2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim benim doktor ozel muaynanesi var hic bir hastanede gorev almiyor. Istedigim hastanede dogumu yapicak. 5bin tl.civari hastane dahil.

Kremle ilgili fikir veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, şimdilik almayacağım lazim olursa eşim eczaneden alır gelir artık.

sevgice26 gözün aydın canım, ıkınma hissi gelmeden mi ıkındın acaba, hani diyorlar ya o his geldikçe ıkınmak gerek diye...

Rüyaya gitme konusunda bi bilgim yok ama bende biyerdr duyduğum bir sebebden dolayı kızımın ismini degiştirdim sonrasında içime sinmeyincr tekrar eski isme döndüm önemli olan aklında kalmaması ama eğer rüyadan dolayı ali aklında kalıcaksa aliyi koy yoksa hiç değiştirme.

Birde kardeşimin ismi Muhammed ali bebekken huysuzdu şimdi birazda inatçı olmasına rağmen şimdi mantıklı bir açıkla yaptığınız zaman her dediginizi karşı çıkmadan yapar, yaramaz değildir sokak sokak gezmez annem izin vermezse evden bile çıkmaz daha 12 yasında ama iyi huylu bir çocuktur ben ismin karaktere olan etkisine inananlardanım.

Canım rabbim inşiraha erdirsin inşallah bi de dikişler derken hangi dikişlerine vurdu bebek

Ali ege de güzel tabi. Kime ege bera desem berra mı berat mı gibi sorular alıyorumdaha simdiden anlamıyolar cocugun adını. Ailemde aliyi sevdi eşimde olabilir zaten ege olcak ali göbek adı olur diyo. Valla şu isim işi yüzünden bunalıma girdim :)

Son dakika golü olmuş bu rüya hadi çık çıkabilirsen ilin içinden :) Ege Bera benim daha çok hoşuma gitti ama şimdi hassas konular bunlar etkilemek istemiyorum

Son dakika golü olmuş bu rüya hadi çık çıkabilirsen ilin içinden :) Ege Bera benim daha çok hoşuma gitti ama şimdi hassas konular bunlar etkilemek istemiyorum

:) isim işi hakikaten zor iş oglumda belirlediğimiz bir isim vardı yanına isim bulamayınca eşim en son saçmalıkta zirve yapıp hem belirlediğimiz isimi hem kendi babası hemde benim babamın ismini koymayı teklif etmişti tabiki koca bir red cevabı aldı ama karar vermek gerçekten zor

Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur

Canım benim kıyamam ya. Zor biliyorum ama gönlünü ferah tutmaya çalış. Daha iyi olacağı içindir. İnşallah sarılığını bir am önce atlatır.sen de yine kavuşursun bebeğine

Allah yardımcınız olsun canım Allah acil şifalar versin zor bir durum ama bebişin bunu atlatıcak ve sağ salim evinize dönüceksiniz inş

Kızlar grip oldum. Burnum boğazım komple tıkandı. Başım iltihaptan inanılmaz ağrıyor. Napıcam ben ya
Geçmiş olsun. Papatya çayı demleyip, burun spreyi sisesine koyarak burnunuza çekin bol bol. Bogaz icin de, taze zencefil,bal ve limonu blenderdan geçirip yiyorum. Bal,limon,karabiber karışımı da boğaza çok iyi geliyor. Tavsiye ederim

Canım Allah şifa versin bebeğine. En kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah...

Canım Allah şifa versin dualarımız sizinle. İyi olacak bebeğin hiç üzülme moralini yüksek tut

Canim nedense ege bera bana zor geldi tek iken güzel ama birlikte sanki yorucu..Ali ege daha hoş geldi kulağa..tabiki benim dusuncem. koyarsanız aklınız geride kalmasın. :)

Allahım en kısa sürede tekrar sağlıkla kavuşup evinize gitmeyi nasıp etsin.

Canim Allah senin ve kızının yardımcısı olur. İnş. Hemencecik düzelir de ayrı kalmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…