- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.581
malesef erken dogum riskm var canmicini rahat tut canim 37 iyide gorursun insallah erken dogum riskin falan yoksa hic erken falan dogacak diye dusunme saglicakla gelir insallah bebegin
Benim de sağ taraf öyle Canm oğlanın ayakları bayağıdır orda ve hep vuruyor, ittiriyor acayip batıyor yemek masasında zor oturuyorumKızlar sağ kaburgamda sürekli bir ağrı var özellikle oturunca daha çok batıyor soluma yatınca hafif azalıyor oturmak eziyet oldu iyice
Beklemek de zor geliyor bi an önce gelsin istiyorum forumda da okudukça bi yandan telaşlanıyorum ya hemen gelirse diye.. saçmasapan bi ruh hali içimdeyim..
Kızın kaç günlük ? İlk 20 gün gaz olmazmış, açlıktan veya başka bir sebepten bebekler ağlarmış. 3 gün önce ben de yaşadım gaz falan değilmiş aç olduğu için ağlamış kızarıp bozarıp morarana kadar neredeyse.Merhaba kızlar bebis olunca malum tlf elime zor alıyorum artık biraz zorlamaya basladi kızım aslinda ilk basta hersey iyiydi ama eve geldigimizden beri savas halindeyim meme uclarim aslinda normal cokta cökuk degil ama ilk memeyi alirken beni cok zorluyor sirf bunun icin aventin meme uclarindan aldim is yaradi ama yine memeyi alirken surekli savas halinde elleri hep hareketli soguk terler döküyorum resmen simdide gaz basladi 2 gunden beei huzursuz uyumaya calisiyo 2 dakkada bir agliyo mizildaniyo belli sancısı var kızarip bozariyo sonra birden rahatliyo tam kafami koyup yatiyorum yine agliyo bugun metsil damla verdik sanki rahatladi ne yapicaz bilmem gercekten zormus o agliyo ben agliyom icim gidiyo aglayinca biseyde yapamiyorum o sekilde emmiyoda gazli olunca deneyimli anneler gaz icin bana önerebileceginiz bisey var mi cok üzülüyorum. Bi yandanda annem esim her soledigime aliniyor alltan alicaklarina kusuyorlar ben strese giriyorum bebis ağlayınca onlarida kirabiliyorum istemeden bide onlarla ugrasiyorum.
J janav kızlar benim de aynı sağ kaburgamdan dolayı ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne dönebiliyorum çok zor durumdayım hatta acaba doğum ağrılarımı dedim çünkü sarı akıntımın için de çok çok küçük pembe renk gördüm bakalım bekliyorumBenim de sağ taraf öyle Canm oğlanın ayakları bayağıdır orda ve hep vuruyor, ittiriyor acayip batıyor yemek masasında zor oturuyorum
Tesekkur ederim cevabin icin canim..icimi rahatlattin biraz..yarin ogrenecegim bakalim neymis.Banada iki kere oldu bebeğin haretlerini kontrol et dedi sonra muayeneye gittik normaldı herseyi
Şu mesajı yazarken bile öyle güçlü itiyor ki kaburgamı Canm çok yanıyor
39.haftadan gün aldım kısmetse. Detaylı yazarım ilk fırsatta.Şu mesajı yazarken bile öyle güçlü itiyor ki kaburgamı Canm çok yanıyorsenin haftan da ileri Canm benim tecrübem yok ama burda yazan arkadaşlarımdan anladığım nişan olabilir belki Allah yardımcın olsun, bir gelişme olursa bizi de haberdar et
Kızlar sağ kaburgamda sürekli bir ağrı var özellikle oturunca daha çok batıyor soluma yatınca hafif azalıyor oturmak eziyet oldu iyice
Beklemek de zor geliyor bi an önce gelsin istiyorum forumda da okudukça bi yandan telaşlanıyorum ya hemen gelirse diye.. saçmasapan bi ruh hali içimdeyim..
Ben taburcu oldum canim bebegimi birakip gelmek cok zor oldubir garip oblomov nasilsiniz canım herşey yolundadır insallah
Kuvozde tutulma sebebi ne? Kilosu iyiymis çünkü maşallah. Sen kendini toparlayana kadar o da taburcu olur inşallah. 1 gece mi kaldin hastanedeBen taburcu oldum canim bebegimi birakip gelmek cok zor oldu
İnsallah en kısa zamanda Gökdeniz’e kavuşursunuz canim oğlunla birlikte evinizde olursunuzBen taburcu oldum canim bebegimi birakip gelmek cok zor oldu
Kizlar bebegimin cigerine su kacmis o nedeni bilmiyordum esim soylemedi kotu bir durum degil ama bosaltmalarida lazim yoksa emme refleksi olmazmis bugun gordugumde emme alistirmalari yapiyorlardi gayet guzel saklatiyordu agzindaki seyibirde doktorum 39dan once sezeryana sicak bakmadigi icin haftasini doldurmasini istemis yapacak bisi yok zor ama katlanacagim. Kizlar zamaninda olsun diye dua edin biliyorum zor ama bende en son cok sıkıldim hareket kabiliyetim kalmadi diye ama sezeryanda pek iyi bisi degil. Bu arada gebeligimi hareketli gecirmenin yararini cok gordum suyum gelmeden once butun evi temizlemistim hazirlanip alisverise gidiyordum ki kesilmeyen idrar sandigim sey meger suyummus. Hareketli olmanin yarari dikis agri aci asamasi saha kolay atlatiliyor. Dun yurutmeye gelen hasta bakici bana gerek yokmus sen yururmussun bile dedi. Cogu lohusa bagirip cagiriyormus cok can yakici bir durum ama gayretli oldunuz mu atlatiyorsunuz. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum insallah zamaninda gelsin bebisleriniz
Siringa aklima geldi aslinda ama denemedom cay kasigiyla denedim agzindan atti sutu.bir tek biberonu emiyor :/
106 kiloyla doğuma girdim bugün 7. Gün oldu 98 kiloyum. (Eve 103 ile geldim) 7 günde 8 kilo gitti yavaştan ödemler falan da çözülüyordur tabii de benim aklıma 2 bebek emzirmek geliyor. Memeler boşaldıkça vücut yeni süt yapıyor ya büyük kızım çabuk boşalttığı için vücut habire süt yapıyor metabolizma hızlanıyor diye düşünüyorum çünkü ter içinde kalıyorum. O yüzden şimdilik şikayetçi değilim, bir de bir yanda bir evlat diğer kolumda diğeri bir farklı oluyor. Öpe koklaya emziriyorum.
Benim de hamilelik ortalarında sütüm çok azalmıştı şimdi göğüslerde taşlıklar başladı, sütler geldi. Kızım belki istemez dedim ama emmeye devam dedi.
@fat_mat , yaparsın sen de daha bile zorlu yemekleri inşallah. İyi düşünelim iyi olsun.
Teşekkür ederim hepimiz öyleyiz, burada yazdığımız yazamadığımız nice sorunlarla bugünlere geldik çok şükür. Bundan sonrası daha kolay ve evlat kokulu olacak inşallah.
Merhaba kızlar bebis olunca malum tlf elime zor alıyorum artık biraz zorlamaya basladi kızım aslinda ilk basta hersey iyiydi ama eve geldigimizden beri savas halindeyim meme uclarim aslinda normal cokta cökuk degil ama ilk memeyi alirken beni cok zorluyor sirf bunun icin aventin meme uclarindan aldim is yaradi ama yine memeyi alirken surekli savas halinde elleri hep hareketli soguk terler döküyorum resmen simdide gaz basladi 2 gunden beei huzursuz uyumaya calisiyo 2 dakkada bir agliyo mizildaniyo belli sancısı var kızarip bozariyo sonra birden rahatliyo tam kafami koyup yatiyorum yine agliyo bugun metsil damla verdik sanki rahatladi ne yapicaz bilmem gercekten zormus o agliyo ben agliyom icim gidiyo aglayinca biseyde yapamiyorum o sekilde emmiyoda gazli olunca deneyimli anneler gaz icin bana önerebileceginiz bisey var mi cok üzülüyorum. Bi yandanda annem esim her soledigime aliniyor alltan alicaklarina kusuyorlar ben strese giriyorum bebis ağlayınca onlarida kirabiliyorum istemeden bide onlarla ugrasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?