2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar benim suyum geldi doktorumu bekliyorum ciger gelistirici ve antibiyotik yapildi sancilarim basladi 15dkda bir su an ama bebis donmedigi icin sezeryan acagim dualarinizi bekliyorum
Canım benim Allah yardımcın olsun. Bol bol ayetel kürsi oku.Güzelce kolayca bitiverir de kucağına alırsın bir an önce inşallah

Kizlar benim suyum geldi doktorumu bekliyorum ciger gelistirici ve antibiyotik yapildi sancilarim basladi 15dkda bir su an ama bebis donmedigi icin sezeryan acagim dualarinizi bekliyorum
ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim bebegini saglikla kucagina al insAllah hayirli saglikli dogum olur insAllah ALLAHA emanet olun

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Nedir bu bebişlerin aceleleri,korkmaya başlıyorum bende yavaştan...

Sağlıkla doğsun inşallah...

Kızlar doktorum vitamini, balık hapını bıraktırdı.Kan hapına devam et sadece dedi.Sizin doktorlarınızda böyle demiş miydi neden bırakılıyor acaba bilen var mı

Ayy allah yardımcın olsun canım İnsallah sag salim kucağına alırsın bebışını aceleci cıktı gokdenız bey :)

kızlar son viraja girdik malum bebişlerin kilo alması için ne yemeli tabi biz değil onların kilo alması icin soruyorum ben suan toplamda 10 kilo almıs bulunuyorum cunku
Benimki biraz zayıftı, doktor muz, et, yoğurt yememi tavsiye etti. Yani protein ağırlıklı ne yiyebiliyorsaniz. Ve muz gerçekten fark ediyor

Öncelikle hayırlı olsun ve çokk geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda bebeğinle evine gidebilirsin. Çok şükür bin şükür doktor tehlikeyi farketmiş görmüş.

bir garip oblomov canım gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş . Hatırlıyor musun hamileligin baslarında demiştim ki topikte eşimin dogum 27 ekim evlilik yıldonumumuzde 30 ekim bebiş ikisindn birisinde gelse keşke diye sende o kadar erken gelir mi ki sanmıyorum seninle aramizda bir gun var demistin. Ayın sonunu bile beklemiyorlar bu yavrucaklar benimkide sanırım babasinin dogum gününü bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…