2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay canım benim çok geçmiş olsun bir an önce iyileşmeye bak. Biliyorsundur zaten zencefil karışımlarını vs. Bol bol iç ihmal etme inşallah hemen iyileşirsin
Sağol canım benim inşallah biran evvel atlatırım
Benim gribim de maalesef ağır geçiyor inşallah bu kez öyle olmaz

E Esther_
Canım kızım doğduğunda yanımda bi cihazla vakumlayarak yıkamışlardı yani suyla duş almak gibi değil, 6 günde göbeği düşünce de biz yıkadık

kızlar cok kararsız kaldık neredeyse doğumum olacak kızımın adına bir türlü karar veremedik tek isim koymak istiyoruz icimize sinen bir şey hala olmadı bana öneride bulunabilirmisiniz

kızlar cok kararsız kaldık neredeyse doğumum olacak kızımın adına bir türlü karar veremedik tek isim koymak istiyoruz icimize sinen bir şey hala olmadı bana öneride bulunabilirmisiniz
Hayat , asya, gökçe, naz , ferah, aylin, kumsal... Bunlar benim sevdiğim öğrencilerimin ve arkadaşlarımın isimleri :) daha çoook isim var bunlar benim önereceklerim..

Doğum yapacagınız hastane ile görüşmeniz daha mantıklı olur, uygulamada farklılılar olabilir.
Doğum yapacağım hastane hiçbişi vermiyo yatak veriolarmış bi bebek için o da yatağa benzemiyor sepetimsi . Dr ii olmasa asla doğurmazdım orda da neyse. Peki kendimize havlu koymak lazımmı orda duş alma yeri var odayı gezdim. Sezeryandan sonra duş almaya izin varmıdır

Evet Canm bende öyle düşünüyorum biz sata göre doğum beklesek kafamız 42 haftalık oluyor Nasıl doğacak kafam çok karıştı ne bir cevap da bulamadım haftamız ilerledi artık insan bi netlik istiyor ama

Aynen öyle yani bilmek istiyorsun geleceği zamanı. Hem çok heyecanlı hem çok tedirgin bir süreç bu Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…