2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ahmet var aile de bir sürü diğerlerini de not alayım. Bana kalsa Ömer Ali ama eşim istemiyo
Ömer Ali çok güzelmiş ama ablamın oğlunun adı Ömer Faruk o nedenle koyamıyorum. Ali de eşimin babasının adı bundan dolayıda eşim istemedi isim konusunun bu kadar zor olacağını bende düşünmezdim. biz Gökdeniz de karar kıldık ama eşim hala 2. bir isim daha istiyor 8 harfli ismin yanına 2. isim

Ömer Ali yi kimseye koydurtmadım bugüne kadar ben koyucam diye onu da eşim istemedi. Şimdi Ata diyo ama Ata da çok sade kaldı napıcam bilmiyorum.
Gökdeniz güzel tek başına neden 2.bi isme gerek duydu ki eşin acaba

Kizlar bizde bugun hastanedeydk sukur hersey yolundaymis sdc bebek hic kilo almamis iyi beslenmiyorsun dediprotein agirlikli besleneceksn dedi. 2800 dedi kilosuna ama bu kadar degldr daha azdr dedi. Nst de hafif sanci cikti onemli degil dedi normaldr. 1 kasima da gun aldik hayirlisiyla

Kizlar cok takip edemedim sayfayi bebegim 5 gunluk oldu Allah'a sukur:)zaman su gibi akip geciyor:)bir sey sormak istiyorum.hastanede topum kani aliniyor ama saglik ocagi da aliyormus ikinci kez zorunlu mu bu uygulama siz naptiniz ikinci kez topuk kani verdiniz mi?neden ikinci kez aliniyor bilen var mi?

benim eşim başından beri hep kararsızdı illa benim içime sinmeyen bir isim olsun diye uğraşıyor gıcıklığına yani beni sinir etmeyi çok seviyor. Batı ismini istiyor Gökdeniz'in yanına

Nirodha hoşgeldin canım hadi bakalım ilk sen mi dogurcan ben mi? Erken doğum riskim bitti ya ağrım sizim kalmadı benim turp gibiyim
Valla benim minnak elli sabırsız. Hayır 37 yi beklesin bari. Çok cılız doğmasın ki ısırabileyim. Zaten yemin ettim bana bu kadar çektirdi sünnet edecem onu 40 ı dolmadan :)

bende onu merak ediyorum salı günü sağlık ocagı randevum vardı o zaman hemşire söyledi doğum yaptıktan 5 gün sonra geleceksin hem senin rutin kontrollerini yapacağız hemde bebeğinden topuk kanı alacağız dedi benimde aklıma sornadan geldi doğar doğmaz zaten hastanede alınıyor topuk kanı

Canım hastanede alındıktan sonra aile hekimliğine de gidecen. Bizim bi arkadaş gitmedi gerek yok diye teee sağlık bakanlığı aradı 1 2 ay sonra adamcağızın ucu üniversite hastanesinde çıktı. Anne sütünden bir kaç gün sonra alınan kan ile ilk alınan aynı değilmiş. Sen gidiver canım

Maaşallah Canm darısı başımıza. Valla neden 2 kez alınıyor bilmiyorum ama bugün son izlem için sağlık ocağına gittim ısrarla 5. Gün topuk kanı için çoçuğun nüfus kağıdı ve belgeleriyle geleceksin dediler.

canım Gökdeniz çok güzel ama ikinci isimle zor olabilir eşini ikna etmeye çalış bence. biz de Orhun, Timur ve Gökdeniz arasında karar vermeye çalışıyorduk bayadır ama biz bir sonuca ulaşamayınca kaynımın ısrarıyla Timura karar verdik en baştaki listeye yazabilir misin adımızı

Kızlar bu arada göğüs uçlarınıza krem sürüyormusunuz. Bnm doktorum bana şimdilik normal nemlendirici sür bebek doğunca lansinoha geç dedi. Sürüyorum ama sürdükten bi kaç dakika sonra azcık süt geliyo. Kesinlikle sağma oynama yok ama. Birde sürmeye başladığımdan beri uçları belirginleşti.
Ayrıca ben meme kalkanı ve süt sağma makinesi de almadım hala. Hani gerek olmaz inşallah diye. Alayımmı yoksa duruma göre mi alırım ne tavsiye edersiniz ?

ben hiçbirini alamadım iki annemiz de ne gerek var biz kaç çocuk emzirdik hiçbirinde bişe olmadı dediler umarım bişe olmaz

Valla benim minnak elli sabırsız. Hayır 37 yi beklesin bari. Çok cılız doğmasın ki ısırabileyim. Zaten yemin ettim bana bu kadar çektirdi sünnet edecem onu 40 ı dolmadan :)
Ya sorma annemde doğsun poposuna vura vura yikiyicam onu diyo kızımı çok üzdü dio en iyisini yaparsin canım bende 40 içinde yaptircam sünneti eli ayağı oynamadan kurtulmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…