2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yine uykusuz bir gece yaklaşık 3 saat sonra kalkıp hazırlanmam lazım ama ben daha uyuyamadım bile erken saatte nst miz var bakalım inşallah yine sorunsuz çıkar. Zaten oğlumun 40. Haftayı bekleyeceğine emin gibiyim. Rahim ağzım 5.63 cm di en son. Artık yavaştan incelmesi gerekmez mi? Max. 38 gün kaldı. Yani bu işler nasıl oluyor anlamış değilim

Benimde bebeğim bugün sadece 4 kez gareket etti. Az evvel 2 çikolata yedim bekliyorum.

Bende de durum böyle canım pozisyonuna göre hareketleri değişiyor bazen çok hareketli bazen sadece gerilme şeklinde oluyor doktora sordum normal artık bi problem Yok diyor

Bu işler hiç belli olmuyormuş. Hiç birşeyim yokken iki gün önce tansiyonum yükseldi ve ilaçla filan düşüremedik. Dün tahilil tetkik nst derken sonuçlar kötü çıksaydı doğuma alıcaklardı. Çok şükür iyi çıktılar ama yatırıp müşahedeye aldılar tansiyonu düşürdüler bu seferde şekerim yükseldi.. evden apartopar çıktım doğum yapıp dönecektim.. hiçbirşey belli değil temizliğinizi ağdanızı son zamana bırakırım diye düşünmeyin her an herşey olabilir..

Hayirli sabahlar

Begumsav canim ben ilk gebeligimde son haftalar birak rahimagzi inceligini 5 cm acikla geldim yavrum sunni sanciyla 40. Hafta dogdu. Her vucut farkli normalde simdiye kadar azalmali ama birden de dusup acilma olabilir sen endiselenme

Dogurur dogurmaz epilasyona başlayacağım. Şu hamilelikte kıldan tuyden meseleler yüzünden yaşadığım gerginliği bi ben bilirim ne el yetiyor, ne göz acil birşey olsa utancimdan ölürüm herhalde

arkadaslar dün kontrole gittim tansiyonum hala yüksekti ilaç basladı alfamet diye.onu kullandıktan sonra rahatladım biraz tansiyonum 12 lere düştü şükür.celestone yaptırdı aynı anda 2 doz.bebeği alırız tekrar yükselirse diye.cumartesi tekrar gidecegiz tansiyonum inişli cıkışlı olursa sezeryana alacaklar sorun cıkmaz dedi bakalım

Günaydın kızlar Allahım sağlıklı kolay doğum lar naşıp etsin hepimize...kızlar bu yalancı sancılar diyolar ya ben nerdeyse hiç yaşamadım diyebilirim bu bi sorun mu acaba hamilelik takibinde baya kasilmalariniz yalancı sancilariniz çoğalır olabilir diyo ben bi kere ciddi kabız olmuştum onda yaşadım sanırım başka da olmadı sizde oluyor mu bu sancılar

Dogurur dogurmaz epilasyona başlayacağım. Şu hamilelikte kıldan tuyden meseleler yüzünden yaşadığım gerginliği bi ben bilirim ne el yetiyor, ne göz acil birşey olsa utancimdan ölürüm herhalde

O an düşündüğün en son şey kıl tüy olmalı aslında ama ne yalan söyliyim insanın hemen aklına geliyor.dün apar topar alttan muayeneye aldılar keşke yaptısaydım son zamana gene yaptırırdım diye içimden geçti zaten vitamin kan ilacı derken çabuk uzuyor

günaydın kızlar.
Nirodha için sessiz kalmayacağım yani fotolarda rahatsız olacak hiç bir şey yoktu bildiğin krem vazelin vs gibi bir şey kan olsa pıhtı olsa rahatsızlık olabilir belki ama şikayet edildiyse bana göre yanlış olmuş söylenilip fotolar kaldırılabilinirdi. inşallah 1-2 günlük bir ban yemiştir.

Gunaydin arkadaslar,
Yeni gunun hayirli olmasi dileklerimle.
Sezaryen dogum yapan annislere bir sorum olacak. Acaba sonda ne zaman cikariltiliyor? Cantama 1 gecelik 2 pijama takim koydum ama tek gecelik yeterli gelir mi gelmez mi onun endisesine dustum. İlk dogumum normal oldugu icin sonda vs olmayinca rahatlikla pijamaya gecis yapabilmistim. Bunda tecrubem yok.

Ayni dusuncedeyim. O kadar sey paylastigimiz arkadasimizi bir anda dislamak gibi oldu zannimca. O anlik endise ve panikle hic aklina bile gelmemistir rahatsiz olabilecek arkadaslarin oldugu. Olumsuz bir kisiligi olsa gecen burada agzini bozan vatandas gibi cirkeflesecekti. Ama oyle biri olmadigi icin su an yazmaktan da vazgececek diye uzuluyorum. İnsallah dusundugum gibi olmaz. Aslinda kimse kotu birsey soylemedi ama herkes hassas durumda iste hos gorelim birbirimizi insallah.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum kızlar

Aynı şeyleri yaşamışız ama ben bir gün önce yaşadım ve alfametle düşmedi hemen tansiyonum o yüzden yatış yaptırdılar.bende iki doz celestone oldum.şeker yükseltiyormuş bende gebelik şekeri çıktığından benim şekerimi çok yükseltti. Sizde gebelik şekeri yoksa bile aklınızda olsun bir baktırın.39 u beklemek istiyorum ama riske gireceksede erken alınmasına karşı değilim..hakkımızda hayırlısı olsun. Buarada geçmiş olsun

günaydın kızlar benim biraz özelce bir sorum olacak vajinismus olup da normal doğum yapan var mı aranızda veya çevrenizde. bebek konusunda hassasiyetleri olduğu için vajinismus sayfasına yazamıyorum. ben tedavi oldum doktor da sorun olmaz dedi ama sürekli bunu düşünüyorum normal doğumu çok istiyorum yaşayan biri varsa bişeler duymaya ihtiyacım var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…