2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar benim suyum geldi doktorumu bekliyorum ciger gelistirici ve antibiyotik yapildi sancilarim basladi 15dkda bir su an ama bebis donmedigi icin sezeryan acagim dualarinizi bekliyorum
Ayy inanmiyorum bu topigin bebekleri tam bir firlama. Canim bebeginin kilosu falan cok iyiydi hic endise etme vaktinde dogmus kabul et. Tez zamanda kavusun insallah. Bizleri haberdar edersin guzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun

Ya herkes birer birer doğuma gidiyor :) en sona ben kalıcam sanırım kendi kendime konuşucam burada :)
:))) ben sana arkadas olurum. Ne bir kasilma, ne bir sanci hicbiri yok. Nst sonuclarimda gayet sıkıntısız guzel ama boyle gordukce bende bilemedim simdi ne olur sonumuz diye vallahi.

Doğum yaptım. Sezeryan oldu. Bebek küvezde ayrımtılsrı yazarım. Dua edin nolur
Canim gözünaydın Rabbim sanada yavrunada acil sifalar versin. ALLAH anali babali büyütsün hayirli saglikli evlat olur insAllah. Bebeginin haftasi kilosuda cok guzel en kisa zamanda cikicaktir ALLAHIN izniyle. Onlar minicikler ama cok güçlüler ALLAH seninde evladininda yar ve yardimcisi olsun. Bize de bizim gibi olan herkese Rabbim yavrusunu kavustursun insAllah

Doğum yapan arkadaşlarımızın hepsinin çantaları hazır mıydı acaba?

Benim hiç birşeyim tam değil hala.Sancıyla doğuma gidenleride okudukça karnımın ağrıdığını hissediyorum...

Hanımlar bizde bugün gün aldık Çarşamba günü inşallah. 4 gün sonra :) hem heyecan hem korku karışık duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı bakalım...

Hayırlı olsun aramızda 1 gün var doktor bana da çarşamba gel dedi de ben cuma olsun istedim eşim de gelebilsin diye :)

Doğum yapan arkadaşlarımızın hepsinin çantaları hazır mıydı acaba?

Benim hiç birşeyim tam değil hala.Sancıyla doğuma gidenleride okudukça karnımın ağrıdığını hissediyorum...
Ben daha doğum yapmadım canım ama çantam 3 haftadır hazırdı geçen hafta sancılandım gittim 2 gün kaldım hastanede şimdi yine hazırlandım gidicem birazdan ama sancıdan dolayı değil tansiyonu düşüremiyorum hakkımızda hayırlısı diyelim sağ salim alabilirim inş kucağıma

Ben kızımda doğduğunda almıştım lansinoh elektrikli, kızım doğduğunda öyle müthiş meme acısı çektim ki 3 ay süt sağıp verdim emmeyi bırakmasın diye günde 1-2 kere emzirebiliyordum anca

Yani benim çok işime yaradı süt sağma makinesi

Herket süt sağma makinesi aldı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…