2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar galiba nişanım gelmeye başladı akıntımın içinde pembe renkler var biraz
Canim hic telas yapma benim suyum gelirken ben banyo yaptim gir bir dusa doktorunu ara ya cagirir ya da sancin olmasini beklersin gidip ebelere muayenede olabilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah

Yok canim 37. Haftayi bitircekler

Ben bir kere verdim mama hatta biberonla verdim, memeye karşı olan sevgisinde bir değişme olmadı :)) yani bence öncelik sarılığı atlatmasında. Zaten bi 15 günü doldursak sanıyorum ki sıkıntı kalmayacak.

Hastaneye yatınca biz yanında bekledik odada, hatta her huysuzlandığında alıp kucağımızda vakit geçirdik. Sadece şöyleymiş, eğer birlikte kalmak istersen oda tutman gerekiyordu bizim gittiğimiz hastanede. Yoksa, yenidoğan yoğun bakımında tedavi oluyor oraya da giremiyorsun yanına. Hastaneden hastaneye farklı bir uygulama var mı bilemem ama.

Sağol canım Dr. U aradım kan rengi değilse korkma dedi sabah gel bakalım dedi gece de kanama v.s. Olursa hemen hastaneye git dedi şimdilik bekliyorum :)
Aynen canım nişan olma ihtimali çok yüksek vakti geldi çünkü sancıların belirginleşirse ancak o zaman git ayy çok heyecanlı darısı zamanı gelince bize inş

Canim hic telas yapma benim suyum gelirken ben banyo yaptim gir bir dusa doktorunu ara ya cagirir ya da sancin olmasini beklersin gidip ebelere muayenede olabilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Amin canım sağol konuştuk Dr. La bekle dedi kan rengi olursa geç hastaneye sabahta gel bakalım dedi. Şimdilik bekliyoruz. Ahhhh şu nişandı kasılmaydı neymiş bi bilebilsek de ona göre telaşa kapılsak

Aynen canım nişan olma ihtimali çok yüksek vakti geldi çünkü sancıların belirginleşirse ancak o zaman git ayy çok heyecanlı darısı zamanı gelince bize inş
Amin canım inşallah. sırt bel ağrısı vardı Dr. La konuşunca hepsi geçti yalancı işaretlerdir belki ya da enfeksiyon ya da mantardır belki dicem ama bilmiyorum

Amin canım inşallah. sırt bel ağrısı vardı Dr. La konuşunca hepsi geçti yalancı işaretlerdir belki ya da enfeksiyon ya da mantardır belki dicem ama bilmiyorum
Hayırlısı bakalım bundan sonraki süreç beklemek yarın bi git görün bakalım açılma var mı geliyo mu bebiş hakkında hayırlısı olsun canım

Amin canım sağol konuştuk Dr. La bekle dedi kan rengi olursa geç hastaneye sabahta gel bakalım dedi. Şimdilik bekliyoruz. Ahhhh şu nişandı kasılmaydı neymiş bi bilebilsek de ona göre telaşa kapılsak
Canim sezeryan oldugum halde suyum geldi sancilarim 5 dkya dustu sadece nisanim gelmedi yani bebegim kendi geldi gibi bisi ve sancilarin geldiginde anlayacaksin bacak aranda asiri baski oluyor adet sancisinin 3 4 kat fazlasini dusun ve boyle bisi basladiginda hemen dakika tut benim ilk 20 dk sonra 15 dk sonra 10 sonra 5 dkya dustu ve suyum geldiginden bunlarin arasi hep kisaydi yani 2 kere 20 dk 3 kere 10 dk 2 kere 5 dk gibi yasadim sancilarimi bebisim donmus olsaydi normal dogururdum yani. Benim bu kadar beklemelerini nedeni kahvalti yapmis olmam di ne klur ne olmaz 4 saat beklediler belkide bu nedenle bebisimin cigerine su kacti amniyon sivisini yuttu cikaramadi belkide. Sende doktorunu dinle ama icin rahat etmezse de hic bekleme inan ebeler cok yardimci oluyor ben doktoruma ulasamamistim hemen hastaneye gittim ebe muayene etti doktorumu aradilar meger ameliyattaymis kadincagiz. Ve dun benden baska 5 tane daha erken dogum vardi. Senin haftan gelmis sayilir bebisin isaretini zamaninda verdi ne mutlu sana

Canım benim aslında şuanda telaşa kapılmadan vücudu çok rahat bıraksan ve mental olarakta düşünmemeye çalışsan sen ve doğum için çok daha faydalı olur. Zaten günün gelmiş maşallah 9 ayın bitmiş sona kalan 10 günün bir sıkıntısı zaten yok. Ben senin yerinde olsam şu anın ve bebeğine kavuşmanın az kalmışlık hazzını doya doya yaşardım sakin kalarak. Her şey çok güzel olucak. Meraklanma sakın.

Canım bizim okul istiyor raporu mutlaka.ona göre ders programı ayarlayacaklar

Ah canım ya iki acıyı birden yaşadın hem sancı hem sezaryen Rabbim günahlarına kefaret eylesin

Oğlanın ismine kesin karar verdiniz mi artık sanki bir belirsizlik mi vardı Gökdeniz oldu mu?

Yok canim 37. Haftayi bitircekler
Ayy iyi bari canım :) sütünün gelmesinede çok sevindim.

Ah ben de doğumdan sonra oğlum emmiyor diye göğsüm sisiyordu sütü sagiyordum biberona bir de ilk süt var ya sarı olan (en değerli sut imiş) onu sagmistim sonra naptiysam içmedi almadı biberonu o zamana kadar normal beyaz süt gelmişti bile o da öyle dolapta durduydu sonra içim acıya acıya dokmustum çünkü buzluga koymak gelmedi aklıma bir baktım ki biberonun ucu kuflenmis gibi olmuş çok üzülmustum boşa gittigine ders olmuştu bana inşallah bu sefer öyle bir durumda donduracagim direk fazla sutu

Ah canım ya iki acıyı birden yaşadın hem sancı hem sezaryen Rabbim günahlarına kefaret eylesin

Oğlanın ismine kesin karar verdiniz mi artık sanki bir belirsizlik mi vardı Gökdeniz oldu mu?
Amin canim insallah evet ikisinide yasadim donmus olsaydi oglum ama nasipmis. Ben hep mudahele olcaksa bile bebisim kendi versin sinyalleri diyordum biraz erken verdi gelecsginin sinyalini ama olsun evet canim keain Gökdeniz ismi

Amin canim insallah evet ikisinide yasadim donmus olsaydi oglum ama nasipmis. Ben hep mudahele olcaksa bile bebisim kendi versin sinyalleri diyordum biraz erken verdi gelecsginin sinyalini ama olsun evet canim keain Gökdeniz ismi

Hayırlı olsun:) Benim de kızım dönmemişti transvers duruyordu oğlum Da dönmüş ama zahmet etmiş bu arada benim süt sağma makinem de lansinoh, ben de memnunum

Arkadaşlar bende çarşamba günü epidüral sezeryanla doğum yaptım ilki normal doğmuştu bundada doğurmayı çok istiyordum ama salı günü öğlen gaz sancısı başladı doğum sancısından çok daha şiddetli ve hiç ara vermeyen bu ağrıyı tam 9 saat çektim en sonunda doktorum sezeryan olman gerek dedi ağlaya ağlaya sezeryan oldum. Çektiğim inanılmaz acı yanıma kaldı. Şu an 5.günümdeyim sezeryan ve epidüral düşünenler vazgeçsin çünkü çook zormuş, hala ne yatabiliyorum ne doğru düzgün yürüyebiliyorum epidüral yeri inanılmaz ağrıyor ve yıllar geçsede üşütünce orası ince ince ağrıyormuş. Bu günde epidüralin neden olduğu baş ağrısı başladı feci ağrıyor o kadar zorki sezeryan sakın düşünmeyin

Ben de şu anın tadını çıkarıyorum :) karnımda ki günlerini özleyeceğim o yüzden uzandım hareketlerinin tadını çıkarıyorum. Dr. Mda telaşlanma dedi o yüzden rahatım açıkçası çok sağol

Sağol canım detaylı anlatımın için ben de bekliyorum şimdi anın tadını çıkarıyorum. Sen de Gökdenizi en kısa zamanda sağlıkla alacaksın kucağına :) desteğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…