2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Peki canım o verilen doz senin için acıyı dindirmeye yetti mi acaba? Ben de normal istiyorum ama uzun sürerse doğumum epidural de isticem muhtemelen.

Çok zor ama 1hafta öyle hızlı geçicek ki. Diceksin ne çabuk bir haftalık oldu. Sağlıkla daha kısa sürede kavuşun inşallah. 40-50ccde baya çok. İnşallah darısı başımıza. Biz hala 2-3cc beslenmelerle uğraşıyoruz

İyi pazarlar,
Bende sayfaya bakarken acaba bu defa kim dogum yapmis diye bakıyorum artik :)))
Bende bir an once kizimi kucagima almak istiyorum ama sonra ilk kizim aklima geliyor gaziydi, uykusuzluguydu derken amaann dursun az daha hic is gerektirmeden buyuyor ne guzel her ihtiyaci karsilaniyor nasil olsa diye kendime gaz veriyorum

MAŞALLAH SUBHANALLAH diyelim nazar değmesin

Benim 2 gündür çok fena burnum kanıyor.Durduramıyorum kolay kolay,su gibi damlıyor,yetişemiyorum.Az öncede kanamadan sonra tansiyonumu ölçtüm,10 a 5.Normal değil galiba bu

Benim 2 gündür çok fena burnum kanıyor.Durduramıyorum kolay kolay,su gibi damlıyor,yetişemiyorum.Az öncede kanamadan sonra tansiyonumu ölçtüm,10 a 5.Normal değil galiba bu
Canim seni bilmem ama benim de hep 9 a 5 cikiyor ama hamilelikte dusuk tansiyon gayet normal diye biliyorum. Benimde geçen ay burun kanamam cok oluyordu bir de kan sulandirici kullaniyordum durmak bilmiyordu. Hamile olmadan onceki taniyonum 11 12 civarlarindayken hamilelikte 9 veya 10 olarak seyrediyor.

Kızlar çok sabirsizlaniyorum ben ya sürekli dua ediyorum hayirla sağlıkla tez zamanda dogurayim diye ınsallah geçmiyor günler artık sanki
İlk bebegimde ben de öyleydim, biran önce gelsin istiyordum, ama benim de kızım gazlıydi ve aynen @NewHopes gibi düşünüyorum şimdi dursun büyüsün sağlıkla gelsin inş...

canim arkadadas 36+5 gunlukken dogum yapti 37 den oncesi erken dogum kabul ediliyor 37 den sonrasi zamaninda dogum oluyor ama arkadasinki erkende sayilmaz aslinda 2 gun erken dogdu.sen kac haftaliksin suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…