2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar.benim bebeğim dün akşam ters döndü sanırım yatakta uzanırken karnım şekilden şekile girdi,kasiklarimda acayip sancı ve bebeğin tekme hareketlerini hisseder oldum bi anda.o andan beri midem kaburgalarim bomboş sanki,takip ediyorum hala hareketlilik yok.bebegin tum hareketlerini kasiklarimda hisseder oldum.ya ayaklarını hareket ettirmez oldu,ya da cidden ters döndüsimdiye kadar el hareketlerini hiç bu kadar yoğun ve sert hissetmiyordum.

Kızlar 1 haftadır falan yatarken sağdan sola soldan sağa dönerken çatı kemikleri denen bölgede ağrı oluyor sizde de oluyor mu acaba kemikler mi genişliyor doğum için inşallah diyorum ama nette de bi cvp bulamadim doğrusu muayene de bu hafta ici sorcam artık zaten çatı muayenesi olcam

Canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadı en kısa zamanda toparlayacağına inanıyorum o annesi gibi güçlü bi bebek sana kavuşmak için o da can atıyordur bundan sonra hep kucağında olacak en zor zamanları atlattın artık mutlu olma zamanı hiç korkma sağlıkla çıkacak sende güzel güzel emzirecen canını sıkmaki sütünde verimli olsun meleğini benim yerime de öp kokla inş bende alırım artık kucağıma senin doğum haberini alınca bende heyecanlandım

Benim de aynı şekilde dönerken çok ağrı oluyor özellikle tam sırtüstü geldiğimde bi iki saniye çok ağrıyor döndüğümde geçiyor normaldir herhalde diye doktora söylemedim yaklaşık bir aydır böyle

İkinci hamileliği olup normal doğum yapmış olan arkadaşlara bir sorum olucak.
Benim dikiş yerimde acı var dünden beri acaba açılmam başladığı için böyle olabilir mi şimdiye kadar dikiş yerim hiç acımamıştı.

Aynen canım aynı şekilde ağrıyor döndüğümde geçmiş oluyor umarım iyi biseydir bu ağrı iyi bişeye işarettir yani

Kızlar d vitamini için Devit damla kullanıyomusunuz?
Evet canim gecen ay kullanmaya basladim ben. Yazin gunluk gunes almaya dikkat ettim sayilir.sonbahar gelince de takviyeye baslatti doktorum.günde 9 damla şeklinde kullanıyorum.

Kızlar selam biliyorum sıkıldınız ben de sıkıldım ama son kez fikrinizi almak istedim Sarp Ata nasıl sizce? İyice çıkmaza girdim isim konusunda
Ayri ayri guzel isimler. Ama iki ismi ile birlikte seslenirken nasil durur bilemedim. Sarpata gel buraya nasil oldu ki :)
Daha bende isim bulamadim. Esimin ailesi cok fazla karismak istiyor ama kimseye fırsat vermiyorum benim çocuğum benim kararim

Evet canim gecen ay kullanmaya basladim ben. Yazin gunluk gunes almaya dikkat ettim sayilir.sonbahar gelince de takviyeye baslatti doktorum.günde 9 damla şeklinde kullanıyorum.
Hiç baktırmamıstım d vitaminime. gecen hafta baktırdım baya düşük cıktı. Doktorum damlayı yazdı. Ama doğumdan sonra kullanmaya basla smdiden yazıyorum cünkü hamilelikten sonra devlet karsılamıyor ilacı al kenarda dursun dedi. Niye şimdi kullanma pek anlayamadım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…