- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.781
Aminn canim benim insallah...tesekkur ederim destegin icin..İçini ferah tut canım , prematüre sınırını aşıyor, inş. Solunum sıkıntısı olmayacak.
Sağlıkla alın inşallah kucaginiza. Ben de normal şartlarda muayene olamıyorumKizlar merhaba benim de persembe sabahi dogumum var. Sezeryan olucak. Bugun kontrolum vardi 1 cm acilmam var bebekde kanala yerlesmis ama ben cati muaynesine bile katlanamadim cunku agri esigim cok dusuk. Sirek muayene sirasinda doktoruma dedim ben vazgectim normal doguramam diye. Bebek gelisimini tamamlamis haftaya buyuk ihtimal normal gelir sezeryan istiyorsan persembe yapalim dedi. Bakalim hakkimizda hayirlisi hepimizin. Bu arada doğum yapanlari tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun insallah
Haklısın canım sen zaten iyi olanı yapmışsın yarın gider kendi doktorundan alırsım raporunu sorun olmazCanım kırklarelinde özel olsa gidecektim vallahi. Ama topu topu 3 kadın doğumcu 2si yoktu sadece 1i vardı
Aynen canim her ihtimali düsünmeye calisiyorum. Her sey nasip..ben ilk bebegimden dolayi surprizlere acigim zaten.Insallah hicbir anne (basta gruptaki tum anne adaylari olmak uzere) sıkınti yasamadan saglikla yavrusuna kavusur. Bu gruptaki tum guzel anne ve anne adaylarina hersey icin cok tesekkur ederim. Hic tanismasakta aileden gibi buradaki herkes.. sen de eminim oglusunu bugun ya da yarin evine gotureceksin annesi sıkma canini .. guzel haberlerinizi bekliyorum.Canim senin ozel durumun var sakin ve olumlu ol ama her ihtimalede acik ol ne yasayacagimiz belli degil bizler burdayiz birbirimize destegiz insallah hic sikinti yasamadan atlatirsin dogumunu benim oglusumda bugum 37 haftalik olacakti anasinin karninda olsaydi ama nasip bak dunyaya geleli 2 gun oldu
Bikaç gündür hafif mide bulantim oluyor benim ya çıkartacak kadar değil böyle hafif hafif sizde de oluyor mu kızlar
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli omur nasip eder insalalhDün öğleden sonra kızım sürekli dikişe vurmaya başladı ama sancım falan yoktu sadece acıyordu akşama kadar öyle gitti akşam 5 gibi sancılarda başladı 5 dk bir bazen iki kez gelen neyse yemek falan yiyemiyorum ama acıdan kaynım hazırlan hastaneye gidiyoruz dedi ilk başta istemedim geri yolluyorlar yada sancıyı durduruyorlar die neyse hazırlandık geldik hastaneye alttan muayene etti bu ne serviksin yırtılmak üzere dedi hemen alıcaz ipleri dedi uyıtun sakinleştirin falan dedim ama gerek yok . Acımaz korkma dedi masaya çıktım bi makas sesi duydum tamam dikişini aldık dedi çok şaşırdım gerçekten gram acı hissetmedim ipleri aldıktan sonra muayene etti 2 cm dedi hadi doğuma gidiyoruz dedi ben mal gibi kaldım nooluyo ne doğumu daha 2 cm die neyse saat akşam 12 de 2 cm di bi kat merdivenlerden çıktım doğum haneye 4 cm olmuş dedi ben şok yatırdılar nst ye bağlandım sancılar 80 den aşşa düşmüyo ama ben hafif bi bel ağrısı hissediyorum 100 de sedece sert bi acı hissettim o zaman da 5 cm olmuş dediler zaten sabaha hemşire geldi suyu patlattı sonra benim o sakin halimden eser kalmadı nasıl bağırıyorum nie patlattın daha 5 cm de die ağrılarda arttı neyse suyu patlattıktan 15 dakika sonra ıkınmalar başladı 3. Ikınmada başı ele geliyodu ama ben yataktaydım hemşireye bağırıyorum ama tınlamıyo neyse en son artık başı çıkacekken doğuyoorr die bi bağırdım temizlikçi geldi bağırma bişeyin yok die abla doğuyor yardım et dedim görünce hemşireye bağırdı başı çıkmak üzere die 8 i birden geldi ama nasıl bağırıyorlar bana daha 5 cm di naaptın ıknma kalk masaya çık falan ıkınmadım koşa koşa doğum masasına çıktım bi çığlıkta bebek komple çıktı ama morarmıştı baya hareket etmiyodu vurdular cimbiklediler falan az biley ağladı sonra yine hareketsizleşti oksijen verdiler 1 saat kadar bu sırada da benim dikişlerim atılıyodu kontrolsüz ıkınmışım ne demekse ne dedilerse onu yaptım ben çok fazla yırtık var dedi uyuşturmadan dikmeye başladı canım yanıor diyorum ama dinleyen yok bide tutmuş çocuğun göbek adını benim adım koyalım dior hayır dedim neyse iğne batmasından saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde dikişim var ilk başta yanımdaydı kızım emziriyordum ama kızarmaya morarmaya falan başladı emerken özellikle mosmor oluyo doktoru çağırdım içimiz rahat etsin gözetim altına alalım dedi küvee girdi şimdi oksijen veriliyo yine inş sabaha beraber çıkarız
Dün öğleden sonra kızım sürekli dikişe vurmaya başladı ama sancım falan yoktu sadece acıyordu akşama kadar öyle gitti akşam 5 gibi sancılarda başladı 5 dk bir bazen iki kez gelen neyse yemek falan yiyemiyorum ama acıdan kaynım hazırlan hastaneye gidiyoruz dedi ilk başta istemedim geri yolluyorlar yada sancıyı durduruyorlar die neyse hazırlandık geldik hastaneye alttan muayene etti bu ne serviksin yırtılmak üzere dedi hemen alıcaz ipleri dedi uyıtun sakinleştirin falan dedim ama gerek yok . Acımaz korkma dedi masaya çıktım bi makas sesi duydum tamam dikişini aldık dedi çok şaşırdım gerçekten gram acı hissetmedim ipleri aldıktan sonra muayene etti 2 cm dedi hadi doğuma gidiyoruz dedi ben mal gibi kaldım nooluyo ne doğumu daha 2 cm die neyse saat akşam 12 de 2 cm di bi kat merdivenlerden çıktım doğum haneye 4 cm olmuş dedi ben şok yatırdılar nst ye bağlandım sancılar 80 den aşşa düşmüyo ama ben hafif bi bel ağrısı hissediyorum 100 de sedece sert bi acı hissettim o zaman da 5 cm olmuş dediler zaten sabaha hemşire geldi suyu patlattı sonra benim o sakin halimden eser kalmadı nasıl bağırıyorum nie patlattın daha 5 cm de die ağrılarda arttı neyse suyu patlattıktan 15 dakika sonra ıkınmalar başladı 3. Ikınmada başı ele geliyodu ama ben yataktaydım hemşireye bağırıyorum ama tınlamıyo neyse en son artık başı çıkacekken doğuyoorr die bi bağırdım temizlikçi geldi bağırma bişeyin yok die abla doğuyor yardım et dedim görünce hemşireye bağırdı başı çıkmak üzere die 8 i birden geldi ama nasıl bağırıyorlar bana daha 5 cm di naaptın ıknma kalk masaya çık falan ıkınmadım koşa koşa doğum masasına çıktım bi çığlıkta bebek komple çıktı ama morarmıştı baya hareket etmiyodu vurdular cimbiklediler falan az biley ağladı sonra yine hareketsizleşti oksijen verdiler 1 saat kadar bu sırada da benim dikişlerim atılıyodu kontrolsüz ıkınmışım ne demekse ne dedilerse onu yaptım ben çok fazla yırtık var dedi uyuşturmadan dikmeye başladı canım yanıor diyorum ama dinleyen yok bide tutmuş çocuğun göbek adını benim adım koyalım dior hayır dedim neyse iğne batmasından saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde dikişim var ilk başta yanımdaydı kızım emziriyordum ama kızarmaya morarmaya falan başladı emerken özellikle mosmor oluyo doktoru çağırdım içimiz rahat etsin gözetim altına alalım dedi küvee girdi şimdi oksijen veriliyo yine inş sabaha beraber çıkarız
Kızlaaaaarr,bende bugün nst ye bağlandım önce,ordaki kadın ağrı eşiğin yüksek mi senin falan diye sordu.Sancı görünmüş çünkü,bakalım doktorun ne diyecek dedi.Doktorum panik oldu,niye böyle oldu diye.Bebekte dönmemiş hala,açılman var mı bi bakalım alttan dedi.Ben hazırlanırken kardeşimle kuzenim vardı doktorun yanında.Baya ciddi bi şekilde "neden yanında kalmıyorsunuz,dinlenmesi lazım"demiş.Rahim ağzında sorun yok dedi,açılma olmamış ama ters köşe olmayalım,takip edelim dedi.Yarın yine nst ye girip muayene olacağım.Çok korktum ben,hiç böyle bişey beklemiyordum
Canim gözünaydın insAllah alirsin kucagina beraber cikarsiniz hastaneden. Okurken canim yandi sanki baya zor dogum yapmissin Rabbim acilarini dindirsin insAllah. Evladini kucagina alinca hicbisiycigin kalmaz :)Dün öğleden sonra kızım sürekli dikişe vurmaya başladı ama sancım falan yoktu sadece acıyordu akşama kadar öyle gitti akşam 5 gibi sancılarda başladı 5 dk bir bazen iki kez gelen neyse yemek falan yiyemiyorum ama acıdan kaynım hazırlan hastaneye gidiyoruz dedi ilk başta istemedim geri yolluyorlar yada sancıyı durduruyorlar die neyse hazırlandık geldik hastaneye alttan muayene etti bu ne serviksin yırtılmak üzere dedi hemen alıcaz ipleri dedi uyıtun sakinleştirin falan dedim ama gerek yok . Acımaz korkma dedi masaya çıktım bi makas sesi duydum tamam dikişini aldık dedi çok şaşırdım gerçekten gram acı hissetmedim ipleri aldıktan sonra muayene etti 2 cm dedi hadi doğuma gidiyoruz dedi ben mal gibi kaldım nooluyo ne doğumu daha 2 cm die neyse saat akşam 12 de 2 cm di bi kat merdivenlerden çıktım doğum haneye 4 cm olmuş dedi ben şok yatırdılar nst ye bağlandım sancılar 80 den aşşa düşmüyo ama ben hafif bi bel ağrısı hissediyorum 100 de sedece sert bi acı hissettim o zaman da 5 cm olmuş dediler zaten sabaha hemşire geldi suyu patlattı sonra benim o sakin halimden eser kalmadı nasıl bağırıyorum nie patlattın daha 5 cm de die ağrılarda arttı neyse suyu patlattıktan 15 dakika sonra ıkınmalar başladı 3. Ikınmada başı ele geliyodu ama ben yataktaydım hemşireye bağırıyorum ama tınlamıyo neyse en son artık başı çıkacekken doğuyoorr die bi bağırdım temizlikçi geldi bağırma bişeyin yok die abla doğuyor yardım et dedim görünce hemşireye bağırdı başı çıkmak üzere die 8 i birden geldi ama nasıl bağırıyorlar bana daha 5 cm di naaptın ıknma kalk masaya çık falan ıkınmadım koşa koşa doğum masasına çıktım bi çığlıkta bebek komple çıktı ama morarmıştı baya hareket etmiyodu vurdular cimbiklediler falan az biley ağladı sonra yine hareketsizleşti oksijen verdiler 1 saat kadar bu sırada da benim dikişlerim atılıyodu kontrolsüz ıkınmışım ne demekse ne dedilerse onu yaptım ben çok fazla yırtık var dedi uyuşturmadan dikmeye başladı canım yanıor diyorum ama dinleyen yok bide tutmuş çocuğun göbek adını benim adım koyalım dior hayır dedim neyse iğne batmasından saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde dikişim var ilk başta yanımdaydı kızım emziriyordum ama kızarmaya morarmaya falan başladı emerken özellikle mosmor oluyo doktoru çağırdım içimiz rahat etsin gözetim altına alalım dedi küvee girdi şimdi oksijen veriliyo yine inş sabaha beraber çıkarız
Sagol canim. Evet tabiiki hatirladim konusmustuk:) Ayni gun gelicek bebislerimiz insallah saglikla kucagimiza aliriz. Ben sabah 8 de giricem ameliyata sen?
Nst sonucun nasıl..bende de baya sancı çıkmıştı hissetmedigim halde..60 80 100 vardı yani ama bebek hareketi olabilir demiştiler.perşembe tekrar gidicem inş.Kızlaaaaarr,bende bugün nst ye bağlandım önce,ordaki kadın ağrı eşiğin yüksek mi senin falan diye sordu.Sancı görünmüş çünkü,bakalım doktorun ne diyecek dedi.Doktorum panik oldu,niye böyle oldu diye.Bebekte dönmemiş hala,açılman var mı bi bakalım alttan dedi.Ben hazırlanırken kardeşimle kuzenim vardı doktorun yanında.Baya ciddi bi şekilde "neden yanında kalmıyorsunuz,dinlenmesi lazım"demiş.Rahim ağzında sorun yok dedi,açılma olmamış ama ters köşe olmayalım,takip edelim dedi.Yarın yine nst ye girip muayene olacağım.Çok korktum ben,hiç böyle bişey beklemiyordum
Allah razi olsun canim. InsAllah Rabbim sizede zamaninda hayirli kolay dogumlar nasib etsin. Saglikla gelirler insAllahKızlar meraba. Sizi okudukça şaşırıyorum. Ben devlet hastanesine gidiyorum ve çatı muayenesi hiç yapılmıyor. Bir dünya tanıdığım ilk doğumunu yaptı bu aralar hastanede. Hiçbirine bakılmadı. 5, 6 ve 7. aylarımda özele gittim. Bebeğimi 4 hafta hatta 4 bucuk hafta önde gösterdi. Öndeydi evet ama 1 hafta. Bana doktor direk sezeryan demişti. Bende yeniden devlete gectim. Eger bir sorun olmazsa normal doğum yapmak istiyordum oysa. Birde kızlar bir arkadaşım 1.de normal doğum yapmıs ama öncesinde çatı muayenesi olmuş. Çatı muayenesi nin çok aşırı acittigini ve ondan sonra normal doğumdan korktuğunu ama korktuģu gibi olmadığını söylemişti. Umarım herşey isyediğiniz gibi olur. Sessiz izleyicinizim ama bebeği küvez de olan annelere duamı eksık etmiyorum. İnşallah biranonce sağlıkla kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?