2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
PembeLokum canım aynı durumdayız oğlumun gelişimi önde giderken bi anda durdu kilosu iki hafta aynı kaldı boyu uzadı sadece doktorum hiç dert etmedi bile hatta perşembe günü son kontrole gittim ultrasona bile girmedim gerek görmedi her doktorun yorumu farklı oluyor
Bu arada Doğum yapacağımız tarih aynı :)

Yani aynen yaşayınca anlayacağız bence de. sancın kasılman olursa muhakkak anlarsın diyorlar. hiç anlamadığıma ve her zamankilerden farklı bir durum olmadığına göre demek hiç olmamış bende diye düşünüyorum. Senin ağrılar da muhtemelen yorulduğun içindir. Ben de bir iş yaptığımda kasıklarım ve belim ağrıyor.

Nst hemşiresinin işi olduğu için doğumhane katındaki nst e bağlandım. Bekleme salonunda olmak çok değişikti. Ailelerde heyecanlı bekleyiş herkes değişik adamlarda heyecan, kız anaları ağlamaklı. Sonra bebeğin doğduğu haberi geldi bir bayram havası oldu orda. Ağladım bende zaten yaş hep gözümde. Ekrana baktım amanın çoğu bizim doktorun hastası. Çatır çatır doğurtuyor sanırım bizim doktor :) Darısı başımıza.

Hayırlısıyla darısı basımıza. Bende nst gittiğimde hep listeye bakıyorum hep de bizim
Doktorun hastası oluyor insallah kolay rahat bir Doğum gerçekleşir

Uykusuz gecelerin anneleri, iyi geceler :)
Bugün değişik bir şeyler hissettim sizede sormak istedim kızlar. Bugün hamileliğim boyunca abartısız ilk defa belim ağrıdı. Kasıklarımda ağrı vardı hafif rahatsız etmeyecek kadar. Ve son zamanlara göre midem inanılmaz rahattı. Bir kez bile midem yanmadı, ki bu düne kadar imkansız bir şeydi. Fark etmedim ama az da olsa biraz daha fazla küçük tuvaletime gitmiş olabilirim. Şimdi bunlara baktığımızda bebek aşağıya inmiştir diyebilir miyiz? Karnımın görüntüsünde pek bir fark göremiyorum. Ya da inmeye başladı diyebilir miyim? Sizde ki farklar nasıl olmuştu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…