2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Krem verdi ama sürekli kullanmak istemiyorum,korkuyorum ondanda.Sirkeden de emin olamadım bi türlü... Bi diyorum yıkama jeli mi alsam,doktorda bişey demedi...
krem verdiyse kullan canım ama çabuk çözüm için kesinlikle sirkeyi dene. jellerden uzak dur asıl ben onlara hiç güvenmiyorum

Eğitim vaktine kadar belki biz doğururuz senle :) burundan çok derin bir nefes alıp, ağızdan yavaş yavaş vereceğiz canım. Bunu düzenli olarak her gün yap dedi. İnşallah kasmam rahat olurum. Can yakan birşey değil , doktorda çok nazik davranıyor ama ben daha oturur oturmaz korktum ondan oldu.

Ben anlamadım bu akinti olayını. .bende de sürekli var. Normaldir diye hiç söylemedim doktora.

Kızlar ben de bir endişemi paylaşmak istiyorum. Bugün nstde yalancı sancım çıktı doktor önemli olmadığını söyledi ama yine de aklıma takıldı. Aslında beklerken dogumhaneye feryat figan giden bir hamis görünce gerildim sonra da nst ye girdim tansiyonum da 13e 7 çıktı. Biraz da yüksek çıktı takip et tansiyonunu dedi doktorum zaten bir ter de basmıŞti beni o anda :) ama şimdi kendimi iyi hissediyorum :) endişe ediyorum işte sizinle paylaşmak istedim

Erkek bebiş annelerimiz doktoruma bugün sünnet işini sordum , yenidoğana önermiyoruz yapmıyoruzda dedi, en az 2 ay sonra dedi
Kadin dogum doktoruna mi sordunuz? Sünneti üroloji cerrahı yapıyor malum. Ben onların fikrinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ama her konuda olduğu gibi, bunda da doktorlar hemfikir değil. Kimisi öneriyor, kimisi önermiyor

Kraft bebek telsizi alan var mi? Bebek unitesi de gerektiğinde pille kullanilabilsin istiyorum. Bir misafirliğe gittigimde, çocuğu yatırdığım odada yakında priz var mı vs demeden, direk pilli şekilde çocuğun başına koymak istiyorum. Bu yüzden pilli olması önemli benim için. Cok az modelde var. Kraft alan veya daha once kullanan oldu mu? 1300 metre diyor

Ben anlamadım bu akinti olayını. .bende de sürekli var. Normaldir diye hiç söylemedim doktora.
Valla canım bende anlamadım akıntı normaldir diye hiç söyleme gereği bile duymadım. Doktor mantar diyince şaşırdım kaşınır ya da kötü kokar mantar diye biliyordum. Demek çeşit çeşit oda.

Kadın doğum doktoru tabi ki yapmıyo, fikrini almak adına sorduk bugün doktorumuza onların alanı değil zaten biliyoruz:) bu hastanede ki hekim arkadaşlar yenidoğana sünnet yapmıyolar dedi detaylı sormadım bende, doğumdan sonraya erteledim bu meseleyi

Erkek bebiş annelerimiz doktoruma bugün sünnet işini sordum , yenidoğana önermiyoruz yapmıyoruzda dedi, en az 2 ay sonra dedi

Benim bebiş 5 aya kadar kızdı,ayrıntılıda erkek dendi.Doktorum zaten demişti kız dedik ama bi çıkıntı var,bu kız için hormonal bi durum olabilir,erkek içinse küçük bi çıkntı demişti.Halk arasında "peygamber sünnetli" diye tabir edilen...
Ondan sonra da hiç sormadık nedir,ne oldu.Orda hiç aklıma gelmiyor... Mesajınızı görünce aklıma geldi :)

Çocuk doktoruna sordum, yenidoganda alan cok cok küçük olduğu icin, milimetrik bir yanılma bile buyuk sonuçlar doğurabilir, 6 aydan önce tavsiye etmiyorum dedi. Ama cocuk doktoruydu yani urolog degildi. O yüzden kesin olarak üstünde durmadım. Kendi kendine dönmeden 4 ay içinde yaptırmak istiyorum. Ama uroloji cerrahlari da farkli düşünüyor. Nasip bakalim

Aynen bana da öyle geliyo eğitim tarihine kadar sanki bebisler gelir gibi :)) haftaya cuma randevum var bakalım artık bana da o gün yapacak çatı muayenesi. Hatta doktora persembe günü gittiğimde direk sorduğum şey bu aralar hiç senelik izine çıkacak misiniz diye sormuştum doktoruma güveniyorum

Herkese merhaba bugün kontrolün vardı benimde çok şükür şimdilik herşey yolunda fakat 2 gündür sol göğsümde ağrı vardı onu sordum hemen genel cerraha yönlendirdi ultrason çekildi mastit olmuşum antibiyotik başladılar eğer ateş olur sıtma tutarsa hemen gel dediler.ben süt oluyor diye ağrı o luyodur diye önemsememiştim doktora bile sormayı unutuyordum çıkarken aklıma geldi iyi ki söylemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…