2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben sekiz saatte bir olmak üzere günde 3 kullanıyorum, uykusuzluk forever
Ama prospektüste uyku yaptığı belirtiliyor

Cnm yine de baska bi dr a gidin baktirin bebege.
5 sene once bana da bi dr aynisini dedi megerse ole bise yokmus.
Apartopar sezeryana alacakti ve kuvezde kalcakti kizim.
Tabi dogru olma ihtimalide var.
Cok gecmis olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cnm yine de baska bi dr a gidin baktirin bebege.
5 sene once bana da bi dr aynisini dedi megerse ole bise yokmus.
Apartopar sezeryana alacakti ve kuvezde kalcakti kizim.
Tabi dogru olma ihtimalide var.
Cok gecmis olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu doktora bilhassa gidiyoruz 1.5-2 saatlik Yol giderek Konya'ya gidiyoruz canım kızımda da gittik

Bulunduğumuz şehirde de sancım var diye düşünüp bir kaç gün önce gittim buradan bir doktora Ve onda da benzer çıktı değerler orda da 35 haftalık göründü yani

PembeLokum başka bi doktora daha mi gorunsen acaba? Kac kilo su an? Yani ölçümler 35.haftada kalmış mı tamamen, 35ten sonra bir daha baktirdin mesela 1 hafta arayla falan? Kendi içinde az da olsa kilo alıyordur belki

Topuk kanını hastanede aldırsanız Bile devlet muhakkak tekrar alıyor hastanede alınan sonucu kabul etmiyor o nedenle çocuğun canı iki kere yanmasın anneler isterseniz hastanede aldırmayın topuk kanını aklınızda olsun

2892 gr görünüyor 35 hafta iken bu doktoruma gittim 36 iken sancım var diye düşünüp yaşadığım şehirden bir doktora gittim orda da 35 haftalık görünüyordu 37 iken gene kendi doktoruma gittim gene 35 haftalık görünüyor

Cuma'ya kadar biraz gelişir inşallah 1 hafta var ama son iki haftada bebekler pek de gelişmiyor Zaten

Kızım da 2780 gr ve 46 cm doğmuştu oğlum biraz daha kilolu Ve boyu daha fazla olur sandım ama

Demek ki senin bebisler minyon doğuyor. Başka sağlık problemi olmasın da, sutunle büyür inşallah. Abim 2800 doğmuş, şimdi 85 kilo boyu 187 dev gibi bir adam

Kızlar bu akşam dışarı çıktım biraz yürüdüm falan ama şuan belimde ve kasiklarimda biraz ağrı var sizi şeklinde karnımda da bebek hareketi mi kasılmami anlamıyorum ki ben ya şu kasılma işini siz nasıl anlıyorsunuz

Ben de her aksam yürüyorum 20 30 dk kadar. Sonrasinda bel ağrısı ve kasılma oluyor. Ama benim zaten uzuuuun zamandır hep kasilmam var. Ben kendi kasilmami anlatayim, yuruyorsam yuruyemiyorum o an veya çok zorlanıyorum. Karnım ciddi anlamda yamuk bir hal alıyor ve taş gibi oluyor. Yatsam, kalksam, hareket etsem de birşey değişmiyor. Hafif bir karın ağrısı oluyor. Bi de psikolojik mi bilmiyorum ama hafif bi çarpıntı hissediyorum o an, kalbim hizli atıyor gibi. yani bebek hareketliyle kasilma baya farkli şeyler

Benim de nefesim kesiliyor, göğsüm sıkışıyor, zor nefes alıyorum...
karnım sertleşiyor, dün uzun sürdü belim ağrıdı ve kasıklarima baskı hissettim

Cok cok sagolun kizlar O zaman kasılmam var benimde :) çünkü karnım taş gibi oldu zor nefes alıyorum çok tedirgin etmiyor beni çok aşırı değil ama rahatsız ediyor bu hafif ağrılar sanırım bunlar yalancı sancılar

Bu kasılmaymış, yalancı sancıymış ben de hiç anlamıyorum ya da sanırım hiç yaşamıyorum bunları. Karnımın sertleştiği oluyor ama öyle saniyeler içinde yumuşamıyor, baya uzun bi süre sert kaldığı oluyor. Doktora da anlattığımda kasılmada en fazla 2 dk sertlik yaşarsın dedi benim sertliğim bebeğin duruşundan kaynaklanıyor. Öyle saniyeler içinde arada yoklayan ağrılarım da olmuyor. Eğer bir yerim, belim, çatı kemiğim vs.ağrıyorsa daha uzun sürüyor. Şu sıralar da en çok bacaklarım ağrıyor ve adet ağrılarım oluyor.

Doktor bana günde 2 defa 40-50 dk yürü dedi. Açıkçası bana göre çok çok fazla. En fazla 30 dk yürüyebiliyorum akşamları. Zaten azıcık yürüsem hemen alt tarafta baskı hissetmeye başlıyorum.

Ben yay burcuyum. Benim bebiş birkaç gün dişini sıkarsa o da yay olacak : )
Ben burçların özelliklerinden pek anlamıyorum ama kime kasımda doğacak desem, yandın, akrep burcu mu olacak yani, işin zor falan diyorlar. Hayırlısı. :d

O zamana kadar belki degisiklik olur bebeginde uzulme..ya da ultrason olcumunde de sıkıntı olabilir belki?hakkimizda hayirlisi canim. Belki ayni gun dogum yapicaz benim de sali günu netlesecek durumum hem de ben 37+1 olucam.

Benimde öyle çok sık yaşadığım söylenemez tabi oturup kalkarken çatı kemiği ağrısı falan oluyor ama ciddi bi kasılmam olmadı bu akşam yürüdüm ve benim ev yüksek baya asansör falan yok o yüzden dışarı çıkmak biraz zor oluyor bu aksam fazla merdiven çıktım bel ve kasik ağrısını yaşadım hala karnımda sertlik var haftadam da ileri olunca biraz endiselendim dediğin gibi bende pek ayırt edebilen biri değilim ama sanırım yaşadıkça alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…