2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler lutfendualarinizi esirgemeyin oyle zor bir durum ki.iceride aglama sesleri disarida ben.Rabbim tum zor durumda kalanlara iclerinde de bize ve bebegimize yardim etsin insallah

Canim guclu ol bebisin iyi olacak onun iyiligi ivin dayanmak zorundasin insallah bu gunleride atlatacagiz. Sonraki gunlerde tebessumle hatirlayacagiz

Kizlar ben dogum yaptim kizimda spinal sezeryandi yine oyle oldu. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Dogum yapacak annelere saglikli agrisiz dogumlar diliyorum.
Hayirlisi olsun canim Allah anali babali buyutsun

Nefes darlığı cekiyorum ve artık günler geçmiyor
Bende yaşadım bikaç hafta önce canım yatakta boğulacak gibi hissettiğim olmuştu bir iki gün oldu sonra mide agrisi başladı Bikaç gün de o oldu sonra geçti Allah kolaylık versin hepimize hayırlı doğum lar insallah

Naber kızlar biz bugün de doğmadik yine hamileyiz
benim 26 kasım görünüyor. Ama artık yoruldum. Karnım cok büyük değil, fazla kilom da yok ama çok ağırlaşmış ve hantal hissediyorum. Bi yandan doğsa mı acaba diyorum. Herkes son günlerin tadını çıkar diyor ama çıkaramıyorum

kızlar ben size bir şey danışıcam ya benim kısmetse dogum 13 kasım gibi olacak hastane çantamız hazır ama oglana kıyafet olarak bi kolsuz çırçıtlı koydum altına çorap patikli alt üstünede uzun kollu yandan çıtçıtlı bide battaniye tabi. Ama şimdi diyorum acaba üşürmü içini uzun kollu mu koysam bilemedim size sorayım dedim ?

Aynen ben de öyleyim, çok kilo almadım göbük de büyük değil ama acayip halsizlik yorgunluk var üzerimde. Çalışmıyorum evde yatıyorum da bütün gün. Millet çalışıyor benim haftamda benim halime bak diye sinir oluyorum kendi kendime. Evimin işini bile göremiyorum bel kasık sırt agrisindan mide yanmasindan... hayırlısıyla sağlıkla dogsalar bi :) bu günlerimizi ozleriz eminim ki :)

eflatunseker canım uzun kollu atletler oluyor ya yenidoğan için onlardan aldın mi? Ben onlardan koydum 2-3 tane hava soğuk olursa üst-üste 2 atlet giydirip, kruvaze body giydirecegim, yeni doğduğu için kafadan birşeyler geçirmektense gömlek gibi giydirmek kolay oluyor

Canım benim ilk gebeligim ama bi arkadaşım böyle mevsim geciinde doğum yaptı citcitli badi çok almamı söyledi, kusacak bezinden cikardiklari taşacak falan dedi . Ben de hazırladım hastane çıkışından ayri bir uzun kollu bir kısa kollu zibin iki patiksiz alt bi tane de tulum koydum bilir nolmaz.

Benim hastane çıkışım da içindeki çıtçıtlı kolsuz değil yarım kol istersen sen de yarım kol koy içine bir de istersen çok çok ince iç zıbınlar oluyor uzun kollu oluyor ne çıtçıtı var ne düğmesi onlardan alabilirsin. Bir ince bir de kalın battaniye almanı tavsiye ederim. Hastaneler aslında çok çok sıcak oluyor olur da sizin hastane sıcak olmaz vs. Yedek kıyafet almayacak mısın peki? Kaka yaptığında olduğu gibi kıyafeti batabilir. Normal Doğum olursa çok eşyaya gerek olmuyor ama sezaryen olursa yedek Alman iyi olur

Ben iki tane hastane çıkışı koydum canım içlerinde kısa kollu zıbınları var ekstradan yelek koyucam bi de çorap yeterli olabcağını düşünüyorum penye battaniye ve örgü battaniyesi var kalın bence gayet yeterli için rahat etmicekse uzun kollu zıbın koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…