2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah razı olsun canım hurmayi deneyim bi

Deneyeceğim canım sağol. inşallahhh

D DAMK06 kolau değil çok erken doğdu, biberona da alıştı. Olsun senin sutunu alsin da, kopamazsa biberondan alsın. Bebeği sana verdiklerinde kendi üstünü de bebeğin üstünü de çıkar. Bütün vücudunuz birbirine temas etsin. Emmese bile bırakma. Üstünden battaniye vs ört ama iç tarafta birbirinize degin. Sana da kızına da çok iyi gelir. Sut hormonu prolaktini artırır aslında dereotu ama herkesin bunyesi farklı tabii. Bi de youtubeda saracoglunun bi videosu var, sutu azaltan besinleri sayıyor, onları da izle uzak dur istersen. Salamura, turşu vs baya bisey vardı su an hatırlamıyorum

aa attığın fotodan dolayı şikayet mi ettiler acaba dikkat et kendine canım her belirtini kontrol et
Ben şikayet etmedim ama o foto beni çok rahatsız etti açıkçası rahatsız olmayacak bi arkadaşla özelden paylaşabilirdi

Bakıp deneyeceğim canım çok sagol

Ben şikayet etmedim ama o foto beni çok rahatsız etti açıkçası rahatsız olmayacak bi arkadaşla özelden paylaşabilirdi
Ikinci üyeliği ben şikayet etmedim ama yemek yerken o fotoğrafı gördüm ve resmen kan beynime sıçradı. Arkadaş zor zamanlar gecirdi ve geçiriyor, anlıyorum. Ama herşeyin bir normali olduğunu düşünüyorum. Özelden gonderilebilir belki. Ama bunlar için doktor var zaten, arayıp sorulabilir, gerekirse gidilebilir. Burada elimizden geldiğince herşeyi paylaşıyoruz ama ben onu görmek zorunda değilim, üzgünüm..

Yada bebeği yıkıyolar mı acep doğunca . Verniks tabakası nedeni ile yıkamaz siledebilirler. E nasıl oluyor kirli kalmıyormu. Sonuçta ameliyatta kan bulaşığı da oluyor.

Yada bebeği yıkıyolar mı acep doğunca . Verniks tabakası nedeni ile yıkamaz siledebilirler. E nasıl oluyor kirli kalmıyormu. Sonuçta ameliyatta kan bulaşığı da oluyor.
Benim yegenlerimi hic yikamadilar hastanede sadece silmislerdi. Doktor da eve gidince yikayabilirsiniz demişti. Gobek düşmesini falan beklemedik. Ben havlu goturmeyecegim, cok gerek olursa hastaneden isterim diye düşündüm

Kızlar Merhaba. Bugün kontrolüm vardı , Nst ye bağlandım ve sancım çıktı. Doktorum istirahat etmemi bol su içmemi söyledi. 34+1 deyiz bu arada. Çalışan anneler bana yardımcı olur musunuz , nasıl bir yol izlemeliyim ? 32.haftada çalışabilir raporu almıştım

Doktorunuzla görüşüp çalışamaza cevirebilirsiniz raporunuzu dilediğiniz zaman

Bu konuda benim de kafam aşırı karışık. Mesela bir arkadaşım var bebeği her zaman geriden geldi normalde 41. Haftada ama bebek 38 haftalık ölçülüyor. Geç döllenme olması durumunu vs. Katmışlar ama 3 hafta etkiler mi bilemiyorum. Sonuç olarak küçük olduğu için sat a göre olmayacakmış doğumu. E buna bakarak o zaman bebeği büyük olanlarınında ultrasonda ki haftasına uygun değerlendirilmesi gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…