- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.721
Saolun kizlar bunlari ogrenmek iyi oluyor kimse bilgi vermiyor cunku. Edim bugun nufus islemlerini tamamlayacakti zaten tam zamaninda kalkismisiz demekkiBebek yoğun bakımda iss asla ama aslamücret ödenmiyor. Haberin olsun canm. Serviss alındığı odaya çıktığı zmn gecelik ücret alınıyor
Bebeği küvözd girecekler ya da olanlar. 3gün içinde kimlik çıkarmanız lazım ücret ödememek için
Göğüs ucu kremlerden sür canım ben lansinoh un kremini aldım yavstan baslamak gerek benımde sızlamaya başladıKızlar busabah uyandım duş aldım ve güne gogus ucu acısıyla başladım inanılmaz açıyor biber gibi yanıyor doğumdan önce olması normal mi ki ya yada ne kullanabilirim
Öyle yapacam canım.kendi doktorumdan alacam.normal rapor aldım sadece.yoksa okulda derse girmek zorunda kalacaktım. Hayır 39sun Doğum haftan vs deyince birden korktum.yani 3günde bu kadar fark olur mu?şaştım bi abBence bekle kendi Dr. N dan al raporu 1 gün geç al en azından
Canım benim okurken kötü oldum. Allah’a emanet et canım.Bize sadece iyi,sağlıklı olmaları için dua etmek kalıyor..Amin insAllah canim ilk ve son ayriligimiz olur insAllah. Rabbim bidaha yasatmasin. Oyle tabi kıyamıyoruz caninin yandigini dusununce bende cok kötü oluyorum. Dogduktan 2 gun sonra kalp masaji yapıldı ogluma ozaman okadar kotu olmustum ki morarmisti yapildigi yer o ani hayal ettikce kafayi yicek gibiydim. Ayaklarindaki morluklari gorunce igne olurken cok cani yandimi cok agladimi cok düşünüyorum ama bunlarla birlikde guzel seyleri daha cok dusunmeye calisiyorum. InsAllah Allahin izniyle daha iyi olucaklar insAllah hepimiz yavrularımızı alip evimize de getiricez
Odem atmasi iyi biseymis canim zayif gorunce ister istemez uzuluyor insan ama doktor bana odem atmazsa iyi degil demisti o simdi verdiginin daha fazlasini alicak ALLAHIN izniyle. Annesini de görmüş enerjisinide aldi masAllah Gökdeniz e daha iyi olucak insAllahBende bebisimi gordum geldim kizlar 2 poset sut goturdum agizdan beslemeye baslicaklarmis. Gozlerini acmis cin gibi etrafa bakiyordu yavrum ama sisligi inmis zayiflamis tutamadim kendimi cok agladim ama hem kucagima alamamanin uzuntusu hemde iyi oldugunun sevinciyle baya karisik duygular yasadim.
Canım daha da iyi olacak inşallah. Seni her okuduğumda ayrı heyecanlanıyorum. Bizim günler aynıydı çünkü.Bende bebisimi gordum geldim kizlar 2 poset sut goturdum agizdan beslemeye baslicaklarmis. Gozlerini acmis cin gibi etrafa bakiyordu yavrum ama sisligi inmis zayiflamis tutamadim kendimi cok agladim ama hem kucagima alamamanin uzuntusu hemde iyi oldugunun sevinciyle baya karisik duygular yasadim.
Oyle yapiyorum canim her birakisimda Allahim sana emanet diye dua ediyorum.Rabbim hepimizin yavrularini korusun insAllahCanım benim okurken kötü oldum. Allah’a emanet et canım.Bize sadece iyi,sağlıklı olmaları için dua etmek kalıyor..
Canım bence yanına bi dua koysakoysan belki korkutuyolardir melekler bi dene istersen batıl demessen benim kızımda öyle öyle sıçrayarak bu uyaniyordu ağlıyordu denedik rahatladı bol bol oku babanın nazarı degermis bebeğe
Ben 33+5 te doğum yaptığımda çocuk doktoru da girmişti doğuma,o an ani bir bı durumda müdahalede bulunmak için.ama küçük oğlum 38+1 de dogmustu doğuma çocuk doktoru girmemisti.aradan 6 yıl geçti şu an farklı uygulama var mı bilmiyorum.anormal ya da erken doğum harici girmiyor diye biliyorum yanlış bilgilendirmis olmayayım yine deDoğumda çocuk doktoru bulunuyor mu?
Şimdilik nemlendirici sürdüm canım ama 1 günde olmasına şaşırdım lansinoh alıcam bugunGöğüs ucu kremlerden sür canım ben lansinoh un kremini aldım yavstan baslamak gerek benımde sızlamaya başladı
Canim cok tesekkur ederim açıklamaların için..Bu arada sen hiç izne ayrılamadin di mi bugün ise mi gidicektin normalde? Nasip.. yanlış hatırlamıyorsam ise devam etmeyecektin hala öyle mi?Canim sezeryanda lavman yapmiyorlar diyebiliyorum ac birakmalarinin nedenide aneztezinin yan etkisi olarak kisma oluyormus hatta bana 2 sefer sordu uzman saat 10da yedin dimi en son diye bende onceki kisi kusmus senin icin sikinti olur dedi
Canim bu carsamba gunu izne ayrilcaktim nasip boyleymis sabah gidip dogum raporumu aldim. Simdilik belli degil calisip calismayacagim ilerisi icin plan yapmak zor ama bana kalsa en az 3 yasina kadar calismak istemiyorumCanim cok tesekkur ederim açıklamaların için..Bu arada sen hiç izne ayrılamadin di mi bugün ise mi gidicektin normalde? Nasip.. yanlış hatırlamıyorsam ise devam etmeyecektin hala öyle mi?
Çok iyi anlıyorum seni. Şişlikleri inince gerçekten kaşık kadar kalıyorlar. Ana bende ödemleri inince iyi diye duymuştum. Rabbim tez zamanda sağlık versin inşallah sizede bizedeBende bebisimi gordum geldim kizlar 2 poset sut goturdum agizdan beslemeye baslicaklarmis. Gozlerini acmis cin gibi etrafa bakiyordu yavrum ama sisligi inmis zayiflamis tutamadim kendimi cok agladim ama hem kucagima alamamanin uzuntusu hemde iyi oldugunun sevinciyle baya karisik duygular yasadim.
Insallah canim bebislerimiz cok iyi olacak saglikla evimize alip donecegiz bu gunleri gulerek hatirlayacagizOdem atmasi iyi biseymis canim zayif gorunce ister istemez uzuluyor insan ama doktor bana odem atmazsa iyi degil demisti o simdi verdiginin daha fazlasini alicak ALLAHIN izniyle. Annesini de görmüş enerjisinide aldi masAllah Gökdeniz e daha iyi olucak insAllah
Ben aldım yara olmasını Şanda bırakmak istemem çünkü göğüs ağrısı çok fena birşeyİkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar sizce göğüs kremi bizim için de gerekli mi? ben almadım, bi arkadaşım doğru emzirerek hiç yara yapmamıştı, yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş emzirmeye ilgili ders almıştı, öyle söyledi...
Canım benim daha doğmadan acımaya başladı bende almamıştım ama şuan acayip açıyor ve hassaslasti sadece emzirirken olmuyor bence yaralarİkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar sizce göğüs kremi bizim için de gerekli mi? ben almadım, bi arkadaşım doğru emzirerek hiç yara yapmamıştı, yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş emzirmeye ilgili ders almıştı, öyle söyledi...
Benim anlamadığım niye bu kadar paniğe sevk ederler biziÖyle yapacam canım.kendi doktorumdan alacam.normal rapor aldım sadece.yoksa okulda derse girmek zorunda kalacaktım. Hayır 39sun Doğum haftan vs deyince birden korktum.yani 3günde bu kadar fark olur mu?şaştım bi ab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?