2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov gerçekten çok zor o orda sen evindesin. Allah yardım etsin inşallah.

Kızlar ben sürekli sütümü sağmaya çalışıyorum. Buzlukta muhafaza ediyorum fakat artık gerçekten hiç yerim kalmadı. Tüm buzluğu boşalttım. Kurbanlıkları ona buna dağıttık. Ama sağmaya devam etmek zorundayım. Atmakta içimden gelmiyor vicdan azabı çekerim diye. Napsam bilemiyorum.

Daha 9 günluk cnm ama bana gaz gibi geldi cunku ayaklarini kasiyo ve kendini sıkıyo üsütmusde olabilirmi hapsuruyoda cunku gerci ben evde hep sicak tutuyorum hastanedemi usudu acaba onerilerini icin tsk cnm kolik mi bilmiyorum ama gunduzde gecede oluyo genelde yani sürekli bi aglama durumu yok ama hep huzursuz bazen rahatliyo cok rahat uyuyo bilmiyorum olmazsa dedigin gibi bi doktoro giderim ne yapicagjmi bilemiyorum

Masallah maşallah, aman sutun bol olsun çözümü kolay. Ikinci el ufak bi derin dondurucu al. Yerin yoksa bile geçici olarak bir yere sıkıştır. Sütlerini depola. Çok kıymetli onlar. Hastaneden çıkınca bol bol lazim olur. Suresini tam bilmiyorum ama ek gida zamani da gidalara anne sutu katılıyor

Gaz için sab simplex gaz şurubunu dene, Allah yardımcın olsun kızım kolikti anlayabiliyorum

Sagol cnm bunuda denerim bunun icin doktora gidip mi yazdirmam gerekiyo direk verince sıkınti cikar mı birde bu kolik surekli aglayan bebeğe mi deniliyo ilk bebek oldugu icin tecrubesizim benim kızim surekli aglamiyor bazen cok rahat saliyo kendini ama sanirim sancisi oldugunda meme bile almiyor resmen eliyle itiyor beni Allahım bir an once duzelir insallah

Sagol cnm benim. Benimde tecrubem yok o yuzden cok zorlaniyorum uykusuz kalmak ayakta kalmak umrumda degil onun aglamasi sanci cekmesi cok uzüyo beni

Canım hamilelik hormonlarından dolayı bunalıyorsun, kendini üzme, canını sıkma, olumlu şeyler düşün inş...
Doğum sancısı çekerken bile hep olumlu düşünmüştüm ben, bitecek ve yavruma kavuşacağım 9 ay bekledim minicik elleri diye, dua ederek geçirmeye çalışmıştım...
Yoksa kendimi bıraksam aklıma en kötü senaryo geliyor

Cevabın için sağol canım. 3aylık ömürleri var. Bazıları neredeyse bir ayı doldurucak zaten. Bebeğe götürürkende son sağdığını istiyorlar donmuştan ziyade. Böyle olunca bazılarını boşuna saklıyormuşum gibi oluyor. Ne zaman çıkacağıda belli değil bebişin. Bi öğün saklayıp bi öğün döksem nolur ki

masal_41 canım benim kızım da gazliydı. Her çocuk için farklı şeyler etkili olabilir ama nacizane bir kaç şey yazayım
1. Yediklerine dikkat et gaz yapacak şeyler yeme
2. Her emzirmeden sonra muhakkak gazını çıkar
3. Netten gaz masajı nasıl yapılır diye bakıp yapabilirsin, küçücük bedenleri var ama malesef masaj yapınca rahatliyorlar
4. Benim kızım yüzüstü yatınca rahatliyordu, karnı sıkıştığı ve ısındığı için daha rahat atıyordu
5. Bir de ilerleyen zamanlarda netlesir kolik olup olmadığı, eğer gündüz az uyuyor aksam saat 5-6 dan sonra sabaha kadar hic uyumuyorsa hatta ağlıyorsa koliktir.
Bize iyi gelen ilaç biogaya idi. Dr yazmıştı (ilacın tam yazılışını unuttum) onu da 4. Aydan sonra keşfettik. Dr.la konuşup ilaç almanı tavsiye ederim bize sadece 1 sise kullan demişti

Kızlar öğretmen arkadaşlara bi şey soracağım. Yarın ben inş 37+0 oluyorum. Doktordan çalışamaz raporu alacağım. Belirtmeme gerek var mı şu tarihe kadar çalışamaz diye. 5hafta eklemeli halini nasıl düzenleyecekler. Bi bilgisi olan var mı?

Kızlar galiba nişanım gelmeye başladı akıntımın içinde pembe renkler var biraz
csnım benim hayırlı olsun darısı bize inşallah moralini yüksek tut erkenden gitme hastahaneye ılık duş al psikolojini iyi tutnaya calış allah en kısa zamanda bebegını kucagına almayı nasip etsin

Atma tabi canım buzlukta 3 ay saklayabilirsin.

csnım benim hayırlı olsun darısı bize inşallah moralini yüksek tut erkenden gitme hastahaneye ılık duş al psikolojini iyi tutnaya calış allah en kısa zamanda bebegını kucagına almayı nasip etsin
Zaten normal istediğim için moralim yüksek şimdilik bekliyorum dr. Ma da yazdım bakalım bekliyorum şimdi inşallah hayırlısı olur hakkımız da

Dogum yapan tum arkadaslara hem gecmis olsun hem hayirli olsun. Yavrusundan uzakta olan analarimizda bir.an once saglicakla kavussun ins.
Canim sutler cook cok kiymetli. Bir cozum yolu bulmaya calis. Bebeginin cikis zamanida belli degilse ve atmaya niyetlenirsende son sagdiklarindan degilde.buzluktakilerde at ki. Buzluga taze sutler girip sureleri yenilenmis olsun

Senin belirtmek gerek yok canım,onlar sistemden görüp düzenliyorlar.sana şimdilik beklenen doğum tarihine kadar çalışamaz raporu verirler hesaplayıp.dogum yaptıktan sonraki rapora çalıştığın 5 haftayı eklerler.

Ay kiyamam ya. Keske sutu olmayan anneler elele falan tutuşunca süt geçişi olsa o zaman yer kalmadıkça ilklerden başla atmaya. Sağdığını dökmekten daha iyi olabilir. Sadece anne sutu mi veriyorsun, mama da ekliyorlar mi hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…