2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize sezeryan korkanlardanım acıklaman beni cok rahatlattı hatta cesaret verdi teşekkürler

Maasallah canım size.tam olarak kaç hafta günlükken doğdu yakışıklı?kucağına alıp emzirir koklasirsin insallah kısa surede

kızlar son viraja girdik malum bebişlerin kilo alması için ne yemeli tabi biz değil onların kilo alması icin soruyorum ben suan toplamda 10 kilo almıs bulunuyorum cunku

İstisnai durumlar dışında bebekler kilo alırken son haftalarda annenin kilo almaması çok zor oluyor. Çünkü bebeğin kilo alma prensibi genel anlamda annenin aldığının yarısını alıyor. Anne 500 gram alıyorsa bebekte 200-250 gram alıyor. Maalesef şu haftalarda kilo almamak şans

G gizzz
Benim de doğum yapalı tam 26ay oldu ve benim de dikiş yerim 1-2 haftadır hafiften sızlıyor. Doktoruma söylediğimde enfeksiyon vs var mı diye muayene etti ama bi sıkıntı yoktu şükür. Bebeğin baskısından mı acaba diye düşünüyorum ben de. Bu arada benim dikişlerim doğumumdan sonra biraz geç iyileşmişti, alakası olabilir mi bilmiyorum ama şimdi herkesin dikiş yerinde sızı olmadığını okuyunca acaba dedim..

Bebeklerini kucaklarına alan herkese hayırlı olsun :) rabbim sağlıkla evlerinize geçmeyi nasip etsin bir an önce

Canım doğurmuşsun bile ben mesajları sırayla okuduğumdan gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş

Ahh canım hayırlısı olsun oh kavuştun yavruna. Sağ salim eve gitmeyi nasip etsin Allah. Darısı zamanlıca başımıza inşallah

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...

Gözün aydın canım. Çok şaşırdım. Beklenmeyince. Kolay geçmesine çok sevindim. Gerçekten kendim tekrar doğurmuş gibi birden rahatlayıp baya sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
İnşallah bizde sağlıkla kavuşuruz meleğimize

Gözün aydin canim. MasAllah Gokdenize herkes ister tabi zamani gelince kendi kendine hastaneye gidip odayi susleyip pusleyip dogum yapmayi ama herzaman planli olmuyor yaramazlar degisik hikayeler cikartiyor :) iyi olsunda insAllah Rabbim baska ayrilik vermesin. ALLAH anali babali büyütsün hayirli saglikli evlat olsun insAllah

Cnm Allah analı babalı büyütsün cok sevindim iyi oldugunuza masallah size

canim hayirli ugurlu olsun Allah uzun omurler versij insallah

Vallahi her gün sağlıkla bebiş haberleri alıyoruz bugün 3 tane bebeğimiz birden oldu maşallah hepsine. Ama nedense böyle doğurulduğunu görünce bende hiç bir hareket olmayacakmış gibç bir korku sarmaya başladı beni. Ay bi garip hissediyorum

bir garip oblomov hayırlı olsun :) Allah sağlık sıhhat versin bebişine de sana da :)
Bu arada ilkkez yorum yazıyorum doğum yaklaştıkça beni iyice korku kapladı haftaya çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorum ama normal doğum istiyorum..çatı muayenesinden bile korkarken normal nasıl olacak bilmiyorum aranızda epidural normal doğum yapan var mı erken doğum yapanlardan ?epidural normal doğum rahat oluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…