- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.901
Dikkat etmediğim zaman 170 leri buluyor canımBen hiç diyet yapmadım ki
Ama şekerim yüksek olmadığı için yapmadım diyet senin nasıl gidiyor şeker kontrollerin
saolasın canım oğullarımız isimleriyle yaşasın inşallah senin oğlunun ismi de çok güzelbir garip oblomov oğluna maşallah :) ben de Gökdeniz ismini istemiştim eşim ise Mustafa Kemal i istedi ama kızımın ismini ben bıraktım bu nedenle eşimin isteği olsun dedik ve Mustafa Kemal oldu :) Oğlunun ismi çok güzel bahtı açık olsun inşallah
benimde aynı canım dün akşam hele hem ağrım vardı üstüne de takla da atıyordu sanki dedim dönecek kesin süpriz yapacak banaKızlar bebeklerinizin hareketleri Nasıl benimki hiç dırmuyor maaşallahama canımı çok yakıyor dün akşam hiç uyutmadı boşluğum kaburga kemiklerime sürekli vuruyor, kalp atışını elimi karnıma koymadan bile hissediyorum. Bu kadar çok hissetmek normal mi? Sizde de böyle mi?
Bence isiminiz harika :)
Kızlar bebeklerinizin hareketleri Nasıl benimki hiç dırmuyor maaşallahama canımı çok yakıyor dün akşam hiç uyutmadı boşluğum kaburga kemiklerime sürekli vuruyor, kalp atışını elimi karnıma koymadan bile hissediyorum. Bu kadar çok hissetmek normal mi? Sizde de böyle mi?
saolasın canım oğullarımız isimleriyle yaşasın inşallah senin oğlunun ismi de çok güzel
Benim aşırı aşırı hareketli en başından beri. Bazen 3 4 saat hic ara vermeden oynuyorKızlar bebeklerinizin hareketleri Nasıl benimki hiç dırmuyor maaşallahama canımı çok yakıyor dün akşam hiç uyutmadı boşluğum kaburga kemiklerime sürekli vuruyor, kalp atışını elimi karnıma koymadan bile hissediyorum. Bu kadar çok hissetmek normal mi? Sizde de böyle mi?
Canım benim ya, sağmakla emmek bir olmaz tabiKızlar bişey sorcam benim ne yaparsam yapayım sütüm asla 20 cc yi geçmiyo bildiğiniz yöntemler var mı ?
Kızlar bişey sorcam benim ne yaparsam yapayım sütüm asla 20 cc yi geçmiyo bildiğiniz yöntemler var mı ?
Kızım biberonu çok güzel emiyor fakat göğüsumu asla emmiyor ağzında uyuyo öyle aksıne uyandıramiyorum da hemşireler ayağına burnuma vuruyo 2 ağlıyo sonra hop geri uyuyo. Humana içiyorum hipp içiyorum lactamil içiyorum ama sonuç aynı malesef. Dereotu bende ters tepki yaptı iyice azalttı anında bıraktım inciri deneyim bi üzüm de yedim ama işte avent in elektrikli pompasi canım. Hemşire bugün evde mecbur mama vereceksin dedi içim yandı çocuğuma sütüm yetmiyor diye o kadar ihtiyacı var ki ama gelmiyo isteCanım benim ya, sağmakla emmek bir olmaz tabiinşallah kuzun emmeye başlayınca cok artacak. Eğer videoları varsa, onları izleyerek sağ. Psikoloji cok önemli. Humananın süt çayları var, etkili diyorlar.
Saracoglu da sütü en çok artiran şey dereotu, kuru incir ve taze üzüm diyor. Uzumun mevsimi gecmeden al bol.bol ye. Yikayip buzdolabina posetine koy, at buzluga. Her kahvaltıda, salatada bol bol dereotu ye. Kuru incir de, mumkunse bu senenin kurutulmus olanını bulun, üstündeki beyaz un gibi olan tozu da iyice yıka. 3 4 inciri bir kac parcaya böl, suda kaynat, şekersiz şekilde iç. Ama en önemlisi senin psikolojin. Cok sukur zor gunler gecti, az kaldi hastaneden cikmasina, hep bunları düşün. Pompan kuvvetli mi? Gerekirse hastaneden kirala, elektrikli güçlü bi pompa olsun
Mustafa kemal için mi dedin canım
Kesinlikle hem sizin ki hemdebir garip oblomov seninki...
iki isimde çok güzel...İsimleri ile yaşasınlar :)
Ben ismin çok önemli olduğunu düşünüyorum kişiliği yansıtıyor çünkü :)
Suyu asla yanımdan ayırmıyorum uyumak bu aralar mümkün değil dişim şişti yanağım davul gibi ağrıyı söylemiyorum bile.. hurmayi hiç duymadım olmadı onu deneyim. 1 saat boyunca kucağımda anca onunla yetiniyorum buna şükür ama battaniyesine kokusu sinince alıp eve getiriyorum fotoğrafını üstüne koyup koklaya koklaya uyuyorum ama işte fayda etmiyorUyumak çok etkiliyor Ve 3 tl su çok iyi geliyor sen biliyorsundur Zaten gene de söyleyeyim de
Galactago damlası var onu dene, hurma yiyor Musun? Bir de sağarak normalden daha az süt gelir yani emerken bebek daha çok süt çıkar o nedenle moralini bozma
Bir de hormonları depreştir bebeğin kucağında uyusun bol bol kokla bol bol kucağında dursun diyeceğim ama küvözde di mi bebeğin
Pot kırdım galiba
Suyu asla yanımdan ayırmıyorum uyumak bu aralar mümkün değil dişim şişti yanağım davul gibi ağrıyı söylemiyorum bile.. hurmayi hiç duymadım olmadı onu deneyim. 1 saat boyunca kucağımda anca onunla yetiniyorum buna şükür ama battaniyesine kokusu sinince alıp eve getiriyorum fotoğrafını üstüne koyup koklaya koklaya uyuyorum ama işte fayda etmiyor
Bol su iç canim birde şekersiz hoşaf şutu artırımın derler dene istersenKızlar bişey sorcam benim ne yaparsam yapayım sütüm asla 20 cc yi geçmiyo bildiğiniz yöntemler var mı ?
canım bebişin küçük doğdu çok normal 40 haftasını doldurup doğan bile uyuyor sürekli çeneleri çok güçsüz oluyor. ablam bana hep incir kürünü söylüyor içtiğim zaman süt resmen bebeğin yüzüne fışkırıyordu diyor aklında olsun kesin dene canım inşallah bol bol sütün oluyorKızım biberonu çok güzel emiyor fakat göğüsumu asla emmiyor ağzında uyuyo öyle aksıne uyandıramiyorum da hemşireler ayağına burnuma vuruyo 2 ağlıyo sonra hop geri uyuyo. Humana içiyorum hipp içiyorum lactamil içiyorum ama sonuç aynı malesef. Dereotu bende ters tepki yaptı iyice azalttı anında bıraktım inciri deneyim bi üzüm de yedim ama işte avent in elektrikli pompasi canım. Hemşire bugün evde mecbur mama vereceksin dedi içim yandı çocuğuma sütüm yetmiyor diye o kadar ihtiyacı var ki ama gelmiyo iste
Benimkinin kafa aşağıda ama ayaklar midede dediğin gibi oturamıyorum dik sıkışıyor çok zorluyor, yalnız olmadığıma sevindimbenimde aynı canım dün akşam hele hem ağrım vardı üstüne de takla da atıyordu sanki dedim dönecek kesin süpriz yapacak banabirde imkanı yok dik oturtmuyor beni ayaklarımı sıkışıyor anlamadım hep yayılıp oturmak zorundayım yemek yerken bile tabakları elime alıp yiyorum karnım masa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?