2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım hayırlı olsun geçmiş olsun benim 38 haftada doğan kızım 46 cm ve 2780 gr doğdu hiç Canını sıkma inşallah küvözden de bir an evvel çıkacak toparlanacak hemencecik Nirodha

Dikişlerimin açıldığını düşünmüyorum zaten ama açılmam oldukça mı dikişlee zorlanıp acıyor diye düşündüm. 2 sene oldu dogum yapalı

Doğum yapan arkadaşlarımızın hepsinin çantaları hazır mıydı acaba?

Benim hiç birşeyim tam değil hala.Sancıyla doğuma gidenleride okudukça karnımın ağrıdığını hissediyorum...
36 haftalık olmuşsun bian önce hazırlasan iyi olur aslında. Yakın bir arkadaşım erken doğum yaptı çantası hazır değildi hatta kendi alışverişini bile yapmamıştı ben son anda eşiyle beraber çıktım alışverişine o hastanedeyken bebeğe yıkanmamış kıyafetleri giydirmek zorunda kalmıştık.

Dikişlerimin açıldığını düşünmüyorum zaten ama açılmam oldukça mı dikişlee zorlanıp acıyor diye düşündüm. 2 sene oldu dogum yapalı
Pardon canım ben yanlış anlamışım. Açılma diyince dikişlerin açldığını düşündüm sandım. Hep bunlar uykusuzluktan =))))

Kizlar dogum yaptim ben odamdayim bebisim erken geldigi icin 2.5saat gozlem altinda kalacakmis. Ama pek guzel masallahi vardi Allah sizlerede saglikla nasip etsin insallah. Daha gecenlerde bizim hikayemiz nasil olacak demistim demek bizimde boyleymis oglen 1 gibi azar azar suyum gelmeye basladi ben cis sandim tuvalete gittim durmayinca anladim yani bir anda bosalacak diye bisi yokmus nisanim gelmedi saat 5 gibi sezeryana alindim saat 1den 5 e kadar surekli geldi suyum. Sezeryanim cok kolay oldu korkan varsa hic korkmasin simdilik sonrasini bilmiyorum ama

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah minnoşlar pek fena çıktılar :)

maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün.

Hosgeldin Gökdeniz diyelim o zaman:)) iyi olmanıza sevindim canım sütun bol olsun kendine ve bebise iyi bak. Şükürler olsun herşey yolunda

canımm tebrikler Allah analı babalı büyütsün

Hoşgelmiş dünyamıza Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kizlar benim suyum geldi doktorumu bekliyorum ciger gelistirici ve antibiyotik yapildi sancilarim basladi 15dkda bir su an ama bebis donmedigi icin sezeryan acagim dualarinizi bekliyorum
Canimmmm Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına almayı ve kolay atlatmayi nasip etsin günlerimiz çok yakin cok duygulandim seni görünce ben yaa

Canım kaç kilo doğdu bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…