2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi akşamlar kızlar, herkes iyidir inşallah bende sabah sağlık ocağında kan verdim. Öğleden sonra da Dr kontrolüm vardı. Çok şükür tospik iyi büyümüş artık riskin geçti evden çıkabilirsin ama çok yorma dedi. Bu arada bebeğimiz önde olduğu için 10 kasım son tarih dedi o tarihe kadar kendi gelirse gelecek tabi daha çatı muayenesi olmadı ama bu tarihten sonra Sezeryan dedi. İnşallah o zamana kadar hayırlısıyla normal bir şekilde gelir

Bana ilginç geliyor doktorların kendilerine göre tarih verip doğmazsa sezeryan yaparız demesi

Arkadaşımın 2 kız 1 oğlu var hepsini 42. Haftada doğurdu. Oğluna 15 dk sancılandı, hastaneye gitti üstünü bile çıkaramadan doğurmuş...

Geçmiş olsun canım nasıl bi ağrın var benimde şu göğüs üçünün kahverengi kısımları çok acıyo küçük toplar oldu bastirinca iğne batiyor sanki senin nasildi

Bizde durum şu Canm özellikle başı önden gidiyor 42. Haftayı beklesek kafası 44,5 haftalık olcak yani Nasıl doğurayım bi de iri bir Bebek risk almak istemiyor Dr ben hiç istemem yoksa normal çok istiyorum en başından beri bende ama nasip inşallah kendi gelir

Kızlar iyi akşamlar. Emzirmiyorum ama sürekli süt sağan biri olarak emzirme sütyenlerini yedekleyebildiğinize yedekleyin. Gerçekten ihtiyaç oluyor baya. Ayrıca bazı lcwdekiler çok güzel bilginiz olsun. Fiyatıda uygun.

Ayrıca bugün e bebek mağazasına uğradım. Herşeye bakmasamda istediğim prematüre bebek bezi site fiyatıyla aynıydı. 20-25tl arası alıyorum normalde ama e bebekte 16-17tl falan. Bilginiz olsun.

Canım sözüm kimseye değil, doktorlara... herkes kendi karar verir tercih meselesidir hiçbirşey demem, ama özel hastaneler malesef hep sezeryana yönlendiriyorlar hep de bi sebepleri oluyor...
benim kızıma da küçük deyip sezeryana almak istediler kaç ay ne kadar para döktük, sezeryan deyince ben de devlete gidip dr.a muayene oldum sordum, hemen sezeryana alınacak bi durum yok, gözlem altında tutacağız dediler 2 gün hastanede yattım 3. Gün normal doğum oldu. Özellikle çok araştırarak gitmiştim, çoğu dr.un kolayına geliyor sezeryan diye benim dr da son anda yan çizdi

Geçmiş olsun canım nasıl bi ağrın var benimde şu göğüs üçünün kahverengi kısımları çok acıyo küçük toplar oldu bastirinca iğne batiyor sanki senin nasildi
Canım sol göğsümün uç kısmında sızlama alt tarafları da sertlik vardı genel olarakta elimi değdiiimde ağrı oluyordu diğer göğsüme göre daha sertti.

Kızlar benim belimden başlayıp karnıma kasıklarıma inen sancı var. Bebğiminde hareketlrinde yine azalma var. Sancı 15 20 sn sürüyor bırakıyro ama karnım taş gibi.
15 dk da bir şiddetleniyor. Belimin ağrısı ise hiç.gtmyr.

Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum ama bu konuda sana katılıyorum Sezeryan kolaylarına geliyor sabah erkenden alıyorlar bebekleri sonra mesailerine dönüyorlar diğer türlü doğum her gün her saatte oluyor onların işlerine gelmiyor tabi

İlik duş al canim
Bir de soluna yat uza. Geçer insallah

Sarılık olma ihtimali bi kaç gün sonra daha net belli oluyor genetik rahatsızlıktan o yüzden sanimca gidin ihmal etmeyin

Ben büyük oglumu 6 aylıkken sünnet ettirmistim.kucuk oğlumu 31 günlükken sünnet ettirmistik.sunnet olayında çocuk doktorundna ziyade mutlaka üroloji doktorunun fikrinden bilgisinden yararlanın.buyuk oğlumda daha erken aylarda sünnet ettirmeyi düşündük, pipi daha tam gelişmemiş eğer sünnet olursa şekil bozukluğu fln olur az daha büyümesini bekleyin demişti.kucuk oğlumda da yine muayene ettirdik,hemen yapturin demişti ,pipi deliği dar idrarını yaparken sancilaniyor olabilir demişti.sebeosiz ağlamaları çöktü oğlumun gerçekten de.

Uzanıp dinlen istersen canım, duş açılmayı hızlandırıyor, kaslar gevşediği için doğumu kolaylaştırıyor, dün benimde 3-4 saat hep kasılmam sancım oldu, uzandım uyuyayım geçsin inş dedim geçti çok şükür

Erkek bebiş annelerimiz doktoruma bugün sünnet işini sordum , yenidoğana önermiyoruz yapmıyoruzda dedi, en az 2 ay sonra dedi
Canım sen de derya hanıma gidiyordun değil mi? Sana çatı muayenesi yaptı mı acaba? Yaptıysa da kaçıncı haftada yaptı? Hazırlıklı gideyim ben de ona göre, salı günü randevum var

Hadi yaa ben de yenidoğan sünneti yaptırmak istiyordum ilk hafta
Canım sen de derya hanıma gidiyordun değil mi? Sana çatı muayenesi yaptı mı acaba? Yaptıysa da kaçıncı haftada yaptı? Hazırlıklı gideyim ben de ona göre, salı günü randevum var
38 de yapıyormuş daha vaktin var yani:) Derya hocaya sorduk bugün işte öyle dedi, yine sen de bi sorarsın

Hastaneye gidiyoz kızlar. Dua edin. İnanınki artık gelsin istiyorum. Çünkü bu stresi kaldırmıyır bedenim artık
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun bahsettigin ağrılar bana doğum sancısını hatırlattı düzenli ve belden kasiklara inen ağrılar.. inşallah herşey gönlünce olur

Merhaba Sat a göre 37+4 bugün ama oğlum 2 haftadır gelişmemiş malesef 35 haftada kalmış gelişimi.

İlk doğumum sezaryen idi, retinamda dekolman olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldım. Bu doğumum Da sezaryen olacak.

27.10.2017 ye gün aldık inşallah. O zaman sat a göre 38+3 oluyorum. Gerçi ne önemi var oğlum karnımda gelişemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…