2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız evinize dönersiniz inş dualarımız seninle

Canım çok geçmiş olsun , bebeğin de bir an önce küvezden çıkar inş. İçini ferah tut.

Bende öyle bi durum yok canım aramızda 10 gün var belki farkedebilir ama şuanda öyle bir sıkıntım yok

Tek isim kullanacağız Ata diye sesleneceğiz ben soyismimizle çok sade kaldı Ata o yüzden 2 isim olsun dedik

Allah allah niye su an kullandirmiyor ki. Doktorum diyor ki simdiye kadar d vitamini guzel degerlerde cikan hic hamile gormedim cok onem veriyor en basindan beri guneslenmeyi hic ihmal etme diye soyluyordu. Diger arkadaslarda kullaniyor sanirim

Nirodha gozunuz aydin canim Allah saglikli hayirli evlat olmasini nasip etsin. Sutunde ilk sagim icin cok iyi onu hic dert etme. Ikinizde saglicakla cikin bol bol sutun olur insallah.

Pek yardimci olamayacagim ama cevap vereyim istedim yinede. Benim de ilki dikisli ve 2. Gebelik. Hic boyle bir seyle karsilasmadim su ana dek. Ilk dogumunun uzerinden ne kadar gecti? Dikis yerinin acilmasinin pek mumkun olmadigini dusunuyorum. Dogum esnasinda belki ama şu durumda ihtimal veremedim. Dr unuz ile gorusun isterseniz.

Kızlar selam biliyorum sıkıldınız ben de sıkıldım ama son kez fikrinizi almak istedim Sarp Ata nasıl sizce? İyice çıkmaza girdim isim konusunda

Oğlumun Adı Sarp olucak inşallah. Bence çok güzel harika bir isim. Stres yapma içine sinen bir isim illa ki olacaktır.

Allah allah niye su an kullandirmiyor ki. Doktorum diyor ki simdiye kadar d vitamini guzel degerlerde cikan hic hamile gormedim cok onem veriyor en basindan beri guneslenmeyi hic ihmal etme diye soyluyordu. Diger arkadaslarda kullaniyor sanirim

Sebebini bilemedim bende. İlacı aldın öylece duruyo. Kullansam mı acaba. Çok mu geç kaldım başlamak için

O zamana kadar belki degisiklik olur bebeginde uzulme..ya da ultrason olcumunde de sıkıntı olabilir belki?hakkimizda hayirlisi canim. Belki ayni gun dogum yapicaz benim de sali günu netlesecek durumum hem de ben 37+1 olucam.

Hayırlısı olsun hakkımızda seninki neden biraz erken oluyor

AA öyle mi ne güzel :) artık doğduktan sonda kilo aldırırım inşallah oğluma

kızlar son viraja girdik malum bebişlerin kilo alması için ne yemeli tabi biz değil onların kilo alması icin soruyorum ben suan toplamda 10 kilo almıs bulunuyorum cunku

Oğlumun Adı Sarp olucak inşallah. Bence çok güzel harika bir isim. Stres yapma içine sinen bir isim illa ki olacaktır.
Çok az zaman kaldı süsleri eksik kaldı benim eşimde sağolsun çok rahat o yüzden gerildim. O Ata ismini söylemişti ben de Sarp ekleyelim dedim böyle de hoşuma gitti sanırım Sarp Ata olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…