2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben SAT olayını kavramış değilim. Deniliyor ki 37 den sonra miadı dolmuş kabul ediliyor. Madem öyle miadı doldu neden sezeryanı 39.hafta yapıyorlar. Miadı doldu ise annenin de her türlü psikolojisi ve uyku problemleri de dikkate alınarak isteyen annelerin sezeryan yapılmasınyanlısıyım. Tabibu haftası ile uyumlu anneler için geçerli olsun. Benim bazı sağlık sorunlarım var.gebelikle ilgili değil ama. Ben sezeryan olmak istiyorum dedim 37 de felan yanaşmadı dr.um

Kızlar birde size bir sorum olacak.bebek döndükten snra tekmelerde azalma hissettiniz mi. Eskiden tak tak vuran oğluş şimdi kendisini toparlak ediyor ordan böle sanki geriniyor. Ayrıca bolca hıçkırık söz konusu. Eskisi gibi aktif tekme yok. Ara sıra da karnım sarsılıyor. Ptesi kontrolüm var. Ne sorsam dr.a"hocam normal normal stres yok az kaldı" diyor yine soracam öle diyecek. Sizlrde de durum böylemi. Tekmelerde vs azalma varmıdır

kızlar cok kararsız kaldık neredeyse doğumum olacak kızımın adına bir türlü karar veremedik tek isim koymak istiyoruz icimize sinen bir şey hala olmadı bana öneride bulunabilirmisiniz
Ceylin ismini ben cok begeniyordum kızım olsaydı ceylin şura düşünürdüm

Sut artırıcı dere otu ye bol bol bide sık sık emzirmek ben bide mısır patlaması bide bulgur pilavı yemistim artmisti
Sut artırıcı dere otu ye bol bol bide sık sık emzirmek ben bide mısır patlaması bide bulgur pilavı yemistim artmisti
Dereotu benim sütümü azaltti. Artık sık sık emzirmeyı gelince yaparım şimdi sagmakla yetiniyorum malesef. Bulgur pilavı da yedim değişiklik göremedim canım. Yine de teşekkür ederim.

Bugün biraz sancım vardı doktora gittim nst de sancı çıkmadı rahim ağzına da kapalı dedi doktorum ama bi daha ki kontrolume haftaya çağırdı sizlerin kontrol aralığı ne kadar?

Benim bebeğim döndükten sonra bir azalma veya değişiklik olmadı hareketlerinde. Ama herkesin farklı olabilir. Artık yerleri daralıyor, daha zor hareket ediyorlar. Doktora şu sekilde sorun, saatte kaç hareket hissetmeliyim veya ne kadar sure hareket hissetmezsem tedirgin olmalıyım?

Günde 10 kez dedi. Ama eskiden daha çoktu. Doğum yaklaşıyor yalancı ssncılar çoğalıyor. İnsan tedirgin oluyor. Hareket azlığı da erken doğım habercisi ya.

Bugün biraz sancım vardı doktora gittim nst de sancı çıkmadı rahim ağzına da kapalı dedi doktorum ama bi daha ki kontrolume haftaya çağırdı sizlerin kontrol aralığı ne kadar?
Benim şuan 10 güne düştü.galiba bi dahaki kontrolde 7 ye düşerim.

Canı bende mecburi sezeryan olucam ve senin gibi düşünüyordum 37 değil ama 38 faln diye düşünmüştüm sonra doktorum 39 dedi dedim cok gec ama sonra çok araştırdım ve ne büyük hata yaptığımı gördüm normal gebelik 40 hafta ve bu surecte bebek tam bi büyüme sağlıyor gelişimiyle alakalı sezeryan zaten bebeğin ordan kendi isteğiyle değilde doktorun kararıyla alınması ve bu bebek hazır mı ciğer gelisimi tamamlandi mi bilmeden yapılıyor yani bazi bebekler doğduğunda solunum sikintisi yasayabiliyor bu yyzden küveze girebilir de girmeyebilirde bunu dogmadan anlamak mumkun degil ama bebek kendi isteğiyle geldiğinde bu oran çok aza iniyor o yüzden aslında 39 a kadar bekleniyor bebeğin dogdugunda solunumla alakalı sıkıntı yaşamaması icin şuan benim fikrim tamamen değişti hatta kendi sancılarım doğumum başlasa keşke kendiliğinden ve gittiğimde sezeryana dönse keşke diye geçiriyorum içimden inşallah bebeklerimizı sağlıkla bi problem yaşamadan alalım kucagimiza

kızlar cok kararsız kaldık neredeyse doğumum olacak kızımın adına bir türlü karar veremedik tek isim koymak istiyoruz icimize sinen bir şey hala olmadı bana öneride bulunabilirmisiniz
Benim ilk kızımın adı Neva, anlamı da çok hoş, bolluk bereket, Kuran i Kerim de kainatın çekirdeği olarak geçiyor, hoş ses ,müzikte bir makam anlamları da var... şimdi ikinci kızım olacak biz de tam karat veremedik

Reva nasıl olur sence??? Uyar gibi düşündüm de bi an

Ben kızıma melek ismini koyacağım canım
Sude bahar sedef eylül selin tuana kader şimdilik aklıma gelen sevdiğim isimler bunlar inş içine sinen bi isim bulabirsin

Benim bebiskolatam dondugunden beri hareketlerinde bir değişiklik yok canım sol kasigim kopacakmis gibi ağrıyor devamli gecmeyen bir ağrı var ama her bebis aynı olmaz belki senin bebisin sakin bir bebis olur dr um anne karninda nasillarsa dogunca da öyle oluyorlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…