2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Magnezyum krampa iyi geliyor ama
Bir avuç aksamlari kabak çekirdeği ye canim o da iyi geliyo

Topuk kanı çok önemli olduğunu biliyorum ciddi sorunların teşhisini koyabiliyorlar ve belli bir zamanı var o zamanı aşmamak gerekiyor
Biraz zor oluyor bebek için minicik topuğa iğne batırıp sıkarak işlem yapılıyor bebişler çok ağlıyor ama benim içim parçalanmıştı

Açıkçası ben konuyu uzatma yanlısı değilim keza söyledim. Özürü de kendim yanlış davranışım nedeni ile diledim sadece sizden değil tüm arkadaşlarımdan.
Konuyu çoktaaaaan kapattık ki biz.

Kramplara gelince resmen futbolcu krampları bende de oluyor. Baldırlarımda özellikle. Kramp girdiği an kramp giren yere iğne varsa batırmak yada tırnağınla güçlü bastırmak ile hafifliyor gevşiuor. Sonra ağrı kalıyor magnezyum kullanıyoruz ama galiba kalsiyım da eksik. Benm dr bana kalsiyum da yazdıç şuan kulanıyorum sorun yok. Birde onu dene istersen. Bebekler büyüdükçe yediklerimiz yetmez hale geldi. Birde herşey hormon herşey katkı maddesi dolu.

Benim 2 hafta önce idrar yollarında enfeksiyon çıktı,antibiyotik verdi dr.Sonra çok fena kaşıntım oldu,doktor bırakabilirsin dedi 3. Günde.Ama kaşıntı devam edince geçen hafta tekrar gittim,alttan baktı akıntı var dedi.Oysa belirgin bir akıntımda yok.Krem,fitil ve hap verdi.Ben hala kaşınıyorum fitile rağmen.Çok sinir bozucu...
Tekrar idrar tahlili yaptırmamı istemişti kontrole gittiğimde.Pazartesi gideyim diyorum kontrole ama o zamana kadar kaşıntıyı ne yapacağım bilemedim.Bişeyde söylemedi doktor

Uyku degil de halsizlik ve sakarlik oluyor bende o yuzden isimi bitirmeden icmiyorum ilacimi.

kaşıntın için krem vermedi mi? evde sirke varsa suyla karıştırıp her tuvaletten sonra onunla taharetlen canım inşallah geçirir kaşınmanı

Bana sağlık ocağındaki ebe hastanede alırlar ama burda da alacağız topuk kanı dedi 4.gün gel dedi. Sanırım en geç 1 haftaya kadar vermek gerekiyormuş. Bi de biraz beslenince alınması daha önemliymiş. Kalıtsal hastalıklara, cücelik sendromlarına vs.bakılıyormuş. 2-3 hafta içinde sonuçlar çıkıyormuş. Eğer bir problem varsa arıyorlarmış, her şey yolundaysa aramıyorlarmış.

Bende doktordan geliyorum. Tospik 3500 olmuş, çatı muayenesini yaptı ama ben korkup kastım kendimi çok bacaklarımı kapattım. Bu yüzden nefes egzersizi yapmamı istedi haftaya perşembe yeniden çatına bakacağım gene kasar isen sezeryan yapacağız bebeği çıkartırken kasmaman lazım çünkü dedi. Bide benim bu ara beyaz akıntım vardı ama kokmadığı ve kaşıntı olmadığı için önemsememiştim. Çatı muayenesinde mantar var dedi doktor fitül verdi bakalım.

Benim o tahliller dün gumburtuye gitti resmen,beni docente yonlendirince doktor,arada kaynadi.bugun de gittim kendi doktoruma docentin sonuçlarını göstermeye ama yine o da unuttu ben de unuttum tahlil işini.haftaya kaldi

Geçmiş olsun canim haftaya kasma kendini rahat bırak psikolojik olarak rahat olmaya çalış. Akıntı bende de vardı sorduğumda normal olabilir demişti nefes egzersizini nasıl yapıyorsun. Hastanedeki eğitim 27ekimde imiş devlet hastanesindeki eğitimlere katıldım ama sadece nefes eğitimine katılamamıştım

Benden de 36.haftada geldiğinde hemogram ve idrar tahlili getir dedi. Doğum veya anestezi için başka tahlil istiyorlar mı diye geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…