- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.801
Canim benim doktor ozel muaynanesi var hic bir hastanede gorev almiyor. Istedigim hastanede dogumu yapicak. 5bin tl.civari hastane dahil.Sağlıkla alın inşallah kucaginiza. Ben de normal şartlarda muayene olamıyorumçatı muayenesini bi deneyeceğim, eğer dayanamazsam, direk sezeryan isteyeceğim açıkçasi. Yalniz bizim hastanede zorunlu sezeryanla istege bagli sezeryan arasında tam iki katı fiyat farkı var. Sizin durumda isteğe bağlı sezeryan mi oluyor? Keske doktor, bu hasta muayene olamıyor zorunlu sezeryan dese
Rüyaya gitme konusunda bi bilgim yok ama bende biyerdr duyduğum bir sebebden dolayı kızımın ismini degiştirdim sonrasında içime sinmeyincr tekrar eski isme döndüm önemli olan aklında kalmaması ama eğer rüyadan dolayı ali aklında kalıcaksa aliyi koy yoksa hiç değiştirme.Ali ismi hiç seneneklerim içinde olmamıstı oyüzden koyarsam içime sindi diyemicem. Ama burda geöen gün isim kararsızlığı yalayan bir arkadaşa biri yorum yazmıstı. Son anda bile rüyana girer bi işaret olur mrk etme diye. Sanırım etkisinde kaldım benim rüyama da Ali girdi. Çok kararsız kaldım
Canım rabbim inşiraha erdirsin inşallah bi de dikişler derken hangi dikişlerine vurdu bebekDün öğleden sonra kızım sürekli dikişe vurmaya başladı ama sancım falan yoktu sadece acıyordu akşama kadar öyle gitti akşam 5 gibi sancılarda başladı 5 dk bir bazen iki kez gelen neyse yemek falan yiyemiyorum ama acıdan kaynım hazırlan hastaneye gidiyoruz dedi ilk başta istemedim geri yolluyorlar yada sancıyı durduruyorlar die neyse hazırlandık geldik hastaneye alttan muayene etti bu ne serviksin yırtılmak üzere dedi hemen alıcaz ipleri dedi uyıtun sakinleştirin falan dedim ama gerek yok . Acımaz korkma dedi masaya çıktım bi makas sesi duydum tamam dikişini aldık dedi çok şaşırdım gerçekten gram acı hissetmedim ipleri aldıktan sonra muayene etti 2 cm dedi hadi doğuma gidiyoruz dedi ben mal gibi kaldım nooluyo ne doğumu daha 2 cm die neyse saat akşam 12 de 2 cm di bi kat merdivenlerden çıktım doğum haneye 4 cm olmuş dedi ben şok yatırdılar nst ye bağlandım sancılar 80 den aşşa düşmüyo ama ben hafif bi bel ağrısı hissediyorum 100 de sedece sert bi acı hissettim o zaman da 5 cm olmuş dediler zaten sabaha hemşire geldi suyu patlattı sonra benim o sakin halimden eser kalmadı nasıl bağırıyorum nie patlattın daha 5 cm de die ağrılarda arttı neyse suyu patlattıktan 15 dakika sonra ıkınmalar başladı 3. Ikınmada başı ele geliyodu ama ben yataktaydım hemşireye bağırıyorum ama tınlamıyo neyse en son artık başı çıkacekken doğuyoorr die bi bağırdım temizlikçi geldi bağırma bişeyin yok die abla doğuyor yardım et dedim görünce hemşireye bağırdı başı çıkmak üzere die 8 i birden geldi ama nasıl bağırıyorlar bana daha 5 cm di naaptın ıknma kalk masaya çık falan ıkınmadım koşa koşa doğum masasına çıktım bi çığlıkta bebek komple çıktı ama morarmıştı baya hareket etmiyodu vurdular cimbiklediler falan az biley ağladı sonra yine hareketsizleşti oksijen verdiler 1 saat kadar bu sırada da benim dikişlerim atılıyodu kontrolsüz ıkınmışım ne demekse ne dedilerse onu yaptım ben çok fazla yırtık var dedi uyuşturmadan dikmeye başladı canım yanıor diyorum ama dinleyen yok bide tutmuş çocuğun göbek adını benim adım koyalım dior hayır dedim neyse iğne batmasından saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde dikişim var ilk başta yanımdaydı kızım emziriyordum ama kızarmaya morarmaya falan başladı emerken özellikle mosmor oluyo doktoru çağırdım içimiz rahat etsin gözetim altına alalım dedi küvee girdi şimdi oksijen veriliyo yine inş sabaha beraber çıkarız
byrktrfa mrb oğlumun ismini Mustafa Kemal belirledik her şeyi ismine göre hazırladık biz de sonra rüyamda ben de Ali Kemal gördüm aynı senin gibi işte aa ama her şeyi hazırladık değiştiremeyiz ki filan dedim sonra Yen'i bir dizi var ya kayıtdışı diye onu izlemiştim 1 bölüm Ali Kemal isminin aklıma ordan girdiğine kanaat getirdim :) sen de muhakkak bir yerden duymuşsundur bilinç altına öyle girmiştir biraz düşün bakalım
Rüyaya gitme konusunda bi bilgim yok ama bende biyerdr duyduğum bir sebebden dolayı kızımın ismini degiştirdim sonrasında içime sinmeyincr tekrar eski isme döndüm önemli olan aklında kalmaması ama eğer rüyadan dolayı ali aklında kalıcaksa aliyi koy yoksa hiç değiştirme.
Birde kardeşimin ismi Muhammed ali bebekken huysuzdu şimdi birazda inatçı olmasına rağmen şimdi mantıklı bir açıkla yaptığınız zaman her dediginizi karşı çıkmadan yapar, yaramaz değildir sokak sokak gezmez annem izin vermezse evden bile çıkmaz daha 12 yasında ama iyi huylu bir çocuktur ben ismin karaktere olan etkisine inananlardanım.
Ali ege de güzel tabi. Kime ege bera desem berra mı berat mı gibi sorular alıyorumdaha simdiden anlamıyolar cocugun adını. Ailemde aliyi sevdi eşimde olabilir zaten ege olcak ali göbek adı olur diyo. Valla şu isim işi yüzünden bunalıma girdim :)
Ali ege de güzel tabi. Kime ege bera desem berra mı berat mı gibi sorular alıyorumdaha simdiden anlamıyolar cocugun adını. Ailemde aliyi sevdi eşimde olabilir zaten ege olcak ali göbek adı olur diyo. Valla şu isim işi yüzünden bunalıma girdim :)
:) isim işi hakikaten zor iş oglumda belirlediğimiz bir isim vardı yanına isim bulamayınca eşim en son saçmalıkta zirve yapıp hem belirlediğimiz isimi hem kendi babası hemde benim babamın ismini koymayı teklif etmişti tabiki koca bir red cevabı aldı ama karar vermek gerçekten zorAli ege de güzel tabi. Kime ege bera desem berra mı berat mı gibi sorular alıyorumdaha simdiden anlamıyolar cocugun adını. Ailemde aliyi sevdi eşimde olabilir zaten ege olcak ali göbek adı olur diyo. Valla şu isim işi yüzünden bunalıma girdim :)
Canım benim kıyamam ya. Zor biliyorum ama gönlünü ferah tutmaya çalış. Daha iyi olacağı içindir. İnşallah sarılığını bir am önce atlatır.sen de yine kavuşursun bebeğineYine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Allah yardımcınız olsun canım Allah acil şifalar versin zor bir durum ama bebişin bunu atlatıcak ve sağ salim evinize dönüceksiniz inşYine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Geçmiş olsun. Papatya çayı demleyip, burun spreyi sisesine koyarak burnunuza çekin bol bol. Bogaz icin de, taze zencefil,bal ve limonu blenderdan geçirip yiyorum. Bal,limon,karabiber karışımı da boğaza çok iyi geliyor. Tavsiye ederimKızlar grip oldum. Burnum boğazım komple tıkandı. Başım iltihaptan inanılmaz ağrıyor. Napıcam ben ya
Canım Allah şifa versin bebeğine. En kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah...Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Canım Allah şifa versin dualarımız sizinle. İyi olacak bebeğin hiç üzülme moralini yüksek tutYine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Canim nedense ege bera bana zor geldi tek iken güzel ama birlikte sanki yorucu..Ali ege daha hoş geldi kulağa..tabiki benim dusuncem. koyarsanız aklınız geride kalmasın. :)Ali ege de güzel tabi. Kime ege bera desem berra mı berat mı gibi sorular alıyorumdaha simdiden anlamıyolar cocugun adını. Ailemde aliyi sevdi eşimde olabilir zaten ege olcak ali göbek adı olur diyo. Valla şu isim işi yüzünden bunalıma girdim :)
Allahım en kısa sürede tekrar sağlıkla kavuşup evinize gitmeyi nasıp etsin.Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Canim Allah senin ve kızının yardımcısı olur. İnş. Hemencecik düzelir de ayrı kalmazsinizYine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?