2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
cansu0812 elinay19 hadi hayırlı haberlerle gelin kızlar Allah yardımcınız olsun..
Ben hiç diyet yapmadım ki
Ama şekerim yüksek olmadığı için yapmadım diyet senin nasıl gidiyor şeker kontrollerin
Dikkat etmediğim zaman 170 leri buluyor canım ama genelde tokluk 100 ile 130 arası oluyor açlık da 90 üzeri olmadı hiç bugune kadar

Kızlar bebeklerinizin hareketleri Nasıl benimki hiç dırmuyor maaşallah ama canımı çok yakıyor dün akşam hiç uyutmadı boşluğum kaburga kemiklerime sürekli vuruyor, kalp atışını elimi karnıma koymadan bile hissediyorum. Bu kadar çok hissetmek normal mi? Sizde de böyle mi?

saolasın canım oğullarımız isimleriyle yaşasın inşallah senin oğlunun ismi de çok güzel

benimde aynı canım dün akşam hele hem ağrım vardı üstüne de takla da atıyordu sanki dedim dönecek kesin süpriz yapacak bana birde imkanı yok dik oturtmuyor beni ayaklarımı sıkışıyor anlamadım hep yayılıp oturmak zorundayım yemek yerken bile tabakları elime alıp yiyorum karnım masa oldu

Benim oğlan da kaburgama vuruyor Ya çok garip bir acı di mi:) normal canım kalbi aşırı hızlı atıyor anne karnındaki bebeklerin

saolasın canım oğullarımız isimleriyle yaşasın inşallah senin oğlunun ismi de çok güzel

Çok teşekkür edeeim canım

Benim aşırı aşırı hareketli en başından beri. Bazen 3 4 saat hic ara vermeden oynuyor ben yoruluyorum. Eşim çıplak şekilde kulağını karnima dayadiginda kalp atışını duyduğunu iddia ediyordu. Dun doktora sordu, çıplak kulakla duyamazsiniz, steteskop olursa olur ancak dedi. O gobeginizde hissettiginiz inip kalkma hareketi de kalp atışı değil. Bebek kendi kesesinin suyun içinde, kalp atışı bize pek yakın değil yani.

Kızlar bişey sorcam benim ne yaparsam yapayım sütüm asla 20 cc yi geçmiyo bildiğiniz yöntemler var mı ?
Canım benim ya, sağmakla emmek bir olmaz tabi inşallah kuzun emmeye başlayınca cok artacak. Eğer videoları varsa, onları izleyerek sağ. Psikoloji cok önemli. Humananın süt çayları var, etkili diyorlar.
Saracoglu da sütü en çok artiran şey dereotu, kuru incir ve taze üzüm diyor. Uzumun mevsimi gecmeden al bol.bol ye. Yikayip buzdolabina posetine koy, at buzluga. Her kahvaltıda, salatada bol bol dereotu ye. Kuru incir de, mumkunse bu senenin kurutulmus olanını bulun, üstündeki beyaz un gibi olan tozu da iyice yıka. 3 4 inciri bir kac parcaya böl, suda kaynat, şekersiz şekilde iç. Ama en önemlisi senin psikolojin. Cok sukur zor gunler gecti, az kaldi hastaneden cikmasina, hep bunları düşün. Pompan kuvvetli mi? Gerekirse hastaneden kirala, elektrikli güçlü bi pompa olsun

Kızlar bişey sorcam benim ne yaparsam yapayım sütüm asla 20 cc yi geçmiyo bildiğiniz yöntemler var mı ?

Uyumak çok etkiliyor Ve 3 tl su çok iyi geliyor sen biliyorsundur Zaten gene de söyleyeyim de

Galactago damlası var onu dene, hurma yiyor Musun? Bir de sağarak normalden daha az süt gelir yani emerken bebek daha çok süt çıkar o nedenle moralini bozma

Bir de hormonları depreştir bebeğin kucağında uyusun bol bol kokla bol bol kucağında dursun diyeceğim ama küvözde di mi bebeğin

Pot kırdım galiba

Kızım biberonu çok güzel emiyor fakat göğüsumu asla emmiyor ağzında uyuyo öyle aksıne uyandıramiyorum da hemşireler ayağına burnuma vuruyo 2 ağlıyo sonra hop geri uyuyo. Humana içiyorum hipp içiyorum lactamil içiyorum ama sonuç aynı malesef. Dereotu bende ters tepki yaptı iyice azalttı anında bıraktım inciri deneyim bi üzüm de yedim ama işte avent in elektrikli pompasi canım. Hemşire bugün evde mecbur mama vereceksin dedi içim yandı çocuğuma sütüm yetmiyor diye o kadar ihtiyacı var ki ama gelmiyo iste

Suyu asla yanımdan ayırmıyorum uyumak bu aralar mümkün değil dişim şişti yanağım davul gibi ağrıyı söylemiyorum bile.. hurmayi hiç duymadım olmadı onu deneyim. 1 saat boyunca kucağımda anca onunla yetiniyorum buna şükür ama battaniyesine kokusu sinince alıp eve getiriyorum fotoğrafını üstüne koyup koklaya koklaya uyuyorum ama işte fayda etmiyor

Ah canım Allah yardım etsin zor durumun geçmiş olsun bir de. Hurma Kuranda da geçiyor Ya hani Hz. Meryem Doğum yapınca ona hurma ağacından yemesini söylüyor Allah Teala sen de bir dene bakalım

Bebeğin uyuyormuş yaa meme alınca ağzının memene değmesi de depreştirir hormonları

canım bebişin küçük doğdu çok normal 40 haftasını doldurup doğan bile uyuyor sürekli çeneleri çok güçsüz oluyor. ablam bana hep incir kürünü söylüyor içtiğim zaman süt resmen bebeğin yüzüne fışkırıyordu diyor aklında olsun kesin dene canım inşallah bol bol sütün oluyor

Benimkinin kafa aşağıda ama ayaklar midede dediğin gibi oturamıyorum dik sıkışıyor çok zorluyor, yalnız olmadığıma sevindim

Kizlar bu bahsettiginiz akintidan bende de oluyor gun boyuncada kasik agrim oluyr sureklide tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum. Hakkimizda hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…