- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.741
Kızlar busabah uyandım duş aldım ve güne gogus ucu acısıyla başladım inanılmaz açıyor biber gibi yanıyor doğumdan önce olması normal mi ki ya yada ne kullanabilirim
Doğumda çocuk doktoru bulunuyor mu?
Canım erken Doğum riskin mi var? , sezeryan tarihi biraz erken geldiMerhaba kizlar.. Doktordan ciktim simdi cuma gunu sezeryana giricem 27.10.17 de
37+1 olucaz. Insallah kuveze girmemize gerek kalmaz. Dualarinizi eksik etmeyin..
Maşallah canım bebeğine hemen hemen bütün bebekler şişliği inince kilo verir şimdi senin sütünle 10 a katlar kilosunu annesiBende bebisimi gordum geldim kizlar 2 poset sut goturdum agizdan beslemeye baslicaklarmis. Gozlerini acmis cin gibi etrafa bakiyordu yavrum ama sisligi inmis zayiflamis tutamadim kendimi cok agladim ama hem kucagima alamamanin uzuntusu hemde iyi oldugunun sevinciyle baya karisik duygular yasadim.
Evet canim normal aslinda ama ne bileyim gozumun onunde olmayinca insan ister istemez uzuluyor rabbim kucagima almami nasip etsinde ben onu sisko yaparimMaşallah canım bebeğine hemen hemen bütün bebekler şişliği inince kilo verir şimdi senin sütünle 10 a katlar kilosunu annesi
evet yani benim 2 doğumumda da vardı. İlk kontroller, ilk müdahale vs vs yapılıyor hatta kendisi alıp çıkıyor kontrol odasına. Orada aşı vs yapılıyor.Doğumda çocuk doktoru bulunuyor mu?
Ben kullanmadım ilkinde de bunda da.İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar sizce göğüs kremi bizim için de gerekli mi? ben almadım, bi arkadaşım doğru emzirerek hiç yara yapmamıştı, yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş emzirmeye ilgili ders almıştı, öyle söyledi...
Hayırlısı olsun diyelim o halde...neyse.çalışırsanCanim bu carsamba gunu izne ayrilcaktim nasip boyleymis sabah gidip dogum raporumu aldim. Simdilik belli degil calisip calismayacagim ilerisi icin plan yapmak zor ama bana kalsa en az 3 yasina kadar calismak istemiyorum
Hayırlısı olsun diyelim o halde...neyse çalışırsan da 4 ay cepte..Bu iyi oldu.yazamadım bi türlü .:)
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar sizce göğüs kremi bizim için de gerekli mi? ben almadım, bi arkadaşım doğru emzirerek hiç yara yapmamıştı, yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş emzirmeye ilgili ders almıştı, öyle söyledi...
Amin canim hepimize Rabbim sifa versin bekleyenlerede hayirli dogumlar nasip etsinÇok iyi anlıyorum seni. Şişlikleri inince gerçekten kaşık kadar kalıyorlar. Ana bende ödemleri inince iyi diye duymuştum. Rabbim tez zamanda sağlık versin inşallah sizede bizede
Evet canim ilk dogumum erken olmustu. Bunda da tansiyonum hep yuksek ilaclarla idare ettik bu zamana kadar. Biraz da lekelenmem olunca doktorum plasentada kanama olursa tespit edemeyiz bebek icin riskli olur dedi. Yani kar zarar iliskisine gore erken almak daha mantikli dedigi icin oyle oldu. Nasip... insallah solunum sıkintimiz olmaz tek kafama takilan o.Canım erken Doğum riskin mi var? , sezeryan tarihi biraz erken geldi
İnşallah canım eeeennnnn kısa zamanda kavuşun küçük adamınlaEvet canim normal aslinda ama ne bileyim gozumun onunde olmayinca insan ister istemez uzuluyor rabbim kucagima almami nasip etsinde ben onu sisko yaparim
Canim senin ozel durumun var sakin ve olumlu ol ama her ihtimalede acik ol ne yasayacagimiz belli degil bizler burdayiz birbirimize destegiz insallah hic sikinti yasamadan atlatirsin dogumunu benim oglusumda bugum 37 haftalik olacakti anasinin karninda olsaydi ama nasip bak dunyaya geleli 2 gun olduEvet canim ilk dogumum erken olmustu. Bunda da tansiyonum hep yuksek ilaclarla idare ettik bu zamana kadar. Biraz da lekelenmem olunca doktorum plasentada kanama olursa tespit edemeyiz bebek icin riskli olur dedi. Yani kar zarar iliskisine gore erken almak daha mantikli dedigi icin oyle oldu. Nasip... insallah solunum sıkintimiz olmaz tek kafama takilan o.
Sen sana yetersin boşver o gelmiş bu gitmiş hiç takma kafana sen bebeğin gelene kadar iyileşmeye bak oğlun gelince onunla ilgilicek gücün olsun.Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
İçini ferah tut canım , prematüre sınırını aşıyor, inş. Solunum sıkıntısı olmayacak.Evet canim ilk dogumum erken olmustu. Bunda da tansiyonum hep yuksek ilaclarla idare ettik bu zamana kadar. Biraz da lekelenmem olunca doktorum plasentada kanama olursa tespit edemeyiz bebek icin riskli olur dedi. Yani kar zarar iliskisine gore erken almak daha mantikli dedigi icin oyle oldu. Nasip... insallah solunum sıkintimiz olmaz tek kafama takilan o.
Bebeğin gelene kadar hepsi geçecek inşallah, çok az kaldı. Zaten dikislerin iyileştiğinde kimseye ihtiyacın olmadan bakarsın. Hazır bebeği sevmeye gelenler de gelmesin, kabul etme. Hastaneden yeni çıktı, doktor ziyaretci kabul etmeyin falan dedi dersin.Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
Ah bu kayınvalideler , acaba kızı Doğum yapsa böyle mi davranır , gelinini kızı yerine koyanı çok az gördüm.Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?