2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nirodha çok şükür kurtuldun rabbim kucağına da almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Günaydın kızlar artık son zamanlar valla ağrıların biri duruyor biri başlıyor bu hamilelikte pisikolojipisikolojim bozuldu valla dişlerim midem kaşıntı hepsi mahvetti beni hayırlısıyla gelsin artık

Benim bebegimin yerleşimi en başından beri aşağıda olduğu için bir fark hissetmiyorum. Ama agirlastikca tuvalet daha sıklaşıyor tabii. Benim istifra dışında bi mide şikayetim pek olmadı, yanma falan çok nadir. Bebek aşağıda olduğu için miden rahat demişti doktorum. Bi de 34.haftadan sonra karin öne düşer, iç organlar biraz rahatlar, sonra da yavas yavas aşağı iner demişti. Bence inmeye başlamıştır artık, kiminin doğuma 3 kala iner, kiminin 3 hafta kala

Doğum yaptım. Sezeryan oldu. Bebek küvezde ayrımtılsrı yazarım. Dua edin nolur
Ayy canim demek senin nişanın gelmis o zaman anladigim kadariyla. Endişende hakliymissin. Hadi insallah atlattin sıkıntılarını. Bebegini de en kisa zamanda kucağına alacagina inaniyorum.
Arkadaslar kasim ayina bu gidisle kimse kalmayacak

Nirodha canim gozun aydin cok sevindim. Hamileligin cok sıkıntılı gecti ins bundan sobrasi daha rahat gecer en guzel sekilde lohusaligini anneligini yasarsin

Begumsav canim hem asagiya inmeye baslamistir hem de pozisyon da degistirmis olabilir. Benim de evvelsi gun ilk defa belim agridi ama sonra hic tekrarlanmadi belki o bel agrisi biranlik bebegin bi yere basmasiyla olustu bilemiyorumHamilelikte de hersey belirsiz net birsey yok tam birer süpriz yumurtalar olduk

Günaydın kızlar. Gece 2 de uyudum 4 te uyandım bir daha da mümkün değil uyuyamadım. Madem uyuyamıyom o halde bi işe yariyim dedim, o saatte poğaça yaptım buzluğa attım, doğumdan sonra gelecek olan misafirlere hazırlık. :) bu gece de kurabiye yapayım diyorum. Buzluğa atabileceğim kurabiye tarifleriniz varsa alabilirim : )

Süpersin valla•şu bebişlerin bizi düşürdüğü hale bak:) ben gece bütün odaları fethediyorum uyumak için. Eşim her defasında farklı bir yerde buluyor beni

Nirodha Gözünaydın Canm Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. En kısa sürede de küvezden çıksın bebişin hayırlısıyla

Canım kardeşlerim ablalarım. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler.
Dün sancı ve kasılma nedeni ile dr.a gittim. Nst de bebeğin harektleri normal çıktı ancak sancıda vardı.
Dr.kontrol sırasında karnımdaki geçmeyen gerginliği farketti ve yeniden ultrason baktı.
Sonrasında plasentanın ayrılmak üzere olduğunu kanama alanı olduğunu ve 1 saate kalmadan plasentanın ayeılacağını bebek kaybı olacağıbı söyledi. Akabinde tansiyonum ölçüldü ve 18 14 çıktı.
Preeklamsi de gelişmeye başlayınca acil sezeryan kararı alındı.
Oğlum 35+4haftalık idi hala. Doğduğunda 2600 gr 47 cm idi ve mosmordu.
Epidural anestezi ve sakinleştirici ile sezeryan oldum. Epidural anestezi sırasında girişte damar yolu açılırcasıbina ağrım oldu. Akabinde sakinleştiri yapıldı. Sadece baskıları hissettim. Ağrı yoktu.
Şuan bebeğin solunum sıkıntısı var. Küveze aldılar. Bekliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin bizden.

Hayirlisi olsun canim 5 senelik hasret sona erdi bebisinde kisa zamanda cikar kovezden saglikla evinize donersiniz canim darisi bizlere insallah
5 senelik hasretime bir kaç.gün daha eklendi. Bebeğim iyi olsunda beklrrim sabrdderim. Dualarınız benle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…