2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
domestic Allah şifa versin, önemli olan sağlıklı olması, tez zamanda kavuşursunuz inş canım,
@mtad2611 dinlen, yemene içmene dikkat et yine,burna tuzlu su ve tuzlu suyla gargara rahatlatıyor, zencefil bal limon da iyi geliyor ama hamileler için zencefil kullanımı sınırlı ona dikkat etmelisin canım,inş hemencik iyileşirsin...

Canm çok geçmiş olsun, yavrun en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve kucağında olur inşallah

Hadi ya hiç duymamıştım dikkat etmek lazım ozaman hazırlıklı olmak için

Bu saat oldu hala uyku yok bizde . Sağa sola yatmaktan omuzlarim kürek kemiklerim çok agriyo. Bugün bel kemiklerim birbirinden ayrılıyor sanki bacaklarima vuruyor sizisi. Bir de alt karın ağrısı oluyo mu kızlar sizde camasirin lastiğinin geldiği yerler oturup kalkarken falan çok ağrıyor normal mi ki

Giriyim dedim okumaya çok dertliyim ama yazmıcam dedim ki bir baktım benim gibi olan anneler sıralamışlar zaten, yalnız değilmişim ki nolucak kızlar bizim bu halimiz. Artık çok zorlaştı her şey. Sağlıkla zamanlıca gelsin diye dua ediyorum ama her geçen gün bir öncekinden daha zor geçiyor. Eskiden 4-5 gibi uykuya dalardım bir şekilde gece artık ertesi gün sabah 10.00 ı buluyor uykuyadalmam oda 3-4 saat uyuyorum max. Napıcaz böyle Allahım

Uyku çok büyük bir lüks haline geldi benim için de kemiklerim kendi kendime batıyor. Yan yatmak çok zor, dönmek daha da zor. Hayırlısıyla son haftaları da atlatalım, gerisi daha zevklidir inşallah. Yordu beni uykusuzluk. Gündüz de doğru düzgun uyuyamiyorum. Sarhoş gibi geziyorum

Rabbim sifalar versin yavruna canim tez zamanda iyilesir insAllah. Kuvezde olmasi ayri kalmak zor ama onun icin daha iyi cok guzel bakilicaktir ona cabucacik iylesir orda annesi hic üzülme

Yok canım doğum masasında tek ıkınmada tamamen çıktı hani önce başı sonra omzu falan değil komple çıkıverdi sanırım fazla ıkındım ama isteyerek değil kendi kendine gelişen bi durumdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…