2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Göğüs kalkanını yeni doğum yapmıs anneler cok öneriyor bende aldım göğüs kremiyle ama sağma makinasi bende almadım eğer gerekli bi durum olursa hemen alınır diye düşündüm

arkadaşlar bizde hala hiçbir ismi yakıstıramamıstık büyük oğlumun ilk baştan beri olan ısrarları üzerine dolunayı bizde kabullendik Kızımızın Adı DOLUNAY olacak insallah.bu arad tansiyon ilacı kullanan arkadaslar bu tansiyon ilaçları sizlerinde uykusunu getiriyor mu??

İlk doğumda önceden almamıştım. Hastaneden çıktığım gün evde göğüslerimde süt sıkıştı. Banyoda akıtmaya çalıştım sıcak suyla masajla vs. Nasıl ağlıyordum ağrıdan. Eşim acil gidip lansinoh manuel makine aldı. Ayıptır söylemesi göğüs uçlarım çok büyümüştü makine canımı 10kat yaktı. İşkenceydi. Sonraki gün avent elektrikli aldık. Ayy nasıl rahat ettim. Çalışmaya başlayınca da sürekli kullanmıştım.
Sen markasına vs karar ver gerekli olunca eşin 5dk alıverir. Herkesin sıkıntısı olacak diye bişey yok. Süt sıkışması durumunda elzem. (bebek emmeyi beceremeyince göğüs taş kesiliyor).

bizde kısmetse Ömer Efe koyacağız oğluşumun adını :) Gökdeniz ismine 2.bir isme gerek yok canım bencede...

Ben lansinoha sürüyorum. Keşke benimde uçları belirginleşse. Göğüs ucum yok çünkü.

Canım kilosu gayet iyi bence.benimki 2470 geldi dun 35+1 de.ben artık kilo ve boyu takmamaya çalışacagim.dun o kadar çok yiprandim ki bu konuda anlatamam.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,tek duam bu

Ben de bebe yağı kullanıyorum düzenli olmamakla beraber göğüs uçlarına sadece banyo sonrası.dogumdan iki gün önce lansinoh baslicam.sut sağma pompası ben mesela elektrikli almıştım çok memnun kalmıştım iki oğlumda da.ama doğumdan önce almadım,doğumdan sonra almıştım.

Bugün randevum vardı en son gecen hafta bugün 2 hafta geri geldiğini sölemişti boyu için bugün anneler bunu cok sorun yapıyo ama hiç sorun değil bu dedi 1-2cm oynar en fazla dedi, 36+1 im 46cm 3 kilo olmuş, 35+1 de 45cm 2500 idi , bu hafta iyi beslenmiş :)

Maasallah canım darısı başımiza.benkm bebiş dünkü docentin olcumuyle 44 cm 2475 gr 35+1, kendi doktorum 2600 Gr olcmustu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insalalh, doktora gitmeye korkar oldum,haftaya perşembe gel dedi,iki haftadır kontroller 1 e düştü,ben daha çok korkar oldum.bu sabah kabusla uyandım kan ter içinde kalmışım

Evet

Canım bana sağlık ocağındaki hemşire şöylr açıkladı. Hastane alıyor evet ama bizimki daha doğru sonuç içeriyor. Çünkü; uzun süre emmiş ve bir kaç kez dışkısını yapmış oluyor dedi.

canım seni niçin bu kadar panikletmişler hiçbir şey anlamıyorum. 34+1'de bebiş kilosu 2500 boyu ise 42 cm'di, ama benim doktorum boyu gayet normal dedi. Fl aralıkları da haftasıyla uyumlu gösteriyor. Canını skma bence her şey yolundadır inşallah.

kızlar merhaba :) ben mayıs ayında doğum yaptım 5 aylık bi bebeğim var. gezinirken gördüm 5 ay önce bende bunları konuşuyodum aklım karışıktı okuyunca bi garip oldum :) inşallah hepiniz sağlıkla getirirsiniz bebeğinizi dünyaya gönlünüzden ne geçiyosa o olsun:) benim kızım 41.haftada geldi dünyaya keyfi yerindeydi heralde içerde, normal doğum olmasına rağmen sütüm hemen gelmedi bebeğimin kan şekeri düştüğü için hastanede 2 defa mama verdiler ama hiç moralimi bozmadım stres yapmadım emzirmeye devam ettim Allah'a çok şükür 5 ay bitti hala anne sütüyle besleniyo yani sütünüz gelmezse hemen üzülmeyin o daha çok etkiliyo. sürekli emzirin emzirdikçe sütünüzün arttığını göreceksiniz sıcak duş çok iyi geliyodu bide benim daha hastanede göğsüm kanadı lansinoh göğüs ucu kremi bence çantanızda bulundurun çok iyi geliyo o iyileştirdi benim göğüs uclarımı bide benim göğüs ucum hiç yoktu bebeğim tutamıyodu ağlıyodu silikon göğüs ucu hayatımı kurtardı ilk onu takıyodum biraz emziriyodum göğsümün ucu çıkınca çıkarıyodum 1 ayda zaten herşey yoluna giriyo siz ona o size alışıyosunuz stres yapmamak dinlenmek mutlu olmak en önemlisi :) nacizane yaşadıklarımı anlatmak istedim bide etrafınızda süt geliyo mu sezeryan mı oldu yok bu bebek bence doymamış bilmem ne diyen olacak ki hiiiç takılmayın. hepinize sağlklı doğumlar diliyorum

Nirodha YaKaMoZz-z bir garip oblomov şikayet edenin ben olduğumu ve sebeplerimi ilk gün yazmıştım. Malum ben de ban yiyorum sürekli. Yanlış birşey yapmasam, isterse bin kişi şikayet etsin, birşey olmaz. Kimseden özür beklemediğim gibi, kimseden de özür dilemeyi düşünmüyorum. Geçti gitti bana sorarsanız. Yine de israrla tartışmak isteyen varsa burayi meşgul etmeyelim, ozelime yazmak isteyen yazabilir. Etiketleyemedigim arkadaşlar varsa onlar da dahil.

Bana da sağlık ocağında, ilk dogunca hastanede, sonra 7.gun buraya topuk kanı alınacak denilmişti.
Bugüne kadar hiç kramp yasamamistim, dun gece 2 kez çok ağrılı krampla uyandım. Magnezyum da içiyorum ama var mi bildiğiniz başka birşey?

Arkadaşlar önceden konuştunuz mu bilmiyorum ama bebeklerimizin burcu akrep olacak sanırım,çevremde hic akrep yok, genel bi bilgim de yok nasıldır özellikleri?

internette çok şey yazıyor ama yakından tanımak daha farklı bence

Yan mı yatırıyorsun canım ?

Karşılaştırma yapıyoruz dediler bize. Ondan iki kere alınıyormuş. Genetik bir problem var mı yok mu taraması yapılıyormuş. mantıksız geldi bana. Bir de küçücük topuktan sıka sıka alıyorlar kanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…