2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın arkadaşlar bugün bakalım kimlerden güzel haberler gelecek bu arada yeni doğum yapmış ve ikiz emziren arkadaşımdan aldığım tavsiyeyle solgarın bira mayası tableti varmış emzirenler için süper sütümü getirdi dedi ben alıcam mesela ilk doğumumda humana still tea kullandım pek de işe yaramamıştı bende

Bizim sadece bebegimizin yatisi yapildi ucret vs istenmedi sanirim ne kadar kalacagi kesin olmadigindan cikis yaparken ucreti isteyecekler. Allah olmayana yardim etsin ama inan parayi hic dusunmuyor insan.
Bebek yoğun bakımda iss asla ama aslamücret ödenmiyor. Haberin olsun canm. Serviss alındığı odaya çıktığı zmn gecelik ücret alınıyor

Kızlar şoktayım şu anda. Devlet hastanesine geliyorum normalde.kendi doktorumun sezeryanı var bugün. Çalışamaz raporu alacam. Beni başka doktora sevketti. Doktor ölçüyor ultrasonda 39hFtalık görünüyor. Raporu ona göre verecem diyo. Cuma kendi doktorum 36+4 ölçtü. Anlamadımbu işi kafayı yiyecem.ne yapmam lazım

madem oyle gorunuyo al canm ben olsam alirdim sanki oyle olursa daha cok mu aktarilir .. gerci ayni hesaba gelir zaten

Bizde bu perşembe tam 4haftalık olucaz. Erken çıksından ziyade erken iyileşsin acılarından kurtulsun diye çok dua ediyorum. Ama hergün süpriz. Çok şükür bugünümüze ama bir gün iyi bir gün kötü gibi görüyorum. İnsanın içi gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimizin acısını sıkıntısı dinsin inşallah.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın artık biz doğum yapmamışlara göre tecrübeli sayılırsınız aktaracağınız bilgiler cok değerli olacak önerileriniz varsa lütfen bizimdelede paylasın

Allah yardımciniz olsun inş. Kaç kilo oldu kuzucuk..inş. geçecek hepsi..canım bence.mümkün olduğu kadar atmamaya çalış sutlerini hepsi değerli. .yer problemine inş. Bi çözüm bulursun
Kv ve görümceye gönderdim yarısını canım. 1740gr. Birgün arayla 10gr vermiş. 1730du 1700 oldu 1750 olup 1740 düşmüş.

Amin. Allah güç kuvvet versin ikinize de. Bebişin toparlasın tombiş bi bebek olsun bir an önce inşallah.

Kv ve görümceye gönderdim yarısını canım. 1740gr. Birgün arayla 10gr vermiş. 1730du 1700 oldu 1750 olup 1740 düşmüş.
Canım kuvozde kaldığı sürede kiloda dalgalanma olması çok normal,canını sıkma,iyilwstigi an hızlı şekilde kilo almaya başlayacak emin ol.daha önce de söylemiştim sanırım benim büyük oğlum 2040 Gr doğdu,55 gün kuvozde kaldı o süreçte 1800 kere kadar düşüp 2350 çıktık hastaneden.iyulesme sürecine başlayınca 4-5 gün de kilo takibi açısından hemen taburcu etmiyorlar zaten.

Doğum yapan anneler gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Dünyaya merhaba diyen bebişlere Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Darısı dört gözle bebeğini kucağına almayı bekleyen biz annelerin başına. İnşallah aylı günlü kucağımıza alırız bebişleri. Bebekleri küvözde olan anneler beklemenin ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum Allah yardımcınız olsun. Bebekleriniz için güçlü olun onlar için yapacağınız en iyi şey dua etmek ve moralinizi yüksek tutmak olacak. Onlar hissederler.

Selammm kizlarr Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Beklemek zor ama cok heyecanli. Dogum yapan anneler Allah kolaylik versin gule gule buyutun bebisleri. Benim gibi bekleyenlere de hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasil etsin insallah..

Son demler biraz zor uyumak hareket etmek stres vs. Ama mukafati guzel olacak ya hepsine deger cok sukur.

Bence bekle kendi Dr. N dan al raporu 1 gün geç al en azından

Canim sezeryanda lavman yapmiyorlar diyebiliyorum ac birakmalarinin nedenide aneztezinin yan etkisi olarak kisma oluyormus hatta bana 2 sefer sordu uzman saat 10da yedin dimi en son diye bende onceki kisi kusmus senin icin sikinti olur dedi

Amin insAllah canim ilk ve son ayriligimiz olur insAllah. Rabbim bidaha yasatmasin. Oyle tabi kıyamıyoruz caninin yandigini dusununce bende cok kötü oluyorum. Dogduktan 2 gun sonra kalp masaji yapıldı ogluma ozaman okadar kotu olmustum ki morarmisti yapildigi yer o ani hayal ettikce kafayi yicek gibiydim. Ayaklarindaki morluklari gorunce igne olurken cok cani yandimi cok agladimi cok düşünüyorum ama bunlarla birlikde guzel seyleri daha cok dusunmeye calisiyorum. InsAllah Allahin izniyle daha iyi olucaklar insAllah hepimiz yavrularımızı alip evimize de getiricez

Kızlar busabah uyandım duş aldım ve güne gogus ucu acısıyla başladım inanılmaz açıyor biber gibi yanıyor doğumdan önce olması normal mi ki ya yada ne kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…