- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.701
Bebek yoğun bakımda iss asla ama aslamücret ödenmiyor. Haberin olsun canm. Serviss alındığı odaya çıktığı zmn gecelik ücret alınıyorBizim sadece bebegimizin yatisi yapildi ucret vs istenmedi sanirim ne kadar kalacagi kesin olmadigindan cikis yaparken ucreti isteyecekler. Allah olmayana yardim etsin ama inan parayi hic dusunmuyor insan.
madem oyle gorunuyo al canm ben olsam alirdimKızlar şoktayım şu anda. Devlet hastanesine geliyorum normalde.kendi doktorumun sezeryanı var bugün. Çalışamaz raporu alacam. Beni başka doktora sevketti. Doktor ölçüyor ultrasonda 39hFtalık görünüyor. Raporu ona göre verecem diyo. Cuma kendi doktorum 36+4 ölçtü. Anlamadımbu işi kafayı yiyecem.ne yapmam lazım
Bizde bu perşembe tam 4haftalık olucaz. Erken çıksından ziyade erken iyileşsin acılarından kurtulsun diye çok dua ediyorum. Ama hergün süpriz. Çok şükür bugünümüze ama bir gün iyi bir gün kötü gibi görüyorum. İnsanın içi gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizin acısını sıkıntısı dinsin inşallah.Canim seni ve bebegi kuvezde olan anneleri cok iyi anliyorum. Çarşamba 1 ay olucak oglum hala kuvezde iyiye gidiyor cok şükür. Ilk gunler bizde cok zorlandik alisamadim zor seyler atlattik ama hep halimize sukrettim çünkü bizden daha kötü durumda olanlar var. Cok sukur dedim eli ayagi duzgun cok sukur baska bi hastaligi yok dedim kendimi motive etmeye caliiyorum. Herkes ister cocuguyla beraber taburcu olabilmeyi ama bizim hakkimizda hayirlisi buymus. Sinavdayiz her zorlugun sonu güzel olur insAllah hepimiz yavrularimiza kavusucaz biraz sabir. Erken ciksin diye dua etme erken iylessin diye dua et onemli olan onlarin sagliklari iyi olsunlarda kavusuruz elbet. Onlar cok güçlüler bide üstüne bizden aldiklari gucde var ama o sana bagli. Evladin hissediyo kendini birakmamaya calis. Onunla gecirecegin guzel gunleri hayal et ben oyle yapiyorum moralim daha iyi oluyo ozaman. Kendimi birakmamaya calisiyorum oglum icin sütü icin. Stres uzuntu cok etkiliyo gercekten. Üzüldüğüm zaman azaliyordu. Dua ediyorum hepimize yavrularimiza bütün kuvezdeki miniklere insAllah RABBIM hepimizin yavrusunu saglikli sihhatli kavustursun bizlere
Kv ve görümceye gönderdim yarısını canım. 1740gr. Birgün arayla 10gr vermiş. 1730du 1700 oldu 1750 olup 1740 düşmüş.Allah yardımciniz olsun inş. Kaç kilo oldu kuzucuk..inş. geçecek hepsi..canım bence.mümkün olduğu kadar atmamaya çalış sutlerini hepsi değerli. .yer problemine inş. Bi çözüm bulursun
Amin. Allah güç kuvvet versin ikinize de. Bebişin toparlasın tombiş bi bebek olsun bir an önce inşallah.Bizde bu perşembe tam 4haftalık olucaz. Erken çıksından ziyade erken iyileşsin acılarından kurtulsun diye çok dua ediyorum. Ama hergün süpriz. Çok şükür bugünümüze ama bir gün iyi bir gün kötü gibi görüyorum. İnsanın içi gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizin acısını sıkıntısı dinsin inşallah.
Canım kuvozde kaldığı sürede kiloda dalgalanma olması çok normal,canını sıkma,iyilwstigi an hızlı şekilde kilo almaya başlayacak emin ol.daha önce de söylemiştim sanırım benim büyük oğlum 2040 Gr doğdu,55 gün kuvozde kaldı o süreçte 1800 kere kadar düşüp 2350 çıktık hastaneden.iyulesme sürecine başlayınca 4-5 gün de kilo takibi açısından hemen taburcu etmiyorlar zaten.Kv ve görümceye gönderdim yarısını canım. 1740gr. Birgün arayla 10gr vermiş. 1730du 1700 oldu 1750 olup 1740 düşmüş.
Bence bekle kendi Dr. N dan al raporu 1 gün geç al en azındanKızlar şoktayım şu anda. Devlet hastanesine geliyorum normalde.kendi doktorumun sezeryanı var bugün. Çalışamaz raporu alacam. Beni başka doktora sevketti. Doktor ölçüyor ultrasonda 39hFtalık görünüyor. Raporu ona göre verecem diyo. Cuma kendi doktorum 36+4 ölçtü. Anlamadımbu işi kafayı yiyecem.ne yapmam lazım
Canim sezeryanda lavman yapmiyorlar diyebiliyorum ac birakmalarinin nedenide aneztezinin yan etkisi olarak kisma oluyormus hatta bana 2 sefer sordu uzman saat 10da yedin dimi en son diye bende onceki kisi kusmus senin icin sikinti olur dediSelam kizlar..biberon kullanmak zorunda kalanlar lütfen üzülmeyin. Benim ilk kızımda çok yara olduğu için 1.5 ay sadece Sağdım. Hastane pompası medelanin kiralamistik. Başka çarem kalmamıştı yaralar iyileşme kadar mecbur veremedim. Öyle bi aciydiki insanın gözü görmüyor alışır mi alışmaz mi diye. Biberonla verdim hep. Yaralar da iyilesince emmeye döndük çok sukur..
bir garip oblomov ne güzel 1 gun kalmışsin.ben de inşallah bir aksilik olmazsa bir gün kalmak isterim ama şimdi hastaneler hep paket gibi yapmış 2 gün. Senin adına sevindim. Çok sukur zorlu süreci atlattin. Artık bebisin kavuşma vakti..
C Cokoprenses83 canim Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar bu arada ben şunu merak ediyorum acil sezeryan girenlere ne kadar bekliyorlar illaki bir yemek yeme durumu oluyor.malum planlı olunca geceden aç kalıyorsun.bir garip oblomov canim yazmışsin aslında 4 saat daha bekledigini ama yeterli oldu mu bu süre. .bir de lavman muhakkak yapılıyor mu?
Amin insAllah canim ilk ve son ayriligimiz olur insAllah. Rabbim bidaha yasatmasin. Oyle tabi kıyamıyoruz caninin yandigini dusununce bende cok kötü oluyorum. Dogduktan 2 gun sonra kalp masaji yapıldı ogluma ozaman okadar kotu olmustum ki morarmisti yapildigi yer o ani hayal ettikce kafayi yicek gibiydim. Ayaklarindaki morluklari gorunce igne olurken cok cani yandimi cok agladimi cok düşünüyorum ama bunlarla birlikde guzel seyleri daha cok dusunmeye calisiyorum. InsAllah Allahin izniyle daha iyi olucaklar insAllah hepimiz yavrularımızı alip evimize de getiricezBizde bu perşembe tam 4haftalık olucaz. Erken çıksından ziyade erken iyileşsin acılarından kurtulsun diye çok dua ediyorum. Ama hergün süpriz. Çok şükür bugünümüze ama bir gün iyi bir gün kötü gibi görüyorum. İnsanın içi gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizin acısını sıkıntısı dinsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?