yaparım demişti şükür aynı günün gecesi geldi sezeryana gerek kalmadan

Ben hiç diyet yapmadım ki
Ama şekerim yüksek olmadığı için yapmadım diyet senin nasıl gidiyor şeker kontrollerin

Geçmiş olsun Ya senin ve bebeğin hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…