2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar merhaba ben bir türlü fırsat bulup yazamadım. En son salı gece nişanımın geldiğini yazmıştım. Sonra bekledim 1saat sonra suyum geldi hastaneye gittik hala suyum gelmeye devam ediyordu ama sancı yoktu 3-4 saat daha bekledik doktorım suni sancı verelim dedi. Keşke kabul etmeseydim gerçekten çok kötüydü.birkaç saatte suni sancı aldım bu serüven toplam 11 saat sürdü ama açılmam sadece 2 cm olunca sezeryana girdim. Çarşambagünü bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde. Spinal sezeryan oldum iyikide bu şekilde olmuş hiç korkulacak birşey yokmuş. Benim için sadece suni sancı kısmı sıkıntılıydı onun dışında herşey çok güzeldi. Bebeğimde sağlıklı ve herşey yolunda çok şükür. Umarım hepiniz sağlıklı hayırlı doğumlar yaparsınız

Sut sağma Makinesi almayanlar veya almayı düşünenler su an joker de indirim var lansinoh 225tl düşmüş çift pompalı olanlardan bilginiz olsun normalde bu 300tl ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar

Gozun aydin canim. Yavruna kavustun o anlarida unutursun insAllah :) ALLAH anali babali buyutmeyi nasib etsin insAllah

Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın

Kızlar bisi danışmak istiyorum size şimdi ben bugün 37+1 im benim mecburi sezeryan olacak doğumum bi sorun olmazsa 39+3 gibi falan ama tabi gönlüm kendi kendine doğumun baslayip sonra sezeryana girmekten yana o yüzden o zamana hurma yemeye başlasam mi yada başlayan var mı doğum için gerçekten etkili olduğunu duydum yada erken mi daha sizce

Ben epidural normal Doğum yaptım çok da rahat oldu, sadece çok küçül bir doz verdiler bana. Ikınma hissi olmuyor vs diyorlardı bende hepsi vardı. Sancı başlaması ile birlikte toplam 7-8 saatte Doğum yaptım.

Hurmayı bende duydum aldım ama daha yemeye başlamadım açılma olduğu zaman yiyeyim die düşünüyorum o zaman da çok mu geç olur bilmiyorum. Yerken tek sayı halinde yemek gerekiyor die duydum
Yanı günde 3. 5 tane

İşte ne zaman başlamak gerekir acaBa bende onu merak ediyorum açılma olduğunda geç olmaz mı canım ya zaten hurma yardımcı olsun diye değil mi

Ay biz seninle aynı gündeydik bende panik yaptım bak şimdi hayırlı olsun tatlım buarada

Rica etsem detaylica anlatir misiniz epidural normal doğumu? Hastaneye hangi belirtiyle gittiniz, suni sanci verildi mi, epidural ne zaman yapıldı, yürümeye devam ettiniz mi, sanci tamamen kesildi mi, açılma yavaşladı mı? Aklimda deli sorular

Bunu doktorunuza sordunuz mu? Mesela bebek tersse ve kanala girip dogum basladiysa, sezeryan riskli olabiliyor. Planlı sezeryanda doğumun başlamamış olmasi tercih ediliyor. Anestezi için de aç olmak gerekli. Ne zaman geleceğini bilmeyeceginiz icin aç olmak da mümkün olmaz.
Hurma bildiğim kadariyla rahim kaslarini gevsetiyor. 36.haftadan sonra bol yürüyüş ve hurma tavsiye ediliyor. Ama sezeryan için hurmaya ihtiyaç var mi bilemiyorum

Oyy maaşallah o kadar çok doğum haberi geliyor ki takip edemez oldum.
bir garip oblomov geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.
Böyle beklenmedik, bir anda gelen bebek haberlerinde acayip heyecanlanıyorum. Bir an evvel doğum çantamı hazırlamam lazım. En korktuğum şey hazırlıksız yakalanmak.

İşte ne zaman başlamak gerekir acaBa bende onu merak ediyorum açılma olduğunda geç olmaz mı canım ya zaten hurma yardımcı olsun diye değil mi
Hurma açılmaya yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla ama şimdi erkenden yiyip de açılmayı sağlamak ne kadar mantıklı :S insallah bir bilen çıkar

Hurmayı son 4 hafta kala yemek gerekiyormuş diye biliyorum günde 6 tane. Hatta bununla ilgili araştırma yapılmış. Hurma yiyen kadınların açılması daha hızlı olmuş ve dolayısıyla doğum sancıları daha hafif geçmiş ve daha çabuk doğurmuşlar. Ben yine de doktoruma sormadan yemek istemiyorum. Bir sonraki kontrolümde soracağım bakalım ne diyecek.

Kaç cm açılmadan sonra verildi epidural?bide epidural takılır takılmaz hemen sancı geçti mi?dikiş atılırken hissettin mi ?

Canım kontrolün ne zaman?seninle günlerimiz ve bebek gelisimi aynı diye soruyorum :) Bana her perşembe gel dedi 38 .haftaya kadar.nst yr girip kendi de ultrasonda bebeğin gelişimine bakacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…