- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.761
Bebekten once bile eşim oglum olursa diye bir isim soylerdi hep. Erkek olduğunu öğrenince direk o isim oldu, ben de yanina bera koydum. Dediginiz gibi herseyini de ismiyle hazırladık. Dun dedi ki, acaba ön ismini değiştirsek mi? Ben şok.. Insanın alıştığından vazgecmesi bi değişik oluyor.Kızlar bişey sorucam oğlumun adını Ege Bera koymustum. Kapı süsü baby shower ı fotoğraf çekimi battaniyesine kadar herşeyi bu şekilde yapılmıştı. Ama bu gece rüyamada oğlu Ali Ege ismini koyduğumu gördüm. Hatta rüyamda bile herşeyi yapıldı basıl değiştiricem diyodum. Ali ege hiç düşünmemiştim bile. Çok kararsızım siz olsanız napardınız? Rüyama girdiyse bu bi işaretmidir?
Bosver hiç takma canim sonuçta sen iyi ol bir an önce toparlan. Gökdeniz gelince insallah kimseye gerek kalmadan kendin bakarsin.Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
Canim sen bosver onu bunu evladin icin kendine bak moralini duzelt ki her sey cok daha guzel olsun. Esinle beraber birbirinize destek olmak boyle gunler icin. Geri kalani yalan. En azindan benim icin oyle. 6 hanelik aile apartmanimizda oturuyorum hastanede yanimda kalacak 1 refakatçi bile bulamadim :) esim yanimda kalir ama bir tanede kizim var ona da babaannesi zorla bakacak iste ayip olmasin diye. Allah merhamet versin olmayana. Herkese nasip olmuyor iste merhamet dedikleri sey bi de insanlik.Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
Benim de aynı şey gelmişti başıma 34 haftalıkken 36 haftalık görünüyodu buna göre veririm dedi doktor ben de gittim özel hastaneden almıştım orda bakmadılar bile ultrasonlaKızlar şoktayım şu anda. Devlet hastanesine geliyorum normalde.kendi doktorumun sezeryanı var bugün. Çalışamaz raporu alacam. Beni başka doktora sevketti. Doktor ölçüyor ultrasonda 39hFtalık görünüyor. Raporu ona göre verecem diyo. Cuma kendi doktorum 36+4 ölçtü. Anlamadımbu işi kafayı yiyecem.ne yapmam lazım
Aklınızda niye koymadım ali ege yı diye kalacaksa koyun rüyanız sanırım etkilemiş sizi belki ali ismi bebeğe daha iyi gelecektir hayatında.süsler falan ufak ayrıntılar yeni etiketler basılabilir.Kızlar bişey sorucam oğlumun adını Ege Bera koymustum. Kapı süsü baby shower ı fotoğraf çekimi battaniyesine kadar herşeyi bu şekilde yapılmıştı. Ama bu gece rüyamada oğlu Ali Ege ismini koyduğumu gördüm. Hatta rüyamda bile herşeyi yapıldı basıl değiştiricem diyodum. Ali ege hiç düşünmemiştim bile. Çok kararsızım siz olsanız napardınız? Rüyama girdiyse bu bi işaretmidir?
Ali ismi hiç seneneklerim içinde olmamıstı oyüzden koyarsam içime sindi diyemicem. Ama burda geöen gün isim kararsızlığı yalayan bir arkadaşa biri yorum yazmıstı. Son anda bile rüyana girer bi işaret olur mrk etme diye. Sanırım etkisinde kaldım benim rüyama da Ali girdi. Çok kararsız kaldımAklınızda niye koymadım ali ege yı diye kalacaksa koyun rüyanız sanırım etkilemiş sizi belki ali ismi bebeğe daha iyi gelecektir hayatında.süsler falan ufak ayrıntılar yeni etiketler basılabilir.
Canım kırklarelinde özel olsa gidecektim vallahi. Ama topu topu 3 kadın doğumcu 2si yoktu sadece 1i vardıBenim de aynı şey gelmişti başıma 34 haftalıkken 36 haftalık görünüyodu buna göre veririm dedi doktor ben de gittim özel hastaneden almıştım orda bakmadılar bile ultrasonla
Merhaba kizlar.. Doktordan ciktim simdi cuma gunu sezeryana giricem 27.10.17 de
37+1 olucaz. Insallah kuveze girmemize gerek kalmaz. Dualarinizi eksik etmeyin..
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar sizce göğüs kremi bizim için de gerekli mi? ben almadım, bi arkadaşım doğru emzirerek hiç yara yapmamıştı, yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş emzirmeye ilgili ders almıştı, öyle söyledi...
Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim.
Kizlar boyle zamanlarda deger anlasiliyormus yapayalnizim su an kardesim alisverise esim nufus islemleri icin gitti kayinvalide sabahtan zahmet edip aradi bana gerek var mi diyor dedim gelmeye niyetin yoksa gerek yok neymis carpintisi varmis yarina randevu almis yok gelme dedim bebek yok rahatlar oglum olsada istemicem zaten hazir kucagima gelecek oglum ben iyi olayimda bakarim. Agrim sizim cok bugun hastaneye gittim yurudum diye sanirim. Insallah bunuda atlaticam.
Ah bu kv deler aman boşver sıkıntı yapma bebek gelsin ķimse umrumda olmuyor zaten insanin
Canm bizimde isim cinsiyeti belli olduğundan beri belli Ömer olacak her şey hazır aylardır herkes bu şekilde sesleniyor bekliyor ama geçen gün bende rüyamda oğlumun yürüdüğünü ve ona Ahmet diye seslendiğimizi gördüm, eşimle de konuştum göbek adı olarak koymaya kadar verdik bizde iki ismi eşim kesinlikle istemiyor Ömer i değiştirmek istemedikAli ismi hiç seneneklerim içinde olmamıstı oyüzden koyarsam içime sindi diyemicem. Ama burda geöen gün isim kararsızlığı yalayan bir arkadaşa biri yorum yazmıstı. Son anda bile rüyana girer bi işaret olur mrk etme diye. Sanırım etkisinde kaldım benim rüyama da Ali girdi. Çok kararsız kaldım
Sagol canim. Evet tabiiki hatirladim konusmustuk:) Ayni gun gelicek bebislerimiz insallah saglikla kucagimiza aliriz. Ben sabah 8 de giricem ameliyata sen?Hadi hayırlı olsun ben de 27.10.2017de gideceğim sezaryene hatırladın mı konuşmuştuk sanki
Küvöze gerek kalacağını sanmıyorum 37 normal bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?