2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bana sorulmamış ama içinizi rahatkatmak amacıyla ben de anlatayım ilk doğumumu epidural normal yaptım gece boyunca ağrılarım vardı ama ben normal bel ağrısına yordum sonra gece 4 gibi falan tuvalete gittiğimde nişan geldiğini gördüm çok kısa bir süre sonra da suyum geldi gece saat 5 gibi doktorumu arayıp hastaneye geçtik benim ardımdan anestezi uzmanına haber verilmiş ben hastaneye yatış yaptığımda ağrılarım yavaş yavaş artmaya başladı zaten 3 dakikada bir sancılarım vardı ama şiddeti arttı anestezi uzmanı geldiğinden nsye bağlıydım senin sancıların baya başlamış dünden beri nerdeydin dedi sonra yatağımda sırtımdan katater takıldı hiç dayanılmıcak bi acı yada sızı hissetmedim korkulucak birşey yok yani epidural yapıldıktan sonra ağrılarınız ciddi anlamda azalıyo ıkınmaları ben hissetim ama sancıları hissetmedim onu da söyleyeyim dikiş atılırken de bebeğin çıkmış olmasının verdiği rahatlıkla dikişleri hissettim ya da kastım herhalde kendimi dikişler atılırken kataterden ikimci bi doz yapıldı hemen ondan sonrası zaten bi rahatlama darısı bu doğuma artık ilk doğumum rahat geçtiği için şuan sezeryan beni daha çok korkutuyo

Evet. 6.haftadan beri kullanıyorum omegayı bıraktırmadı. Decavit ve demir ilacına da devam dedi. Bi de magnezyum. Benim anlamadığım bebeğim 29.haftada iri bir bebekti hatta üzülmüştüm normal doğuramicam diye : ) 29-35 hafta arası yavaşladı gelişimi 6 haftada sadece 530 gr aldı. Doktorum normal karşılıyor. Plasentayı göbek kordonunu da inceliyor her gittiğimde organlarında da bir problem yok çok şükür. Ben şuna bağlıyorum artık sanırım kendim çok fazla beslenemedim dikkat etmedim yediklerime. Son zamanlar abur cubur şekerli gıdalar çok yemiştim belki de ondan gelişemedi yavrum. Zaten kendim de son 6 haftada 2 kilo aldım sadece.

Obstetrik usg ye giricekmişim bu arada kağıda öyle yazmıs. Detaylı usg mi demek bu

Allah bağışlasın canım. Gözün aydın :)

Bende ilk doğumumu anlatıyım epiduralsiz yaptım ama çokta rahat geçti. Gece 1 gibi suyum geldi hastaneye gittik 4 cm açılmam vardı 4 gibide sancılarım başladı hafiften 7 gibi dayanamıyorum epidural istiyorum dedim ama ebe baktı zamanı geçmiş zaten 7 cm açılman var biraz daha sabret doğacak dedi gerçektende 8 buçukta oğlumu kucagıma almıştım. Doğuma girerken iğne vurdular hiç dikişleri falan hissetmedim hatta doğumdan sonra odama yürüyerek gidebilecek durumdaydım doğumdan 2 saat sonrada duşumu aldım rahat rahat Dinlendim sonrasında.
Şimdiki doğumumda keşke böyle olsa o anda zor geliyor ama şimdi düşününce kısa ve rahat bir doğumdu. Epiduralsiz normal düşünenler için paylaşmak istedim

Sorunu doğru anladıysam eğer. Özel hastanelerde zorunlu değilse sezeryanda fiyat farkı alıyorlar. Mesela ben acil bir anda sezeryana alındım 1500tlmiş. Ama isteğe bağlı 2200tl oluyormuş. Tabi kimse bize rapordan bahsetmedi. Hiç bir şey normal gitmediği için.

Iyi geceler kizlar
Hepinizi alintilayamadim guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Oglusumda bende cok iyiyiz ama bebisim erken geldigi icin kuveze alindi haftasini tamamlatacaklar masallahi var 3 kilo oglum biraz fazla tedbirlu bir doktor ve hastaneye dustum sanirimsutumu sagarak verecegim saat 12bucukta sagdim sutum sukurler olsun geldi ama gogus ucum olmadigindan vakumlarken kan da geldi o nedenle sutum cope gitti diger gogusumden gelmesi icin ugrastim tam o da geldi derken onuda kanattik simdi 3bucukta yine deneyecegim bol bol nemlendirdim goguslerimi bakalim insallah yine kanamaz

Kilosu çok güzel masallah. Senin dikislerin iyilesene kadar oğlun da çıkmış olur. Hastanenin pompasini mi kullaniyorsun, cok mu güçlü geldi acaba? Düşük ayarda veya daha hafif bir pompayla dene istersen

Maşallah kilosuna. Ne kadar kalıcak küvezde. İyi olmanıza çok sevindim

MAŞALLAH SUBHANALLAH ALAH NAZARDAN korusun allah anali babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin anneyle babayla gözün aydın canım aceleci bu kasım bebekleri hayırlısıyla gelsinler

bir garip oblomov canımmmm çok sevindim... hadi gözümüz aydın.
Ben taburcu oldum ancak oğlum hala hastanede. Bakalım ne zaman taburcu edecekler paşamı. Sür sağdım dün öğlen verdim. Ama hala beslemeye başlamamışlar. Bugün başlayacaklarmış günde 40 50 cc gibi.
Artıı nasip kısmet bakalım. Dr. 2 3 günde kalabilir 1 haftada dedi.
Biraz üzülüyorum doğar doğmaz koparıldık diye ama onun sağlığı yerinde olsun da...

Canım sağsalim atlattın ya hamileliği bu 2-3 gün senin kendine gelme süren olsun. Allahın izniyle en kısa zamanda kavuşun oğlunla. Beslenmeye başladımı hemen toparlar zaten kuzucuk

Allah sabır versin, bu zamanlara kadar bulantı çekmekte çok zor. Gerçekten çekilir dert değil. İnşallah sağsalim bebişlere kavuşalımda tüm bu dertler unutuluyormuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…