- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 44
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.641
Her şey olabilir şimdi bir çok ihtimal var işte bebekler ağlar durur :) sen de sürekli neyi var acaba diye düşünür durursun :)
Canim hic telas yapma benim suyum gelirken ben banyo yaptim gir bir dusa doktorunu ara ya cagirir ya da sancin olmasini beklersin gidip ebelere muayenede olabilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallahKızlar galiba nişanım gelmeye başladı akıntımın içinde pembe renkler var biraz
Yok canim 37. Haftayi bitirceklerKıyamam yainşallah çıkacaktır en yakın zamanda canım doktorun 39 hafta dolana kadar mı tutacak acaba hastanede? Yoksa durumuna göre mi çıkartcaklar
C Cokoprenses83 hadi hayırlısı olsun inşallah sancıların başlar yakında o zaman :) takip et sancıları canım ne zaman ki sıklaştı öyle git bence ama su gelme durumu olursa hemen gidersin. Allah yardımcın olsun inşallah
Ben de hippin emziren anneler icin olan cayini kullaniyorum.uyku yok denecek kadar az zaten uykum da gelmiyor ki.
Sarilik olmadan once emiyordu aslinda yani hastanede ilk gun falan ama sonrasinda uyanmamaya basladi emmemeye basladi simdi biberonu emiyor sadece mecbur veriyorum cunku ne yontem denediysem emzirmek icin emmedi.doktorum sariligi atlatana kadar ver alismaz dedi ama cevremdeki herkes alismis diyor.butun bunlar bir kenara Allah korusun hastaneye yatirsalar yanina almazlar beni diye korkuyorum.Almiyorlar degil mi yani basinda bekleyemiyoruz oyle bir durumda?
Aynen canım nişan olma ihtimali çok yüksek vakti geldi çünküSağol canım Dr. U aradım kan rengi değilse korkma dedi sabah gel bakalım dedi gece de kanama v.s. Olursa hemen hastaneye git dedi şimdilik bekliyorum :)
Amin canım sağol konuştuk Dr. La bekle dedi kan rengi olursa geç hastaneye sabahta gel bakalım dedi. Şimdilik bekliyoruz. Ahhhh şu nişandı kasılmaydı neymiş bi bilebilsek de ona göre telaşa kapılsakCanim hic telas yapma benim suyum gelirken ben banyo yaptim gir bir dusa doktorunu ara ya cagirir ya da sancin olmasini beklersin gidip ebelere muayenede olabilirsin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Amin canım inşallah. sırt bel ağrısı vardı Dr. La konuşunca hepsi geçtiAynen canım nişan olma ihtimali çok yüksek vakti geldi çünküsancıların belirginleşirse ancak o zaman git ayy çok heyecanlı darısı zamanı gelince bize inş
Hayırlısı bakalım bundan sonraki süreç beklemek yarın bi git görün bakalım açılma var mı geliyo mu bebiş hakkında hayırlısı olsun canımAmin canım inşallah. sırt bel ağrısı vardı Dr. La konuşunca hepsi geçtiyalancı işaretlerdir belki ya da enfeksiyon ya da mantardır belki dicem ama bilmiyorum
Aynen öyle gercekten karnimizdaki günler iyi günlermis.
Canim sezeryan oldugum halde suyum geldi sancilarim 5 dkya dustu sadece nisanim gelmedi yani bebegim kendi geldi gibi bisi ve sancilarin geldiginde anlayacaksin bacak aranda asiri baski oluyor adet sancisinin 3 4 kat fazlasini dusun ve boyle bisi basladiginda hemen dakika tut benim ilk 20 dk sonra 15 dk sonra 10 sonra 5 dkya dustu ve suyum geldiginden bunlarin arasi hep kisaydi yani 2 kere 20 dk 3 kere 10 dk 2 kere 5 dk gibi yasadim sancilarimi bebisim donmus olsaydi normal dogururdum yani. Benim bu kadar beklemelerini nedeni kahvalti yapmis olmam di ne klur ne olmaz 4 saat beklediler belkide bu nedenle bebisimin cigerine su kacti amniyon sivisini yuttu cikaramadi belkide. Sende doktorunu dinle ama icin rahat etmezse de hic bekleme inan ebeler cok yardimci oluyor ben doktoruma ulasamamistim hemen hastaneye gittim ebe muayene etti doktorumu aradilar meger ameliyattaymis kadincagiz. Ve dun benden baska 5 tane daha erken dogum vardi. Senin haftan gelmis sayilir bebisin isaretini zamaninda verdi ne mutlu sanaAmin canım sağol konuştuk Dr. La bekle dedi kan rengi olursa geç hastaneye sabahta gel bakalım dedi. Şimdilik bekliyoruz. Ahhhh şu nişandı kasılmaydı neymiş bi bilebilsek de ona göre telaşa kapılsak
Amin canım sağol konuştuk Dr. La bekle dedi kan rengi olursa geç hastaneye sabahta gel bakalım dedi. Şimdilik bekliyoruz. Ahhhh şu nişandı kasılmaydı neymiş bi bilebilsek de ona göre telaşa kapılsak
Canım bizim okul istiyor raporu mutlaka.ona göre ders programı ayarlayacaklarCanım bizim memur çalışamaz raporuna gerek yok zaten 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsun hesaplamayı ona göre yapıyoruz dedi ama hastane şu tarihte çalışamaz raporu Alman lazım demişti ben raporu alacağım ama okula vermeyeceğim memur o raporu istemiyoruz dedi
Canim sezeryan oldugum halde suyum geldi sancilarim 5 dkya dustu sadece nisanim gelmedi yani bebegim kendi geldi gibi bisi ve sancilarin geldiginde anlayacaksin bacak aranda asiri baski oluyor adet sancisinin 3 4 kat fazlasini dusun ve boyle bisi basladiginda hemen dakika tut benim ilk 20 dk sonra 15 dk sonra 10 sonra 5 dkya dustu ve suyum geldiginden bunlarin arasi hep kisaydi yani 2 kere 20 dk 3 kere 10 dk 2 kere 5 dk gibi yasadim sancilarimi bebisim donmus olsaydi normal dogururdum yani. Benim bu kadar beklemelerini nedeni kahvalti yapmis olmam di ne klur ne olmaz 4 saat beklediler belkide bu nedenle bebisimin cigerine su kacti amniyon sivisini yuttu cikaramadi belkide. Sende doktorunu dinle ama icin rahat etmezse de hic bekleme inan ebeler cok yardimci oluyor ben doktoruma ulasamamistim hemen hastaneye gittim ebe muayene etti doktorumu aradilar meger ameliyattaymis kadincagiz. Ve dun benden baska 5 tane daha erken dogum vardi. Senin haftan gelmis sayilir bebisin isaretini zamaninda verdi ne mutlu sana
Ayy iyi bari canım :) sütünün gelmesinede çok sevindim.Yok canim 37. Haftayi bitircekler
Amin canim insallah evet ikisinide yasadim donmus olsaydi oglum ama nasipmis. Ben hep mudahele olcaksa bile bebisim kendi versin sinyalleri diyordum biraz erken verdi gelecsginin sinyalini ama olsunAh canım ya iki acıyı birden yaşadın hem sancı hem sezaryen Rabbim günahlarına kefaret eylesin
Oğlanın ismine kesin karar verdiniz mi artık sanki bir belirsizlik mi vardı Gökdeniz oldu mu?
Amin canim insallah evet ikisinide yasadim donmus olsaydi oglum ama nasipmis. Ben hep mudahele olcaksa bile bebisim kendi versin sinyalleri diyordum biraz erken verdi gelecsginin sinyalini ama olsunevet canim keain Gökdeniz ismi
Ben de şu anın tadını çıkarıyorum :) karnımda ki günlerini özleyeceğim o yüzden uzandım hareketlerinin tadını çıkarıyorum. Dr. Mda telaşlanma dedi o yüzden rahatım açıkçası çok sağolCanım benim aslında şuanda telaşa kapılmadan vücudu çok rahat bıraksan ve mental olarakta düşünmemeye çalışsan sen ve doğum için çok daha faydalı olur. Zaten günün gelmiş maşallah 9 ayın bitmiş sona kalan 10 günün bir sıkıntısı zaten yok. Ben senin yerinde olsam şu anın ve bebeğine kavuşmanın az kalmışlık hazzını doya doya yaşardım sakin kalarak. Her şey çok güzel olucak. Meraklanma sakın.
Sağol canım detaylı anlatımın için ben de bekliyorum şimdi anın tadını çıkarıyorum. Sen de Gökdenizi en kısa zamanda sağlıkla alacaksın kucağına :) desteğin için teşekkürlerCanim sezeryan oldugum halde suyum geldi sancilarim 5 dkya dustu sadece nisanim gelmedi yani bebegim kendi geldi gibi bisi ve sancilarin geldiginde anlayacaksin bacak aranda asiri baski oluyor adet sancisinin 3 4 kat fazlasini dusun ve boyle bisi basladiginda hemen dakika tut benim ilk 20 dk sonra 15 dk sonra 10 sonra 5 dkya dustu ve suyum geldiginden bunlarin arasi hep kisaydi yani 2 kere 20 dk 3 kere 10 dk 2 kere 5 dk gibi yasadim sancilarimi bebisim donmus olsaydi normal dogururdum yani. Benim bu kadar beklemelerini nedeni kahvalti yapmis olmam di ne klur ne olmaz 4 saat beklediler belkide bu nedenle bebisimin cigerine su kacti amniyon sivisini yuttu cikaramadi belkide. Sende doktorunu dinle ama icin rahat etmezse de hic bekleme inan ebeler cok yardimci oluyor ben doktoruma ulasamamistim hemen hastaneye gittim ebe muayene etti doktorumu aradilar meger ameliyattaymis kadincagiz. Ve dun benden baska 5 tane daha erken dogum vardi. Senin haftan gelmis sayilir bebisin isaretini zamaninda verdi ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?